Malena har scrappat med Fancy Pants All Fall

Fancy Pants är ett företag som alltid levererar produkter i mustiga färger med mjuka mönster. Företaget har funnits på marknaden i många år och det blir bara bättre och bättre. Nu i höst har de bla släppt en höstig serie som heter All Fall. Det är papper i höstiga färger fast de passar lika bra till vilka foton som helst. Serien innehåller flera dubbelsidiga mönstrade papper, overlays, ett ark med strips och ett ark med citat och journalingkort. Dessa är helt fantastiska med kloka tankvärda citat från många kända personer. Lika fantastiska är Fancy Pants Glittercuts. Det är dekorationer på plast och så är de färglagda och glittriga. De är så snygga så man svimmar!

Här finns hela serien med
papper och journalingkort och här finns alla Glitter Cuts.

 
Först ut ett härligt sommarminne. Sonen njuter i hängmattan hos min syster. Jag ville ta upp de varma färgerna från fotot och valde en baksida från serien som bakgrund. Två små remsor papper varav den ena från strippapperet. En given journalingruta och så pricken över i:et med en härlig Glitter Cuts.

 
Här har jag använt en overlay som jag gjort om att passa till det mindre formatet. Jag har klippt den i två bitar och pusslat ihop. Klister och skarvar har dolt under journalingkort och blommor. Blommorna filtblommor som är jättegamla - jag ramlade på påsen nu och de hamnade visst på varenda layout. Bradsen är glittriga och kommer från MM:s Falala serie.

 
Pappersbitar från hela serien och så ett härligt journalingkort i hörnet. Det är både bak och framsidor på papperen. Med såna här papper har man hur många kombinationsmöjligheter som helst i sitt skapande.

 
Fröken Rabarberblad i egen hög person. Ett foto som bara är vacker och då passar det med vackra produkter som Glitter Cuts och så ett träffsäkert citat.

 
Så här ser vår familj ut varannan helg då vi har ett extrabarn. Det är mysigt och roligt och den här dagen i svampskogen var ett extra härligt minne. Den här gjordes sist och det blev små bitar från resterna och det är ju också ett sätt att scrappa. Det gröna är verkligen skogsgrönt och så perfekt till utflyktsbilder.

Kommentarer
Postat av: Heidi

Vilka härliga LO:s! :-)

Postat av: favvismaria

Jättefina LO:er. Ser ut att va roliga foton att scrappa med=)

2008-10-30 @ 10:11:50
URL: http://favvis.blogspot.com
Postat av: Nina

Wow, Malena... det är så häftigt hur du har färgmatchat de fina fotografierne med de härliga papperna - supersnyggt!!

2008-10-30 @ 17:22:29
URL: http://krumelurkonst.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback