Vinnare äääääär

Vinnare utav en gåva värd 70:- blev denna gång tjejen som gjort följande inlägg:

Postat av: mimmimarie

Vilken härlig blå färg. De är som gjorda för att scrappa med.


Köpevillkor

P.g.a. incidenter kommer jag fr.o.m. idag ha köpevillkor som ser ut som följer
(det fetstilta är det som är ändrat)
Men läs ändå gärna igenom villkoren helt om ni har en stund över :-)

Därmed hanteras beställningar efter hur inbetalningen syns.
Det går alltid snabbast med kortbetalning, men för er andra som INTE betalar med kort ser det numera ut såhär.

Det är för er skull - så att jag numera ska slippa att lägga ner tid på beställningar som senare ej slutförs (betalas) - och kan fokusera på er som vill ha sakerna FORT ;-)

*

Köpvillkor
Hos oss på ScrapAddicted gäller följande köpvillkor för kunder inom Sverige. För beställningar som ska levereras utanför Sverige kan totalsumman bli annorlunda. Skicka ett mail för mer exakt information.

En automatisk orderbekräftelse utgår till din angivna e-postadress. Vid förskottsbetalning: Summan betalas till vårt bankgiro 5466-5468 senast 4 dagar efter beställningen gjordes. Vid erhållen betalning plockas ordern, och mail om eventuella slutsålda varor mailas till dig. Du kan då välja att antingen ersätta med andra varor eller att få summan återbetald till ditt konto. Därefter sänds varorna till dig. Kreditkortsbetalning - hela beloppet inklusive fraktkostnad dras direkt vid köp. Summan justeras innan vi slutligen debiterar ditt konto.

Minsta orderbelopp är 50 kr.

Normalt levereras varorna inom 1-14 vardagar efter att betalningen syns på vårt konto. Vid högsäsong tar det alltså längre tid, men vi gör alltid vårt yttersta för att du ska få så snabb service som möjligt. Du kan alltid maila oss för att få reda på statusen för din order.

Vill du beställa varor via mail, telefon eller post går det naturligtvis också bra. Ange då namn, adress, telefonnummer, varans namn, antal och hur du vill betala.

Betalningsvillkor
Förskottsbetalning innebär att pengarna sätts in på ScrapAddicteds bankgirokonto efter beställningen är gjord. Bankgironummer 5466-5468.

Kreditkortsbetalning innebär att vi debiterar ditt kreditkort endast för de varor som skickas samt för frakt (max 33 kr). Summan justeras alltså om varor skulle vara slut etc.

Leveranstider

Leverans sker i normalfallet inom 1-14 vardagar efter betalning kommit ScrapAddicted tillhanda. För leveransförseningar som ligger utanför ScrapAddicteds kontroll ersätts inte köparen.


Fraktvillkor
För varje beställning betalas frakten av köpare. Frakten beräknas efter vikt, dock är maximala fraktavgiften 33 kr vid kreditkortsbetalning och 77 kr vid förskottsbetalning. (Sålänge det kan skickas som stort brev) Fri frakt inom Sverige vid köp över 700 kr. Paket skickas med Bussgods om vikt och volym överstiger postens regler för stort brev. 

Om du vill kan du, efter överenskommelse, hämta din beställning i vår butik i Löberöd. Kontakta oss på 0413 30523 eller på scrapaddicted@loberod.com


Retur
Köparen har rätt att returnera varan inom 14 dagar från leveransdatum. Först måste dock godkännande finnas från ScrapAddicted. Endast varor i obrutna och oskadade förpackningar får returneras. Fraktkostnaden för försändelsen betalas av köparen.

Observera att vi ej garanterar att allt finns i lager, då vi även säljer i vår fysiska butik. Trots att vi gör allt i vår makt för att hålla butiken så uppdaterad som vi bara kan, finns det ändå riska att saker är slutsålda. Om du inte vill ha en beställning om en speciell vara inte finns inne - GÖR DÅ EJ BESTÄLLNINGEN - utan maila oss och fråga om den kan levereras INNAN beställningen görs!


Reklamationer
Alla försändelser sker på köparens risk. Om någon vara har blivit skadad under leverans ta kontakt med ert postkontor. ScrapAddicted ansvarar inte för försvunna leveranser. Vi skickar gärna paketet rekommenderat ifall köparen önskar. I det fallet står köparen för kostnaden.

Prisbestämmelser
ScrapAddicted förbehåller sig rätten att utan förvarning ändra priser i prislistan. Varor som redan beställts levereras givetvis till det pris som gällde på beställningsdagen.

Övrigt
Vi ber er att vara uppmärksamma på att de färger som återges på vår hemsida kan skilja sig mot den verkliga varans färg. Oftast beror detta på olikheter i inställningar på datorerna. Om du tänker göra en beställning där en viss vara är väsentlig för att du ö.h.t. ska vilja ha beställningen - gör INTE beställningen utan maila mig en förfrågan innan!


Force Majeure
I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter, samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll vilken ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från ScrapAddicteds sida, som gör att ScrapAddicted ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att butiksägaren befrias från sina förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.


Ytterligare 20-talet ordrar gick just iväg

Har hanterat ca 30 idag. (En del som ska förskottsbetalas, så de går iväg först då det gjorts.)

Förtsätter att packa som en tok imorgon förstås, går på alla ordrar som betalats med kort de senaste dagarna då.

Men nu är det kväll!

Ha en fin afton, alla! :-)

STOR KRAM

Uppdatering

Stackars lilla Camilla har gått och blivit dålig, så fram tills att hon blir frisk är jag ensam i butiken.

Därmed svarar jag mer sällan i telefon - men om du lämnar ett meddelande så hör jag av mig tillbaks så snart jag kan.
Får du inte svar på dina mail på en gående gång är det inte konstigt just nu.
Jag kan inte både sitta mid datorn, i telefon OCH packa samt få iväg era ordrar. ;-)

Då tänkte jag "Tjejerna vill säkert att jag packar järnet" - och det gör jag :-)

40 ordrar gick iväg idag, men jag har LÅNGT ifrån börjat se bottnen i havet här. Det glädjer mig, men säkert inte er som får vänta längre på era beställningar ;-)

Dock vill jag påpeka ännu en gång; Gjorde du en order för MER ÄN TVÅ VECKOR SEDAN så kan det vara så att beställningen ej nått mig. Var då snäll och maila mig så ska jag med hjälp av min webbtekniker reda ut det och få iväg sakerna med högsta prioritet.

För snabbast hantering av ordrar rekommenderar jag kontokortsbetalning. Jag slipper mycket administration då ni betalar med kort, och kan få iväg era beställningar på 1-3 dagar.
Förskottsbetalda ordrar kan ta 1-14 dagar vid högsäsong.

TACK, gulliga ni - för ert förtroende!

Imorgon packar jag i mer normal takt (vill ju inte bränna ut mig) men jag försäkrar att jag gör allt för att ni ska få era beställningar inom rimlig tid!

Kram från Jane
(Och KRYA PÅ DIG, gulliga Camilla - om du läser här)


Rosa - Röda bidrag - fjärde uppladdningen

Nu börjar det ramla in bidrag så jag nästan inte hinner med att ladda upp här. Fast det är ju inte ett bekymmer utan precis som det ska vara och såååå roligt att ni nappar på våra utmaningar!!!

TACK denna gång för underbar inspiration går till:
Ingela Sjöholm, Anna Greggas Bäckström, Erica Eriksson, Petra Eneroth och Elin Hansson

           

Inspiration från Designteamet

Anna och Malena har varit kreativa med papper från nyhetskategorin. Anna har skapat en layout med de nya Magnolia papperen från My Minds Eye. Och Malena har använt de nya papperen från Bo Bunny.

86205-402


86205-401

86205-403

Rosa - Röda bidrag - tredje uppladdningen

Här kommer tre underbara bidrag från Helena Påhlsson, Camilla Isaksson och Ann-Louice Myhrberg


      

Lördags-Tipset

Har du provat vårt poplära
"Färdigmixat"?

Det är för dig som inte orkar, har tid eller lust att gå genom hela sortimentet, men vill scrappa NU :-)
Kanske är det så att du vill ha en extra utmaning som det blir att få papper någon annan har valt åt en...

Du väljer typ av paket och summan du vill lägga ner på paketet.

Du väljer mellan:
Cardstock/Mönstrat (C/M)
Cardstock/Mönstrat/Dekorationer (C/M/D)
Cardstock (C)
Mönstrat (M)
Dekorationer (D)

Du kan alltid skriva önskemål i meddelanderutan vid utcheck!

Önskemålen kan t.ex. låta såhär

"Jag ska göra ett album från vår Thailandsresa - plocka papper och dekorationer som kan passa bra till det"
eller
"Jag älskar blått, grönt och brunt - låt allt gå i de färgerna"
eller
"Plocka ihop massor utav fint från era nyheter - jag gillar ALLT"
o.s.v.

Du hittar paketet
här

Ca. 500 nyheter hos oss nu!Malena har just lagt in allt nytt som anlände igårkväll.
(TACK, snälla söta du!)

Hela My Minds Eye´s serie "Magnolia".

Helt underbara, glada, färgsprakande produkter som fick mig såååå scrapsugen!

Kika och berätta vad NI tycker:

MY MINDS EYE - MAGNOLIA

Inne på NYHETSAVDELNINGEN är det nu ca. 500 produkter, så hav tålamod medans bilderna laddar upp :-)

/ Jane

Rosa - Röda bidrag - andra uppladdningen

Vi tackar Zarah P, Josefin Eliasson och Malin Holmberg för de underbara alstren i rött och rosa!!!!

        

Nyhetsbrev i Januari

Vintern har kommit!

Ruskigt många minusgrader och snö har vi i Löberöd. Och hela familjen (inklusive jag) har åkt på rejäla förkylningar.
Men för att se det från den ljusa sidan:
Nu kan man ta tonvis med bilder som passar till detta pappret ur Clair de Lune / Fancy Pants 

 

För ni har väl inte missat att det och ytterligare 29 papper från samma tillverkare har anlänt till Löberöd? Inklusive helt underbara dekorationer förstås!

Igår dök fyra nya serier från Dream Street Papers upp. Något för alla smaker: busigt, galet, romantiskt och tufft. Kika här, men jag varnar för det berömda ha-begäret som KAN slå till!

Annat härligt som säkert kan dra i shoppingfingret är de riktigt häftiga papperna från Bo Bunny, och till alla serierna har jag även tagit hem dekorationerna som matchar: 

 

Imorgon får jag hem My Minds Eyes härliga serie ”Magnolia” – kommer att lägga in dem på lördag – men här har ni en liten försmak utav vad du kan vänta dig. Såja, nu över till det ROLIGASTE! Jag har fått hjälp i butiken, utav ingen mindre än Camilla (Miggy kanske ni känner henne bättre som)
Och jag kan inte NOG berätta hur lyckligt lottad jag känner mig att få ha henne här!
Förutom att hon är en otroligt gullig tjej, så är hon ENORMT duktig – en STOR tillgång för ScrapAddicted!
VÄLKOMMEN Camilla! 

Nu har ni gått genom hela nyhetsbrevet! Nu är ni värda en stunds strosande i min GEDIGNA nyhetsavdelning.
Ta en kopp varmt te, och sätt dig ner och njut!

Nyheter:
http://www.scrapaddicted.se/produkter.php?news=1

Stor kram från en frusen Jane

Tekniska bekymmer

Jag har fått information om många ordrar som inte nått mig.

Jag hade tekniska bekymmer i mellandagarna och ett tag framåt, det verkar som om en hel del ordrar "fastnat" i något slags filter på vägen.

Var det mer än 2 veckor sedan du gjorde en beställning hos mig och du har inte hört av mig?
Maila mig då på
scrapaddicted@loberod.com så tar jag tag i det direkt!

/ Jane

Alla våra små hjärtan

Snart är det Alla Hjärtans Dag!

Vem är just DITT lilla hjärta? Är det ditt husdjur? Din man? Dina barn? Din bästa vän?

Jag utmanar dig att skicka in alster på dina kärleksförklaringar.
Vi kommer att fylla på här i detta inlägg med alla bidrag ni skickar in, för inspiration till alla andra :-)
Gör ett kort, en LO eller något altered att ge bort den 14 Februari.

Maila dem till
utmaning.scrapaddicted@gmail.com

86205-391

Designer: Lindzi

/ Jane

ÄNNU MER NYA PAPPER!!! :-OHär ser ni ett urval utav de fyra nya serierna som just landat i Löberöd.
4 serier med 6 papper i varje.
HELT UNDERBARA!

Håll utkik under nyheter den närmsta timmen... :-)

/ Jane

NYTT FÄRSKT NUMMER HÄR!utav den Svenska Scrapbookingtidningen "Scrapbooking m.m." ute!
Du hittar den och annan härlig litteratur här

/ Jane

Ljuvliga Chipboard-figurer från Fancy Pants

Kollar ni in under Dekorationer - Chipboard
finner ni de ljuvligaste chipboardarken ni kan tänka er :-)

Swirls, brackets, klocktavlor, siffror, tags... Ja jag kan hålla på hela morgonen ;-)
Kika själv!

 

Nu kommer jag att ägna resten utav förmiddagen till att packa ordrar.
Är åter vid datorn kring 13.00 för att kolla av mailen. :-)

Hoppas ni får en underbar dag!

Kram från Jane

Ny-Gammalt :-)

I fysiska butiken har de legat ett bra tag, men hyllorna i webbutiken har gapat tomma.

Nu är de äntligen inlagda - de tre ljuvliga serierna
Garden, Gazebo och Courtyard från Chatterbox Inc.Du kan "plocka" bland dem under Papper - Chatterbox i webbutiken!

Välkomna!

Rosa - Röda bidrag - första uppladdningen

Här kommer de tre första utmaningsbidragen.

Tack Ann-Charlotte Bengtsson, Lisa Nilsson och Christina Persson

       

KVÄLLENS TIPS!

Gå in under Papper - Fancy Pants i webbutiken...
Missa inte heller min uppdaterade cardstock avdelning - den är allt något att skryta om ;-)

Kram och godkväll alla!
Vi ses imorgon!

/ JaneSilent Setters och 24 olika Memory MarkersIgår fyllde vi på med de omåttligt populära Silent Setters
samt American Crafts Memory Markers i alla 24 färgerna.

Idag kan ni vänta er annu mer nytt :-)

Hoppas ni får en skön tisdag!

Kram / Jane


TACK TACK TACK!

Värsta goa tjejen har börjat jobba hos mig i butiken - hon började idag.
Kommer att ha hjälp 50% utav henne framöver - jag hoppas på att få behålla henne läääänge!

Välkommen till ScrapAddicted, Camilla!
Du är till ENORM hjälp!

Hoppas du inte vart helt slut efter första arbetsdagen,
imorgon får du packa upp MASSOR utav nyheter om vi har tur - så slipper du sitta vid datorn :-)

Vill även passa på att tacka er andra tjejer som hoppat in och hjälpt mig det senaste.
Jag uppskattar det så mycket!!!
Likaså Malena som gör ett ovärderligt jobb i webbutiken!

Kram alla, nu bär det av hemåt i snön!

/ Jane


Vi har en skissvinnare!!!

Och en ny gästdesigner: Linda Gradin med sin underbara layout När du ler. När jag fick denna i inboxen hajade jag till för det är en stilren och mycket vacker layout. Fotona är kanon och i fokus. Linda har behållt skissens upplägg men tolkat om den med de härliga bladrankorna. Det är en layout med krispighet i färgerna och med ett budskap som träffar mig rakt i hjärtat. Tack för all inspiration du gett oss genom denna layout!!
Kontakta Jane så att hon får din adress!

86205-375

Och ett stort TACK till alla er som skickat in era tolkningar - ni är fantastiska skapare!!!! Det är svårt att vara jury men ett uppdrag jag inte vill vara utan för det ger så mycket inspiration och skaparlust!

/Malena


Inläggsskrivaren som vinner en gåva denna gång

blev tjejen som skrivit följande inlägg:

Postat av: Karin B
Var rädd om dig Jane!

2007-jan-15 @ 14:30:32
URL:
http://blogg.brandin.info


GRATTIS KARIN!!!


Har redan din adress, så den behöver du inte maila mig :-)
En rolig överraskning kommer på posten inom kort.

Till alla andra - fortsätt att kika in och kommentera,
förhoppningsvis blir det DITT inlägg min sambo plockar fram nästa gång :-)


Kram till er alla, ha en skön söndag!

/ Jane


Färgtävling: ROSA och RÖTT

Varje månad presenterar vi från Designteamet en utmaning här i bloggen.Denna månad har det blivit min tur att utmana!
När jag precis började scrappa tyckte jag att rosa var den mest underbara färgen till allt. Men det senaste året har det utvecklat sig så att jag inte kan vara utan rött! Jag gillar rosa fortfarande, men rött som brukade vara en färg jag nästan avskydde, har blivit favoriten.
Så denna månad väver jag ihop mina favoritfärger till en utmaning:
Använd  rosa och rött ihop på ett kort eller en LO.

Varför anses det att just dessa färger skär sig? Jag gillar dem massor tillsammans!
Hoppas du blir inspirerad att delta i månadens tävling.


Låt fantasin och kreativiteten föda och skicka sen ditt kort eller din LO (eller nåt altered om du hellre vill det) till oss på följande  mailadress:   
utmaning.scrapaddicted@gmail.com

OBS! Din bild måste vara i jpg format och inte större än 400 x 400 pixlar.
 
Tävlingan varar fram till den 10 februari. Vinst blir ett hemligt dekorationspaket som går i rött och rosa. Värde 200:- exkl. frakt   Juryn består av Jane och tjejerna i Designteamet.
/Lindzi86205-374 

 

 

 

 


Bo Bunnys ljuvliga serier är här!

För er som INTE varit inne under NYHETER i webbutiken ett-hundra-femtio-elva gånger idag, ;-)
kan jag med stor glädje berätta att MASSOR utav varor har dykt upp här i dagarna.

Vad sägs om Bo Bunnys alla nya LJUVLIGA papper och dekorationer?
 (kan tala om att en hel del redan följt med kunder från den fysiska butiken - produkterna är ÄNNU finare i verkligheten!!!) :-)
Du hittar allt under Papper - Bo Bunny

 

Bazzill har också blivit påfyllt till bredden här! Och MASSOR utav annat kul!

Så välkomna in & kika runt!

Ha en skön helg alla!!!

Kram från Jane

Energin börjar söka sig tillbaka

Gårdagen var den första där jag inte behövde kasta mig i säng 19.30 utav ren utmattning.
Det är väl så, att det tar några dagar för kroppen att acklimatisera sig när man väl bestämt sig för att ta det lugnt.

Jag vill passa på att ägna detta inlägg till alla er UNDERBARA medmänniskor som har visat sådan omtanke. Alla era underbara inlägg som har fått mina tårar att flöda!

Kollegor i branchen med äkta unnsamhet och kärlek. Kunder med genomgående förståelse.
Och Mi (Tack gulliga du för att du hjälpte mig med detta genom din föreläsning)

Jag unnar alla en time-out. Våga! Känn efter, och bara lev i din egen takt!
Det är en sensationell känsla att återfå energin och livsglädjen igen -
och jag är glad att jag bromsade innan det gått för långt.

Det vore härligt om... ;-)

Kram på er alla, nu är det snart dags för ännu en härlig dag i butiken!

/ JaneHar fått påfyllning idag...

86205-372

Bl.a. de omåttligt populära MATTA bradsen från Lasting Impressions,
som du hittar under
Dekorationer -> Brads

Bazzillerna börjar också droppa in så smått,
och förhoppningsvis blir morgondagen en riktigt maffig nyhetsdag! :-)
Väntar ytterligare 9 lådor från Bazzill
samt massor utav mönstrat, dekorationer och annat kul från flera tillverkare.

Nu håller vi tummarna för att tullen är snabba :-)

Kram på er!

/ JaneVINNARE I ÄNNU EN TÄVLING UTSEDDA!

TACK för alla fina bidrag som skickades in till tävlingen där ni skulle skapa nya entrebilder för mig att använda i webbshopen!

Hade förstås svårt att välja, men till slut bestämde jag mig för tre vinnare:
GRATTIS till er: Marie Mattsson, Karolina Pihl och Jenny Svensson
Jag kommer inte att gå ut med bild utav deras alster förrän då jag använder dem i webbshopen, däremot är det fritt fram för dem att lägga ut det i sina bloggar och på forum om de önskar...
(Vet själv hur ivrig man är för att få visa)
:)

Vinsten blev lite högre än bestämt, eftersom de gick med på att skicka alsterna till mig - så jag får använda dem i min fysiska butik också! Ett härligt paket värt 500:- dyker upp hos er alla i nästa vecka...

STOR KRAM FRÅN JANE
(Som dessutom vill passa på att tacka ER ALLA för ert stöd - jag tjuter som ett barn varje gång jag går in och läser era kommentarer - detta andrum är precis vad jag behöver!!!)

Vi har en vinnare!!!!!

Denna månaden var det inte lätt att rösta fram en vinnare. Alla bidrag var helt fantastiska och inspirerande på sitt eget sätt. Vi i juryn har tittat och funderat fram och tillbaka innan vi bestämt oss och trots fick vi ta en extra röstningsrunda. Men slutligen så hamnade resultatet på Anna B:s underbara Julbarn.

Det jag själv tycker om med denna är den fräcka kombinationen av blåa och röda papper. Jag fastnade också för de små finurliga detaljerna - sånt där som jag själv aldrig får till men skulle vilja!
Att det sen är ett fantastiskt fint foto gör den inte alls sämre. TACK Anna för inspiraitonen. Ta kontakt med Jane så att hon kan skicka dig ditt pris!

/Malena

86205-287

Med hopp om alla kunders förståelse

Jag var på seminarium i helgen, där jag under en föreläsning nära på bröt ihop för att jag insåg att jag kört för hårt med mig själv. Kände att jag är TVUNGEN att bromsa och andas. Om jag inte gör detta nu kommer jag att bli sjuk.

Det känns svårt för mig att gå ut med detta såhär, men samtidigt VÄLDIGT viktigt!
Många kommer nog känna att detta är oproffessionellt, att jag borde hållt tyst och bitit igen - men jag känner att jag måste förklara för er - varför jag tar detta andrum.

Det är oerhört viktigt för mig att ni förstår vilken situation jag står i just nu.
Jag är helt ensam i företaget. Vår underbara hobby har exploderat.
Många företag lägger ner som ni sett - många p.g.a stress.

Jag har mycket höga krav på mig själv och mitt företag.
Det betyder SÅ enormt mycket för mig att ni ska bli nöjda. 

Samtidigt som det kommer in rejält med beställningar varje vecka så ska jag sköta om min fysiska butik, uppdatera webbutiken, plocka bort varor som är slutsålda, packa upp varor, städa, packa, skicka, svara på ca. 50-100 mail - ja det är bara en bråkdel utav det jag gör varje.

Jag ÄLSKAR mitt jobb, jag tycker ni är underbara, och jag är SÅ glad att ni ger mig ert förtroende.

Hur man kan lösa detta? Genom att anställa mer personal.
Jag VILL anställa - men det är DYRT att ha anställda och jag är ett litet företag. Så det krävs mycket planering och fundering innan jag vågar ta ett så stort steg.
Funderingarna finns där således, och det kommer säkert att ske. Men just nu ser min situation ut såhär.

Jag kommer att ha stängt i webbutiken hela denna vecka. Ni är hjärtligt välkomna med era beställningar, men bered er på att jag inte kommer att hantera dem förrän om tidigast en vecka.
Fysiska butiken kommer att vara öppen, och jag kommer att hantera allt som hopat sig under de senaste veckorna som jag inte hunnit med - I MIN TAKT!

Inte för att jag tar er förgivet - det GÖR jag inte! Jag är så GLAD för er alla, att ni gillar mina varor och min service! Utan för att jag MÅSTE! 
Detta andrum kommer att göra att jag får nya krafter och ny livsglädje.

Så jag hoppas INNERLIGT på er förståelse!

Klockan 10.00 och 15.00 varje dag kommer jag att öppna min mail och svara på era funderingar om ni har sådana.

Kram på er, och var rädda om er!!!

Jane

 

Designteamets tolkning av utmaningen

Här kommer Malenas och Lindzis tolkning av utmaningen att använda mönstrade papper. Det är ett mycket roligt och inspirerande sätt att scrappa och man får ju dessutom användning för en del spillbitar i sitt pappersförråd.
Den 20:e är det dags för nästa månads utmaning så håll utkik och gör er redo!!!

  

Tre som jag missade

ber tusen gånger om ursäkt.

TACK Linda Gradin, Ida Karlsson och Josefin för era bidrag!!

  


Månadsutmaning mönstrat papper är över

Nu kvarstår bara det svåra jobbet för oss att utse en vinnare. Det kommer inte att bli lätt med all denna kreativitet som ni har skänkt oss!

Här kommer också ett kort som jag missat att ladda upp. Har det hänt flera så tveka inte att höra av er - alla bidrag visas och har det inte kommit upp så är det min hjärna som fått släpp nånstans.

Tack Maria för ditt härliga kort.


Sista dagen på decemberutmaningen

Här kommer ytterligare några helt fantastiska alster och vem vet om det ramlar in fler under eftermiddagen och kvällen!!

/Malena

Dagens bidrag är ifrån:
Anna Larsson, Anna - Carin Mattson, Jane Johansson, Susan Andersson och Frida Hellström

        

Nytt, fräsch, ljuvligt, häftigt från FANCY PANTS

På väg hem är massor utav chipboardfigurer, papper, blommor, ribbons och rub-ons...
Både de nya kollektionerna, och vissa utav de äldre...

Ett smakprov kanske?

86205-36086205-35886205-35986205-35686205-35586205-352

Bland annat kommer dessa två kollektioner "Clair de Lune" och "Mulberry Road"

Sov så gott alla, nu väntar sängen för mig!

Kram Jane

Bokstäver på alla sätt och vis

Vi väntar in en stor låda från USA med allt möjligt både papper, dekos, verktyg och bokstäver!!!
Det är bokstäver i kartong - med klister på baksidan eller utan, med glitter, färg eller utan. Det är stickers, stämplar och rubons. Till råga på allt kommer det massa pennor för att komplettera era titlar och journaling.

Kolla in lite smakprov:

        
               

Vinnaren av en hemlig gåva värd 70:- blev denna vecka

tjejen som skrivit följande inlägg:

Postat av: Milla
Oooohhh så läckra!!!

2007-jan-05 @ 21:49:55
URL:
http://millasblog.blogg.se/


GRATTIS MILLA!!!


Maila mig din adress på scrapaddicted@loberod.com -
så kommer en rolig överraskning på posten inom kort.

Till alla andra - fortsätt att kika in och kommentera,
förhoppningsvis blir det DITT inlägg min sambo drar ur hatten nästa gång :-)

Kram till er alla, ha en skön vecka!


Idetorka för att presentera alla alster med mönstrade papper

Men det är med glädhe jag konstaterar det!!
Vi har fått så många underbara bidrag till vår decemberutmaning och än är det inte slut. Ni har fram till den 10:e på er att skicka in.

/Malena

Här kommer bidrag från: Frida Nilsson, Sofia Johansson,  Annika Blomberg och Helena Påhlsson

        

Håller ni på och scrappar för fullt...

...för att vinna tusenlappen eller del utav den?
Undrar bara - för jag har inte fått in ETT ENDA BIDRAG än ;-)
Vet ju att det finns SÅ många svenska duktiga scrappare -
klart att ni vill vara med som entrébild OCH vinna en massa fina nyheter inom er hobby???

*Peppar*

KRAM på er, och ha det kul!

Smakprov på vad som är på väg över AtlantenDessa papper och många därtill är på gång hem hos oss!

Likaså ribbons, rub-ons, alfabetsstickers, ljuvliga brads och blingiga charms som hör därtill :-)

Behöver jag berätta att jag längtar efter att få känna på dem?
Detta är precis min färgstarka smak i scrap-papper - Vad tycker ni???

/ Jane

Mönstrade papper både högt och lågt

Det är så fantastiskt mycket inspiration att få ta del av era alster i vår månadsutmaning. Det syns att ni har haft roligt och det är ju det scrapping och kortmakeri ska vara!!

/Malena

Dagens alster är gjorda av Maria Nilsson, Marie Belcher, Petra Eneroth och Anna Göransson

        

40 REA-beställningar har ännu sålänge kommit in

Till det ska läggas att jag har ca. 50 obehandlade ordrar från innan, så det kommer att ta en stund att få ut allt till er.
Har dock bestämt mig för att flika in QuicKutz beställningar bland de andra, så att ni inte behöver vänta FÖR länge :)

Vill TACKA för det enorma intresse denna rean skapat! Ni är TOPPEN!I detta inlägg kommer jag att uppdatera hur många utav REA beställningarna från QK-rean jag fått iväg och när:

1-11 (Gjorda mellan 18.00-18.20) PLOCKADE
12-22  (Gjorda mellan 18.20-18.55) PLOCKADE
23-40 (Gjorda resten utav kvällen) PLOCKADE

En del blev skickade redan idag, men eftersom mina vadderade kuvert i rätta storlekar inte dök upp (kommer att anlända först imorgon kväll) ligger många bara förberedda att skickas.

Uppdaterat 4/1 - Ikväll kom kuverten, så allt som är betalt går iväg imorgon!
TACK ännu en gång!

Kommer att skynda på arbetet genom att endast lägga med kassakvittot i paketet.
Önskar ni skrivet momskvitto kan ni höra av er så mailar jag det i efterhand!

Har ni frågor och funderingar så skicka ett mail - jag hör av mig när jag har tid.
Annars kommer jag att fokusera på att packa alla 90 ordrar de närmsta dagarna.
(Därför svarar jag ej heller i telefon dessa dagar)

Hoppas innerligt på er förståelse :D

Mvh Jane

ÄR NI BEREDDA???

86205-317
Är ni beredda på SCRAPADDICTEDS STORA QuicKutz REA som startar kl. 18.00 idag?

Köp dina dies BILLIGAST I SVERIGE!

Häng på låset, för det är FÖRST TILL KVARN!

Och hör ni - De två första som handlar dies för minst 1990:- får en QuicKutz väska på köpet!
(gäller även Revolution dies, dock ej alfabeten)

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN!!! 


Mera bidrag med mönstrat papper

Det är alltid lika roligt att checka inboxen på vår utmaningsmail för det kommer hela tiden underbara alster från våra bloggläsare. Ni är så duktiga och kreativa!!! Vi tackar och bugar för att ni vill inspirera oss och alla andra!

Här kommer alster från:
Johanna Alwenhede, Jenny Svensson, Anna Åström och Yvonne Fredriksson

/Malena

        

DEN STORA QUICKKUTZ REAN är något försenad

DEN STORA QUICKUTZ REAN är på ingång!
Den skulle starta 18.00 idag (1 januari) men tyvärr är den något försenad.
Jag har massor utav roliga dies att uppdatera med - så jag välkomnar er fr.o.m. 2/1 klockan 18.00 istället!
Jag LOVAR att det är värt att vänta på!

Kanske billigast i Sverige? ;) Svårt att veta - men jag har ett ENORMT utbud :)

Välkomna att göra era fynd!!!

Jane


ScrapAddicteds Nyårs-nyhetsbrev

Detta blev ett LÅNGT nyhetsbrev, men jag LOVAR att det är värt att orka läsa ända ner till foten utav meddelandet 
Ta dig en kopp te och luta dig tillbaks!

Hoppas er Nyårsafton blev precis så mysig som ni önskat er!

Vill som vanligt börja mitt nyhetsbrev med att presentera det nya månadspaketet.
Januaris paket innehåller papper från KI Memories och Rusty Pickles tillsammans med Foofala knappar och Chipboard från Polar Bear Press. Det är ett paket som passar utmärkt till vintriga alster som layouter och kort. De dova färgerna passar också bra till höstlayouter eller andra med naturtema. Det är perfekta papper som passar till all slags pyssel!
Det finns fortfarande ett fåtal paket kvar – först till kvarn!
Här hittar du paketet:
http://www.scrapaddicted.se/produkter.php?cat=25

REA!
Med start klockan 18.00 idag (1/1-07)
börjar en QuicKutz REA utav hög dignitet.
Mitt utbud är MYCKET stort! Så ta en kik in ikväll och gör riktiga FYND!

På väg från USA är 10 lådor Bazzill och lika många med bl.a. mönstrade papper, Xyron, limpennor, Silent Setters, Cropper Hopper förvaring, saxar, skärmaskiner, dekorationer, album, plastfickor m.m. m.m.
Har även kontaktat lite nya leverantörer, så håll ögonen öppna för spännande nyheter!

ScrapAddicted kommer varje månad att presentera ett nytt erbjudande för er som bestämt er för att vara stödmedlemmar på Scrappiz.
Fr.o.m. idag och hela Januari månad är det följande erbjudande som gäller för
SCRAPPIZ STÖDMEDLEMMAR:
Köp Bazzill för ENDAST 4:- styck.
Plocka som vanligt, jag drar rabatten i efterhand. OBSERVERA att du MÅSTE skriva ditt medlemsnick i meddelanderutan vid utcheck för att få rabatten!

Tävlingssugen?

Vi har inte mindre än tre tävlingar igång just nu.

Delvis blogg-utmaningen som du kan läsa mer om här:
http://scrapaddicted.blogg.se/2006/december/december-manadsutmaning-5-monstrade-papper.html

Där utmanas du utav Helene att använda 5 mönsterpapper. Vi har redan fått in flera RIKTIGT underbara bidrag, men vi vill ha FLER!
Här har du Helenes egen inspirations LO:RUGGIGT SNYGG, Helene! Har för övrigt tänkt att CASE:a (COPY AND STEAL EVERYTHING) den, med mitt skolfoto från 1977! 

Sedan har vi skisstävlingen där vinsten är ett scrappaket till ett värde utav ca. 150:-, samt det bästa:
ATT BLI GÄSTDESIGNER HOS OSS I FEBRUARI MÅNAD!

Du gör din LayOut efter följande skiss:

Skissen får tolkas fritt, men det ska synas att du utgått från skissen.

Du har fram till den 19 januari på dig att maila in ditt bidrag på
utmaning.scrapaddicted@gmail.com
(Gärna i upplösningen max 400 px)

Och sist men inte minst, tävling nummer 3:
För mig är Scrapbooking ett sätt att bevara mina minnen. Ett sätt att få utlopp för min skapande sida, ett sätt att må bra!
De flesta som håller på med scrapbooking kan nog hålla med om att man, under tiden skapandet pågår, förlorar både tid och rum.
Scrapbooking är en hobby som gläder mer än en själv, den är lika uppskattad utav familjen och alla andra i ens närhet.

Nu vill jag att DU ska scrappa en LayOut/ett kort/ett altered item som jag kan ha i entren i webbshopen då och då – som visar vår hobby. Kanske gör du ett kort som går i min loggas nyanser, kanske gör du en LayOut som visar massor utav olika tekniker? Det är fritt fram för skapande och fantasi. Jag kommer att titta på helheten, och välja ut det eller de alster som talar till mig mest.

Bild på alstret vill jag att du mailar mig senast den 14 januari.
Ett bidrag per person.
Alla får vara med och tävla (inklusive mitt DT)

Den eller de alsterna jag väljer ut kommer att få vara med och dela på produkter värda 1000 kronor! Jag önskar att du inte visar upp ditt alster någon annan stans förrän jag gjort mitt val.

Maila alstret till
scrapaddicted@loberod.com

Det finns fortfarande platser kvar till Scrapträff i Löberöd den 28 januari samt Scrap-Mara i Malmö den 24-25 februari.
Läs mer om båda tillställningarna här:
http://www.scrapaddicted.se/traffar.php

Ps. Jag kommer att ha stängt i fysiska butiken 12 samt 13 januari, då jag ska på seminarium den helgen. Webbutiken är dock öppen dygnet runt! Ds.

Stor kram till er alla, med önskan om en härlig start på det nya året!!!