Får ni mina nyhetsbrev?

Grattis!
Då vet ni att det var ett OUTSTANDING erbjudande idag fram till söndag. :-)
Får du dem INTE - anmäl dig då på
nyhetsbrev@scrapaddicted.se så får du utskicket under dagen :-)

image1773

Kram från Jane

Kommentarer
Postat av: Annika (swekinna)

Du är verkligen överraskningarnas kvinna Jane. Ha själv en trevlig Alla Hjärtans dag imorgon.

2008-02-13 @ 12:11:17
Postat av: Maria

Hej!
Jag var en av de som skrev i den där berömda tråden. Jag vill bara passa på att säga att jag aldrig har diskuterat huruvida de tre ni valde ut till ert var värda att vara med i DT:t, för det är de ju. Ni är ju valdt dem, eller hur? Å de är verkligen duktiga. Det som jag (och även många av de andra) diskuterade var hur tävlingen såg ut att vara arrangerad utifrån sett. Sedan kan jag också tillägga att många av oss som diskuterade inte ens hade ansökt till att bli dt hos SA. Missunnsam och avundsjuk har jag absolut inte varit, bara lite ifrågasättande av hur det såg ut utifrån.

Jag ber med detta också om ursäkt för om det uppfattats som om jag varit missunnsam och avundsjuk (mkt uppfattas felaktigt på Internet) och hoppas att ursäkten godtas för vad den är.

Hälsningar
Maria

2008-02-14 @ 10:52:18
Postat av: Jane

Maria som skriver här ovan har tillsammans med ett gäng andra inne på det öppna Forumet Familjeliv ifrågasatt sanningsenligheten i att vi (jag och de "gamla" 7 designtjejerna) verkligen valde Fia, Karin och Linda för att de var bäst bland de sökande. Det sades därinne att jag riggat allt, och att jag valt dem p.g.a. att "jag känner dem". De skrev dessutom att bidragen från dessa tre inte var bra nog att "vinna" DT-platserna. Att vissa utav dem ärinne (på Familjeliv) är mycket bättre. Det var en mycket tråkig tråd att läsa, att det snackas så mycket skit och att det finns så mycket avundsjuka. Jag var RIKTIGT arg samma dag som jag blev upplyst om tråden. Men jag svarade där, och kan även berätta för alla som läser här - att vi kommer INTE göra något annorlunda vid nästa call. Fia, Karin och Linda blev utvalda för att de var BÄST till dessa platser - punkt slut. Jag behöver ingen ursäkt - tack ändå Maria. Men däremot tycker jag att de som klankat ner på dessa tre tjejers scrapkunskaper ska be DEM om ursäkt.

Postat av: Maria

Bara som en liten upplysning då Jane så har jag redan bett de tre tjejerna om ursäkt och gjort mitt bästa för att detta ska glömmas. Kom dessutom ihåg att jag ALDRIG har ifrågasatt deras kompetens. Det som JAG diskuterade var något annat, men jag har bett dem om ursäkt för att jag diskuterade riggad tävling i forumet. Jag tyckte dock att det var bäst att be dig om ursäkt också eftersom det var du som stod som arrangör av tävlingen och inte de. De har inte JAG ifrågasatt. Dock bett om ursäkt ändå... Nu hoppas jag att vi glömmer detta och sedan hoppas jag att de andra i tråden också ber tjejerna om ursäkt. De kan dock inte jag ta ansvar för.

Lycka till med ditt nya dt Jane! :-)

2008-02-14 @ 20:01:33
Postat av: irina

Kan bara instämma med M, det är hur det SETT UT som disskuterats i huvudsak, jag tror inte att någon sagt att tjejerna inte är duktiga, utan att alla av de fyra bidragen från varje kanske inte var SÅ extremt fantastiska, men när man (jag)tittat närmre i bloggarna tre (sedan de blev utnämnda som DT) kan jag iaf säga att jag är mäkta imponerad, vilka alter och LOs de gör! Se på Karin, som hittar på nya grejer, det ni!!! Kan du, Jane, förlåta allt tugg vi haft och så vi alla gå vidare (och du fortsätta göra oss fattiga hihi)?

2008-02-15 @ 01:29:04
Postat av: irina

...Och det va ingen som skrev att den själv va bättre, det jämfördes scrappvänner med de uttagna, ingen som tyckte sig själv blivit felaktigt "bortvald"...

2008-02-15 @ 01:31:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback