Fredagsskissen

Hela oktober månad har Fredagsskissen gått under namnet Fredagsskissen goes pink och det har resulterat i 300:- som Jane och jag skänker till vår insamling för Rosa Bandet. Tack för alla era alster och för att ni vill vara med och bidraga. :-)

Veckans skiss ser ut så här:Skapa fritt efter skissen och skicka in ditt alster till tavling@scrapaddicted.se. Märk mailet med Fredagsskissen. Bilden ska vara .jpg och vara max 400 pixlar (obs, viktigt då vi inte har möjlighet att fixa alla bilder) på det längsta hållet. Senast torsdagen den 6 november vill vi ha era alster så väljer vi ut några som visas här i bloggen. Vänta med att ladda upp det ni skapat i forum/gallerier/bloggar till vi gjort vårt val.Här följer några alster efter
förra veckans skiss:


Linnea


Cia


Mikaela


Anette

Tack till er och tack för mig! Trevlig helg. Marie

Välkommen AnnaG!

Vi vill hälsa glada, positiva och söta AnnaG välkommen till vårt team!
Första DT-paketet är idag på väg hem till henne, och visst ser vi massor fram emot att få se alla fina alster hon kommer pryda vår blogg med framöver? :-)Hej här har ni mig, Anna heter jag född -73 bor med käre maken Fredrik och våra tre barn Julia -97, Linn -01 och Hannes -07 i Mantorp. Jag är utbildad 1-7 lärare och jobbar som förskollärare.


Jag hittade scrapbooking på nätet nångång på våren 2003 och har sedan dess varit totalt fast i denna fantastiska hobby. Jag har under årens lopp testat många olika kreativa hobbys men ingen har fått mig att fastna som scrapbookingen har gjort. För mig har detta mera blivit en livsstil. Kameran hänger med på de mest omöjliga ställen och ja, jag köper kläder till barnen som ska matcha senaste papperskollektionerna.


För mig är scrapbooking "må bra terapi" och jag älskar att använda min kreativitet. Jag scrappar mest mina barn och stilen ändras vartefter humör. Jag scrappar främst för att få utlopp för min kreativitet och att de sen blir minnessidor till mina barn är en bonus. Därför har jag oftast mest fokus på foton och layout och mindre på journaling. Jag använder inte heller alltid syrafria saker på mina sidor utan där kan hamna allt vad jag för stunden gillar. Jag använder de flesta färger och scrappar gärna med många, men väl genomtänkta dekorationer. Min stil är under ständig utveckling så jag vet aldrig hur mina sidor kommer se ut om ett halvår. Just nu gillar jag starka färger och mycket mönster.


Jag gör även en hel del kort både med stämplade motiv och mera scrappade. Även här skiftar stilen efter humör och tillfälle. En del alter skapas också det kan tex vara små skor i papper, en dekorerad tändsticksask eller en canavastavla.


Auktion nummer 30 - 31/10 - Ett QuicKutz Jolly Set

Igår blev Katarina "amospersson"  vinnare utav scrappaketet vilket gav 700:- kronor till vår insamling! Tack för era bud - än en gång: Ni är TOPPEN!!! Katarina - Maila på scrapaddicted@loberod.com för betalinfo :-)
Idag bjuder vi på den trettionde auktionen till förmån för Cancerförskningen/Rosa Bandet.
Budtiden går ut kl. 23.59 idag (fredag)

Du budar på föremålet genom att skriva en kommentar i inlägget. Skulle du ha problem att skriva kommentar i inlägget kan du maila ditt bud till scrapaddicted@loberod.com. Budet du ger är inklusive frakt.

Ditt bud är bindande, och ska betalas in inom 4 arbetsdagar efter personligt bekräftelsemail om vi inte kommit överrens om annat.

100% utav alla intäkter går direkt till Rosa bandet insamlingen som drivs utav Cancerfonden. OBSERVERA alltså att varken ScrapAddicted eller designteamet behåller NÅGOT utav det vi lyckas samla in.


Här kan du följa hur mycket vi samlar in under månadens gång. Och för att underlätta för dig har jag gjort en egen kategori i bloggen som heter just Rosa Bandet.
Auktionsföremål nummer 30 är det nya QuicKutz setet Jolly!

(Tänk på att du behöver en Revolution Table Top och en Platform för att använda detta set! Vinnaren erbjuds att köpa maskin och platform till halva priset om hon/han önskar - vilket innebär 886:- för en Revolution Table Top, Platform och mat)

Utropsbud 100:-


Så, buda på nu tjejer (och killar) :-)


Rosa kramar från Löberöd / Jane


Sassa Fras Lass' kollektion "Serendipity - Happy place".

Jag har skapat med Sassa Fras Lass' kollektion "Serendipity - Happy place". Jag blev stormförtjust i dem redan vid första ögonkastet, och nu är jag helt kär! Färgkombinationerna ger en riktig energikick i höstmörkret, och mönstren är så fina så man blir glad!

Det första kortet åkte direkt till Löberöd, som tack för den trevliga pysselträffen vi hade härom veckan.
Visst passar den lekfulla stilen på papprena perfekt till Doodle Factorys busiga stämplar?Papper: Gul Bazzillcardstock, lite svart cardstock som "fotomatta"
Mönstrat papper: Sassa Fras Lass - Happy place: Promises. Det blå pappret med stjärnorna på har jag glömt vilket märke det är...*skäms*
Alfabet: Cardboard-thickers "Platform" från American Crafts.
Dekoration: Stämpel "Rupert" från Doodle Factory som här har fått pappersvingar. Bingoplatta som jag fick av kära Karin, Pompomband från Bazzill, Blommor från Prima och YouDo, en ljusblå biljett, knappar, floss, en hjärtnål, små röda akrylblingstenar.
Övrigt: 3D-kuddar.

Jag brukar ha svårt för kombinationen blått och rött, men med lite gul text till det hela så blev det mera "jag" och så kändes det av någon anledning plötsligt lite Disneyaktigt också - därav motivet till detta kort!Papper: Svart Bazzill smoothies
Mönstrat papper: Sassa Fras Lass- Happy Place: Apple delight samt Criscross.
Alfabet: Sassa fras Lass Sticker monograms, Dymo, fuskthickers.
Dekoration: En journal tag sticker tillhörande pappersserien, en urklippt serieruta från en gammal engelsk Disneytidning, ett grönt gem, några akrylblingstenar.
Övrigt: häftapparat, brun fluid chalk till kanterna.

Ett kort till pojkvännens storasyster som fyller 44. Passar nog inte alls henne i stilen för hon är väl mer en shabby chick romantisk typ, men äh - jag blev i alla fall nöjd med kortet, så jag hoppas att hon blir glad ändå!
Mönsterpappret är så fint, så här har jag faktiskt bara klippt ut en bit som motiv - jag tycker inte att det behövs mer än så.Papper: Svart Bazzill smoothies. Lite röd cardstock också.
Mönstrat papper: Sassa Fras Lass - Happy place: Baksidan av Apple delight, en urklippt bit av Over the rainbow.
Alfabet: Dymo, siffrorna är olika thickers från American Crafts.
Dekoration: Punchinella, lite måttbandstejp, ett par små stickers.
Övrigt: Har målat lite med tusch för att förstärka färgerna i motivet på ett par ställen.

Sen ett kort som går helt i mina favoritfärger - gult och rött! Hallååå, vem behöver en vitamininjektion?Papper: Röd Bazzill som kortbas, lite vit slät cardstock som fotomatta.
Mönstrat papper: Sassa Fras Lass - Happy place: Pot of gold
Alfabet: Typewriter - utskrivet på datorn.
Dekoration: Stämpel "Pip and Oggy" från Doodle Factory. Journaling tag från Elles studio. Gult band av sammet. En rödskimrande knapp, vit floss och en hjärtnål, lite akrylstenar.
Övrigt: 3D-lack, 3D-kuddar

Sist men inte minst har jag gjort ett kort med ett mönsterpapper från en av de andra nya SassaFras-serierna...Hog heaven. Den kollektionen är lika underbar, men något snällare och mildare i färgerna. Som kortbas har jag använt en pappersnyhet på cardstockfronten som är de helt ljuvliga Bazzill Dotted Swiss! Kommer definitivt att skaffa fler av dem.
Papper: Bazzill Dotted Swiss - deep sea
Mönstrat papper: Sassa Fras Lass - hog heaven: Chirp chirp!, en liten bit av Color conspiracy: technomad.
Alfabet: Dymo
Dekoration: Stämpel från BamPop, Punchinella, lite plastgräs, ett urklipp från en gammal japansk tandhygienisttidning (undrar vad det står!?!), några akrylblingstenar, en knapp och lite orange floss.
Övrigt: Häftapparat, vit stämpeldyna till kanterna.

Tack för titten!

//Nina

Auktion nummer 29 - 30/10 - Ett rosa scrappaket

Igår blev jag vinnare utav Helenas underbara groda vilket gav 500:- kronor till vår insamling! Tack för era bud - än en gång: Ni är TOPPEN!!!  Vi har nu lyckets kliva över 15000 kronors strecket :-) Fattar ni? Det är SÅ himla kul! TACK, alla!!!
Idag bjuder vi på den tjugonionde auktionen till förmån för Cancerförskningen/Rosa Bandet.
Budtiden går ut kl. 23.59 idag (torsdag)

Du budar på föremålet genom att skriva en kommentar i inlägget. Skulle du ha problem att skriva kommentar i inlägget kan du maila ditt bud till scrapaddicted@loberod.com. Budet du ger är inklusive frakt.

Ditt bud är bindande, och ska betalas in inom 4 arbetsdagar efter personligt bekräftelsemail om vi inte kommit överrens om annat.

100% utav alla intäkter går direkt till Rosa bandet insamlingen som drivs utav Cancerfonden. OBSERVERA alltså att varken ScrapAddicted eller designteamet behåller NÅGOT utav det vi lyckas samla in.


Här kan du följa hur mycket vi samlar in under månadens gång. Och för att underlätta för dig har jag gjort en egen kategori i bloggen som heter just Rosa Bandet.
Auktionsföremål nummer 29 är ett dignande scrappaket! Innehåller, cardstock, papper, stämplar, stämpelfärg, dekorationer m.m. Värdet på paketet ligger på en bra bit över 900:- inkl. frakt.
Utropsbud 50:-


Så, buda på nu tjejer (och killar) :-)


Rosa kramar från Löberöd / Jane


Malena har scrappat med Fancy Pants All Fall

Fancy Pants är ett företag som alltid levererar produkter i mustiga färger med mjuka mönster. Företaget har funnits på marknaden i många år och det blir bara bättre och bättre. Nu i höst har de bla släppt en höstig serie som heter All Fall. Det är papper i höstiga färger fast de passar lika bra till vilka foton som helst. Serien innehåller flera dubbelsidiga mönstrade papper, overlays, ett ark med strips och ett ark med citat och journalingkort. Dessa är helt fantastiska med kloka tankvärda citat från många kända personer. Lika fantastiska är Fancy Pants Glittercuts. Det är dekorationer på plast och så är de färglagda och glittriga. De är så snygga så man svimmar!

Här finns hela serien med
papper och journalingkort och här finns alla Glitter Cuts.

 
Först ut ett härligt sommarminne. Sonen njuter i hängmattan hos min syster. Jag ville ta upp de varma färgerna från fotot och valde en baksida från serien som bakgrund. Två små remsor papper varav den ena från strippapperet. En given journalingruta och så pricken över i:et med en härlig Glitter Cuts.

 
Här har jag använt en overlay som jag gjort om att passa till det mindre formatet. Jag har klippt den i två bitar och pusslat ihop. Klister och skarvar har dolt under journalingkort och blommor. Blommorna filtblommor som är jättegamla - jag ramlade på påsen nu och de hamnade visst på varenda layout. Bradsen är glittriga och kommer från MM:s Falala serie.

 
Pappersbitar från hela serien och så ett härligt journalingkort i hörnet. Det är både bak och framsidor på papperen. Med såna här papper har man hur många kombinationsmöjligheter som helst i sitt skapande.

 
Fröken Rabarberblad i egen hög person. Ett foto som bara är vacker och då passar det med vackra produkter som Glitter Cuts och så ett träffsäkert citat.

 
Så här ser vår familj ut varannan helg då vi har ett extrabarn. Det är mysigt och roligt och den här dagen i svampskogen var ett extra härligt minne. Den här gjordes sist och det blev små bitar från resterna och det är ju också ett sätt att scrappa. Det gröna är verkligen skogsgrönt och så perfekt till utflyktsbilder.

Auktion nummer 28 - 29/10 - Virkad groda

Igår blev Zara Hofmann vinnare utav scrappaketet vilket gav 950:- kronor till vår insamling! Tack för era bud - än en gång: Ni är TOPPEN!!!  Zara Hofmann - maila mig på scrapaddicted@loberod.com för betalinfo!
Idag bjuder vi på den tjugoåttonde auktionen till förmån för Cancerförskningen/Rosa Bandet.
Budtiden går ut kl. 23.59 idag (onsdag)

Du budar på föremålet genom att skriva en kommentar i inlägget. Skulle du ha problem att skriva kommentar i inlägget kan du maila ditt bud till scrapaddicted@loberod.com. Budet du ger är inklusive frakt.

Ditt bud är bindande, och ska betalas in inom 4 arbetsdagar efter personligt bekräftelsemail om vi inte kommit överrens om annat.

100% utav alla intäkter går direkt till Rosa bandet insamlingen som drivs utav Cancerfonden. OBSERVERA alltså att varken ScrapAddicted eller designteamet behåller NÅGOT utav det vi lyckas samla in.


Här kan du följa hur mycket vi samlar in under månadens gång. Och för att underlätta för dig har jag gjort en egen kategori i bloggen som heter just Rosa Bandet.
Auktionsföremål nummer 28 är en ljuvligt söt liten groda.

"Hej, jag är en liten virkad groda i behov av ett nytt hem. Jag är både söt och snäll så vem vill ha mig?
Jag mäter ca 24cm från topp till tå."

Utropsbud 50:-


Så, buda på nu tjejer (och killar) :-)


Rosa kramar från Löberöd / Jane


Basic Gray Granola

Basic Gray har kommit ut med denna härliga serie i murriga blå- och naturfärger. Jag har scrappat två layouter, ett kort och ett litet minialbum med en påminnelse om vad som är viktigt här i livet.


Papper: CS Kraft, CS brun (fotomatta)
Mönstrat papper: Basic Grey Granola - Trail mix och Organic.
Alfabet: AC Thickers Platforms Brown, MM Tiny Alpha White
Dekoration: BG Granola Element Stickers - girlang och blomma.
Övrigt: Band, halvpärlor, svart penna, Fluid Chalk Dark Brown
Foto: taget av Fia


Papper: CS brun (fotomatta)
Mönstrat papper: Basic Grey Granola - Vanilla Bean, Seed och Grain.
Alfabet: QK Chemistry Mini Unicase Alpha
Dekoration: BG Granola Element Stickers - girlang, blomma och budskapscirklar.
Övrigt: Dymo, vit och svart penna, Fluid Chalk Dark Brown


Papper: CS brun
Mönstrat papper: Basic Grey Granola - Jute och Flax
Stämpel: Doodle Factory Animals - Dabble stor, färglagd med ProMarkers
Alfabet: AC Thickers Daiquiri White
Dekoration: Blommor, bling
Övrigt: Dymo, vit och svart penna, Fluid Chalk Dark Brown, Glossy Accent på giraffens ögon.
Stommen till minialbumet är glasunderlägg av papp, som är monterade med hjälp av en Bind-It-All.

Papper: CS white
Mönstrat papper: Basic Grey Granola - Trail mix, Wild Oats, Grain, Crunchy, Wholesome, Jute, Seed, Almond, Gorp och Sunflower.
Dekoration: BG Granola Element Stickers
Övrigt: Dymo, spets, halvpärlor, blommor, knappar, bling, gem, brun penna, Fluid Chalk Chesnut Roan

/Linda

Auktion nummer 27 - 28/10 - Ett rosa scrappaket


Igår blev Pysselpetra vinnare utav Emmas underbara album vilket gav 300:- kronor till vår insamling! Tack för ditt bud - än en gång: Ni är TOPPEN!!!  Petra - maila mig på scrapaddicted@loberod.com för betalinfo!
Idag bjuder vi på den tjugosjunde auktionen till förmån för Cancerförskningen/Rosa Bandet.
Budtiden går ut kl. 23.59 idag (tisdag)

Du budar på föremålet genom att skriva en kommentar i inlägget. Skulle du ha problem att skriva kommentar i inlägget kan du maila ditt bud till scrapaddicted@loberod.com. Budet du ger är inklusive frakt.

Ditt bud är bindande, och ska betalas in inom 4 arbetsdagar efter personligt bekräftelsemail om vi inte kommit överrens om annat.

100% utav alla intäkter går direkt till Rosa bandet insamlingen som drivs utav Cancerfonden. OBSERVERA alltså att varken ScrapAddicted eller designteamet behåller NÅGOT utav det vi lyckas samla in.


Här kan du följa hur mycket vi samlar in under månadens gång. Och för att underlätta för dig har jag gjort en egen kategori i bloggen som heter just Rosa Bandet.
Auktionsföremål nummer 27 är ett dignande scrappaket! Värdet på det ligger på en bra bit över 900:- inkl. frakt.
Utropsbud 50:-


Så, buda på nu tjejer (och killar) :-)


Rosa kramar från Löberöd / Jane


QuicKutz Deck The Halls Tour of Sweden!


Auktion 26 - 17/10 - Emmas Filefolderalbum

Igår blev Jessica vinnare utav det fina albumet vilket gav 450:- kronor till vår insamling! Tack för alla bud - än en gång: Ni är TOPPEN!!! Jessica - maila mig för betalinfo: scrapaddicted@loberod.com

Idag bjuder vi på den tjugosjätte auktionen till förmån för Cancerförskningen/Rosa Bandet.
Budtiden går ut kl. 23.59 ikväll (måndag).

Du budar på föremålet genom att skriva en kommentar i inlägget. Skulle du ha problem att skriva kommentar i inlägget kan du maila ditt bud till scrapaddicted@loberod.com. Budet du ger är inklusive frakt.

Ditt bud är bindande, och ska betalas in inom 4 arbetsdagar efter personligt bekräftelsemail om vi inte kommit överrens om annat.
100% utav alla intäkter går direkt till Rosa bandet insamlingen som drivs utav Cancerfonden. OBSERVERA alltså att varken ScrapAddicted eller designteamet behåller NÅGOT utav det vi lyckas samla in.

Här kan du följa hur mycket vi samlar in under månadens gång. Och för att underlätta för dig har jag gjort en egen kategori i bloggen som heter just Rosa Bandet.

Auktionsföremål nummer 26 är ett ljuvligt handgjort filefolderalbum.(Små bilder är klickbara)

Du bjuder på litet handgjort filefolderalbum, ca. 11x15 cm. Albumet är helt färdigt, det enda du behöver göra är att sätta dit dina egna foton, skriva text och eventuellt dekorera lite mer om du vill det. Albumet är gjort av Colormates cardstock och SEIs serie Chick-a-Dee. Observera att de rosa färgerna är något ljusare i verkligheten.

Utropsbud 75:-

Så, buda på nu tjejer (och killar) :-)

Rosa kramar från Löberöd / Jane

Doodle Factory stämplar

Jag stod emot länge... tänkte jag har ju många andra stämplar ;-)
Men de är ju så bus-gulliga att jag var tvungen att testa!
Jag har färglagt dem med ProMarkers.

Grisen
Blox ska få pryda våra julkort i år tror jag.


Det roliga är att de små varianterna av DF figurerna passar fint att ha inne i en textcirkel från Easer. Lite kul tycker jag.
Här den smått paffe Frozey.


Lite glitterlim i håret piffar till frisyren.


Ett enkelt julkort med Mimo och jultext från Easer.
Tack o hej!
/Lindzi

Auktion nummer 25 - 26/10 - Ett underbart 6"x12"album

Igår blev Jessica N vinnare utav vårt thickerspaket vilket gav 500:- kronor till vår insamling! Tack för alla bud - än en gång: Ni är TOPPEN!!! Jessica N - maila mig på scrapaddicted@loberod.com så kommer betalinfo :-)


Idag bjuder vi på den tjugofemte auktionen till förmån för Cancerförskningen/Rosa Bandet.
Budtiden går ut kl. 23.59 ikväll (söndag).

Du budar på föremålet genom att skriva en kommentar i inlägget. Skulle du ha problem att skriva kommentar i inlägget kan du maila ditt bud till scrapaddicted@loberod.com. Budet du ger är inklusive frakt.

Ditt bud är bindande, och ska betalas in inom 4 arbetsdagar efter personligt bekräftelsemail om vi inte kommit överrens om annat.
100% utav alla intäkter går direkt till Rosa bandet insamlingen som drivs utav Cancerfonden. OBSERVERA alltså att varken ScrapAddicted eller designteamet behåller NÅGOT utav det vi lyckas samla in.

Här kan du följa hur mycket vi samlar in under månadens gång. Och för att underlätta för dig har jag gjort en egen kategori i bloggen som heter just Rosa Bandet.

Auktionsföremål nummer 25 är ett ljuvligt album från Fancy Pants!Pink and White Gated Album
Ett dekorativt 6 x 12" album med knytning fram på albumet. Det följer med 16 st. 6 x 12" plastfickor och de fästs med två ringar, hälften till höger och hälften till vänster. Riktigt läckert är detta album!

Utropsbud 50:-

Så, buda på nu tjejer (och killar) :-)

Rosa kramar från Löberöd / Jane

Fia har scrappat med Fancy Pants The Daily Grind

Fancy Pants The Daily Grind är mönstrade papper som går i blå, gröna och oranga färgtoner. Fia fick hem ett paket med dessa och har skapat tre fina layouter och ett enkelt och stilrent kort.

 
CS: Bazzill Hillary, Ruby Slipper
Mönstrat papper: Fancy Pants - The Daily Grind - Office Space Paper
Dekoration: Band
Alfabet: Pink Paislee Fashion Script Blue
Övrigt: Fluid Chalk Olive Pastel och Warm Red.

 

 
CS: Bazzill Hillary
Mönstrat papper: Fancy Pants - The Daily Grind - Office Space Paper, Breaktime Paper, Cards
Dekoration: Maya Road Chipboard Swirl med Stickles Gold och Glossy Accents på.
Alfabet: Quickutz Nutmeg stansat i Fancy Pants - The Daily Grind - Vacation Paper
Övrigt: Fluid Chalk Olive Pastel och Charcoal.

 
CS: Bazzill Hillary, French Vanilla
Mönstrat papper: Fancy Pants - The Daily Grind - Office Space Paper, Strips
Dekoration: Brads
Alfabet: Pink Paislee Fashion Script Blue
Övrigt: Fluid Chalk Olive Pastel och Prussian Blue.

 
CS: Bazzill Route 66, Bling Tootsie, Lily White
Dekoration: Fancy Pants Summer Border
Alfabet: Quickutz Nutmeg stansat i Bazzill Route 66 och med Glossy Accents

Auktion nummer 24 - 25/10 - 10 fpk Thickers

Igår blev Anna vinnare utav Malenas fotocanvas vilket gav 500:- kronor till vår insamling! Tack för alla bud - än en gång: Ni är TOPPEN!!! Anna - du vet hur man gör. :-)

Idag bjuder vi på den tjugofjärde auktionen till förmån för Cancerförskningen/Rosa Bandet.
Budtiden går ut kl. 23.59 ikväll (lördag).

Du budar på föremålet genom att skriva en kommentar i inlägget. Skulle du ha problem att skriva kommentar i inlägget kan du maila ditt bud till scrapaddicted@loberod.com. Budet du ger är inklusive frakt.

Ditt bud är bindande, och ska betalas in inom 4 arbetsdagar efter personligt bekräftelsemail om vi inte kommit överrens om annat.
100% utav alla intäkter går direkt till Rosa bandet insamlingen som drivs utav Cancerfonden. OBSERVERA alltså att varken ScrapAddicted eller designteamet behåller NÅGOT utav det vi lyckas samla in.

Här kan du följa hur mycket vi samlar in under månadens gång. Och för att underlätta för dig har jag gjort en egen kategori i bloggen som heter just Rosa Bandet.

Auktionsföremål nummer 24 är ett paket med 10 förpackningar Thickers!Vi har plockat ihop 10 st alfabeten i vinyl, foam, filt och chipboard i blandade färger. Värde: 490:-

Utropsbud 50:-

Så, buda på nu tjejer (och killar) :-)

Rosa kramar från Löberöd / Jane

Fredagsskissen goes pink

Vi fick in sex bidrag denna vecka och hittills har vi fått ihop 240:- till Rosa Bandet (Jane och jag skänker 10:-/bidrag till Rosa Bandet hela oktober). Kul att ni vill vara med och skapa!

Så här ser veckans skiss ut:


(stämpeln med Date & Notes är från Fancy Pants)

Skapa fritt efter skissen och skicka in ditt alster till tavling@scrapaddicted.se. Märk mailet med Fredagsskissen. Bilden ska vara .jpg och vara max 400 pixlar (obs, viktigt då vi inte har möjlighet att fixa alla bilder) på det längsta hållet. Senast torsdagen den 30 oktober vill vi ha era alster så väljer vi ut några som visas här i bloggen. Vänta med att ladda upp det ni skapat i forum/gallerier/bloggar till vi gjort vårt val.Här kommer några inspirerande alster, skapade efter
förra veckans skiss:


Kicki


Jane


Anette


Linnea


Lotta

Tack för era bidrag! Jag ska försöka att låta bli träd på ett tag, det har varit två skisser med det nu. Men det är ju så inspirerande med naturen. ;-)

Trevlig helg! Kram, Marie

Auktion nummer 23 - 24/10 - BUDGIVNING SLUT

Igår blev Jane vinnare utav Lilys tavlor vilket gav 700:- kronor till vår insamling! Tack för alla bud - än en gång: Ni är TOPPEN!!!Idag bjuder vi på den tjugotredje auktionen till förmån för Cancerförskningen/Rosa Bandet.
Budtiden går ut kl. 23.59 ikväll (fredag).

Du budar på föremålet genom att skriva en kommentar i inlägget. Skulle du ha problem att skriva kommentar i inlägget kan du maila ditt bud till scrapaddicted@loberod.com. Budet du ger är inklusive frakt.

Ditt bud är bindande, och ska betalas in inom 4 arbetsdagar efter personligt bekräftelsemail om vi inte kommit överrens om annat.
100% utav alla intäkter går direkt till Rosa bandet insamlingen som drivs utav Cancerfonden. OBSERVERA alltså att varken ScrapAddicted eller designteamet behåller NÅGOT utav det vi lyckas samla in.

Här kan du följa hur mycket vi samlar in under månadens gång. Och för att underlätta för dig har jag gjort en egen kategori i bloggen som heter just Rosa Bandet.


Auktionsföremål nummer 23 är Malenas underbara canvastavla!

"Idag bjuder du på en rosa fotocanvas. Det är jag (Malena) som är fotografen och canvasen är framkallad hos Crimson så det är hög kvalitet på tavlan. Storleken på tavlan är 30 x 30 cm.
Är du på jakt efter en unik dekoration till ditt hem eller kontor så är detta tavlan för dig. Den finns bara i ett enda Rosa exemplar."

Utropsbud 150:-

Så, buda på nu tjejer (och killar) :-)

Rosa kramar från Löberöd / Jane

Mera Bella Blvd - Pack your Bags med Anna

Denna layout är några av alla bilder som tog på fallskärmsklubben under hoppveckan i år 2008. Vädret började lite trevande för att sedan slå till med fullkraft med strålamde sol från morgon till kväll. 
Papper: Bazzill Canvas mono Grå~ White
Mönstrat papper: Bella BLVD: Pack your bags~Road Trip, Country Side, Roundaboute, Cruise Control & Jet Lag.
Alfabet: Bella BLVD: Pack Your Bags Carla Black
Dekoration: Bella BLVD: Pack your bags~ Label Additions


Här kommer layout nummer 2 med Felicias snapshots från vår dag på Liseberg.
 

 
Papper: Bazzill Canvas mono Grå~ Raven, Criss Cross Lady Bug~ Kisses
Mönstrat papper: Bella BLVD: Pack your bags~Road Trip, Country Side, Itinerary, Cruise Control & Jet Lag.
Alfabet: QK: Mademoiselle Classic
Dekoration: Bella BLVD: Pack your bags~ Label Additions
Övrigt: Crackle accent på rubriken
Skiss: Becky Higgins

Här kommer en layout med ett underbar sommarlovsdag nere i Jungfruviken tillsammans med sina kompisar, man kan nog säga att texten blev en liten dikt.
 

 
Papper: Bazzill Canvas mono Grå~ Raven, Criss Cross Lady Bug~ Kisses
Mönstrat papper: Bella BLVD: Pack your bags~Road Trip, Country Side, Itinerary, Cruise Control, Cruise Control & Jet Lag.
Alfabet: American Crafts Thickers~ Platforms  & Daiquiri 
Dekoration: Bella BLVD: Pack your bags~ Label Additions 
Knappar: Foof-a-la~ Clear
Övrigt: QK: RS-0377- cirklar
Skiss: Inspirerad av Amanda Probst från en CK

/Anna

Auktion nummer 22 - 23/10 - BUDGIVNING SLUT

Igår blev Maria vinnare utav Lilys födelsedagskalender vilket gav 325:- kronor till vår insamling! Tack för ditt bud - än en gång: Ni är TOPPEN!!! Maria - maila mig på scrapaddicted@loberod.com så skickar jag betalinfo :-)Idag bjuder vi på den tjugoandra auktionen till förmån för Cancerförskningen/Rosa Bandet.
Budtiden går ut kl. 23.59 ikväll (torsdag).

Du budar på föremålet genom att skriva en kommentar i inlägget. Skulle du ha problem att skriva kommentar i inlägget kan du maila ditt bud till scrapaddicted@loberod.com. Budet du ger är inklusive frakt.

Ditt bud är bindande, och ska betalas in inom 4 arbetsdagar efter personligt bekräftelsemail om vi inte kommit överrens om annat.
100% utav alla intäkter går direkt till Rosa bandet insamlingen som drivs utav Cancerfonden. OBSERVERA alltså att varken ScrapAddicted eller designteamet behåller NÅGOT utav det vi lyckas samla in.

Här kan du följa hur mycket vi samlar in under månadens gång. Och för att underlätta för dig har jag gjort en egen kategori i bloggen som heter just Rosa Bandet.


Auktionsföremål nummer 22 är två tavlor som Lily/Marie har gjort!
(de små bilderna är klickbara)

"Jag har målat två 20 x 20 cm canvastavlor. Med hjälp av arkylfärg, tidningspapper och strukturpasta har jag fått till bakgrunden. Medan sturkturpastan var fuktig så stämplade jag orden kärlek och glädje med magnetstämplar. Hjärtana gjorde jag i vit modellera. Tavlorna är krämfärgade med vita hjätan."

Utropsbud 100:-

Så, buda på nu tjejer (och killar) :-)

Rosa kramar från Löberöd / Jane

Karin med Bella Blvd Family Tree

Jag älskar att prova nytt, testa leka. Ibland går leken åt det vilda hållet och ibland jobbar jag med det strama, raka, allt beroende på vad mina LOs handlar om och vilka impulser materialen ger mig. Bella blvd Family Tree är fantastiskt kul att jobba med för de funkar både till stilren Simple scrapbooking och mer lekfulla collage så jag satte igång och testade. Inspirerad av de andra i designteamet har jag försökt mig på lite olika stilar och ser man på även blommor, något jag börjat gilla mer och mer.

 
Mönstrat papper: Bella blvd Family Tree Family tree, Bella blvd Family Tree growing up
Alfabet: Family Tree Carla Asparagus, scenic Route
Dekoration: Family Tree Label Additions, Bugs Brads in a Bag


 
Mönstrat papper: Bella blvd Family Tree Lineage, Bella blvd Family Tree Family Tree, Bella blvd Pack your bag Jet lag
Alfabet: Family Tree Carla Asparagus, Rose Moka
Dekoration: Family Tree Label Additions


 
Mönstrat papper: Bella blvd Family Tree Family tree, Bella blvd Family Tree growing up
Alfabet: Family Tree Carla Asparagus, Rose Moka
Dekoration: Family Tree Label Additions
Övrigt: Akrylfärg


 
Mönstrat papper: Pack Your Bags Jetlag, Pack Your Bags Roadtripp
Alfabet: Scenic Route
Dekoration: Family Tree Label Additions,
Övrigt: Primablommor


 
Mönstrat papper: Heritige, Roadtripp
Alfabet: Making memories
Dekoration: Family Tree Label Additions, Punchinella, band
Övrigt: Stickles


 
Mönstrat papper: Family Tree Family circle, Family tree Growing up
Dekoration: Bugs Brads in a Bag, Primablommor, Creative Cafe brads
Övrigt: Tyll


 
Mönstrat papper: Family tree Family circles, Family tree Growing up, Pack your bags Jetlag, Family tree lineage, Pack your bags Roadtrip
Alfabet: Making memories
Dekoration: Family Tree Label Additions

Tack för titten!
/Karin

Auktion nummer 21 - 22/10 - BUDGIVNING SLUT

Igår blev Helenéhalmsjo vinnare utav Revolutionspaketet vilket gav 1700:- kronor till vår insamling! Tack för ditt bud - än en gång: Ni är TOPPEN!!! Helenéhalmsjo - maila mig på scrapaddicted@loberod.com så skickar jag betalinfo :-)Idag bjuder vi på den tjugoförsta auktionen till förmån för Cancerförskningen/Rosa Bandet.
Budtiden går ut kl. 23.59 ikväll.

Du budar på föremålet genom att skriva en kommentar i inlägget. Skulle du ha problem att skriva kommentar i inlägget kan du maila ditt bud till scrapaddicted@loberod.com. Budet du ger är inklusive frakt.

Ditt bud är bindande, och ska betalas in inom 4 arbetsdagar efter personligt bekräftelsemail om vi inte kommit överrens om annat.
100% utav alla intäkter går direkt till Rosa bandet insamlingen som drivs utav Cancerfonden. OBSERVERA alltså att varken ScrapAddicted eller designteamet behåller NÅGOT utav det vi lyckas samla in.

Här kan du följa hur mycket vi samlar in under månadens gång. Och för att underlätta för dig har jag gjort en egen kategori i bloggen som heter just Rosa Bandet.Auktionsföremål nummer 21 är en födelsedagskalender som Lily/Marie har gjort!
(de små bilderna är klickbara)

"Detta är en evighetskalender för att skriva upp födelsedagar. Framsidan är Coaster Card från Rob & Bob Studios. Månadscirklarna har jag gjort i photoshop och sen skurit ut. Mönstrat tygpapper från Love, elsie och overlay från Hambly. Filtblommorna är från Maya Road och pappersblommorna är lace cardstock som jag målat med promarkers."

Utropsbud 50:-

Så, buda på nu tjejer (och killar) :-)

Rosa kramar från Löberöd / Jane

Vinnare i Fialias bloggutmaning september...

...blev Karolina/Peterlina med denna fantastiska layout.


Bazzill in stitch`z matta, verktyg, floss, nålar och mall till ett värde utav 232:- skickas hem till dig så snart du mailat din adress till
scrapaddicted@loberod.com :-)

Linda bjuder på oktober månads bloggutmaning

Jag älskar att scrappa efter skisser och vill därför utmana er att scrappa efter denna skiss som jag ritat för oktobers bloggutmaning. Fri tolkning gäller, men det skall synas att layouten är inspirerad av skissen. Jag vill dessutom att ni på era layouter har med följande saker:

*något rosa - vi befinner oss ju mitt uppe i en rosa månad!
*klädd chipboard av något slag.

Här är min tolkning. Jag har klätt ett hjärtpar i chipboard med mönstrat papper, därefter sandpapprat kanterna och färgat in med vit stämpeldyna.


Mönstrade papper från
Basic Grey - Eva samt Cardstock Dotted Swiss.

Jag vill göra min bloggutmaning extra rosa och därför kommer jag att skänka 10:- till Rosa Bandet för varje bidrag vi får in. Så sätt igång och scrappa järnet :)

Skicka in ditt bidrag till tavling@scrapaddicted.se senast den 10 november. Tänk på att ditt alster inte ska vara större än 400 pixlar. Jane och designteamet röstar sen fram en vinnare som får en Tim Holtz Texture Hammer och ett chipboardalfabet.

Lycka till!!

/Linda


Auktion nummer 20 - 20/10 - BUDGIVNING SLUT

Igår blev Anna vinnare utav Karins underbara kort vilket gav 175:- kronor till vår insamling! Tack för ditt bud - än en gång: Ni är TOPPEN!!!  Anna - du har väl kvar inbetalningsinfot sedan sist? :-)
Idag bjuder vi på den tjugonde auktionen till förmån för Cancerförskningen/Rosa Bandet.
Budtiden går ut kl. 23.59 imorgon (tisdag)

Du budar på föremålet genom att skriva en kommentar i inlägget. Skulle du ha problem att skriva kommentar i inlägget kan du maila ditt bud till scrapaddicted@loberod.com. Budet du ger är inklusive frakt.

Ditt bud är bindande, och ska betalas in inom 4 arbetsdagar efter personligt bekräftelsemail om vi inte kommit överrens om annat.

100% utav alla intäkter går direkt till Rosa bandet insamlingen som drivs utav Cancerfonden. OBSERVERA alltså att varken ScrapAddicted eller designteamet behåller NÅGOT utav det vi lyckas samla in.


Här kan du följa hur mycket vi samlar in under månadens gång. Och för att underlätta för dig har jag gjort en egen kategori i bloggen som heter just Rosa Bandet.
Auktionsföremål nummer 20 är ett stort Revolutionpaket!

* En Revolution Table Top i sin snygga väska, Cutting Mat, Embossing Mat, Instruktionsguide.
* En 12" Platform med tillhörande 12" Cutting Mat
* Det läckra alfabetet "Chocolate" - ett unicase alfabete
samt en användbar * HEMLIS!
Utropsbud 100:-


Så, buda på nu tjejer (och killar) :-)


Rosa kramar från Löberöd / Jane


Emma visar tre varianter av en höstämpel från Joan Elliot

Jag fick möjlighet att testa att arbeta med en stämpel som omväxling till alla papper och har jobbat med en av Joan Elliots höststämplar. Stämpeln är inte bara grymt söt, den är väldigt användbar och bjuder på stora variationsmöjligheter. Jag har gjort tre kort och använt tre helt olika tekniker på korten.

Material som jag har använt på korten är:
Stämpel: Joan Elliot Autumn See You Soon
Papper: Bazzill
Mönstrat papper: Ladybug and Friends Follow your Heart
Alfabet: Rose Moka
Dekoration: Prima Marketing 4 Seasons Velvet Leaves, Prima Marketing blommor, Karen Foster Scrappers Floss, band, brads
Övrigt: Fluid Chalk

På det första kortet har jag anänt mig av olika blyertspennor och stompfar för att måla motivet svartvitt.


På det andra kortet har jag använt mig av akvarellpennor, pensel och vatten vid färgläggningen av motivet.


På det tredje kortet stansade jag ut tre cirklar från motivet och färglade dem med Promarkers. Sedan stämplade jag motivet en gång till och färste de tre cirklarna på rätt plats.


/Emma

Auktion nummer 19 - 19/10 - BUDGIVNING SLUT

Igår blev Anna vinnare utav Marie (Lilys) ljuvliga inspirationsbok vilket gav 700:- kronor till vår insamling! Tack för ditt bud - än en gång: Ni är TOPPEN!!!  Anna - du har väl kvar inbetalningsinfot sedan sist? :-)
Idag bjuder vi på den nittonde auktionen till förmån för Cancerförskningen/Rosa Bandet.
Budtiden går ut kl. 23.59 idag (söndag)

Du budar på föremålet genom att skriva en kommentar i inlägget. Skulle du ha problem att skriva kommentar i inlägget kan du maila ditt bud till scrapaddicted@loberod.com. Budet du ger är inklusive frakt.

Ditt bud är bindande, och ska betalas in inom 4 arbetsdagar efter personligt bekräftelsemail om vi inte kommit överrens om annat.

100% utav alla intäkter går direkt till Rosa bandet insamlingen som drivs utav Cancerfonden. OBSERVERA alltså att varken ScrapAddicted eller designteamet behåller NÅGOT utav det vi lyckas samla in.


Här kan du följa hur mycket vi samlar in under månadens gång. Och för att underlätta för dig har jag gjort en egen kategori i bloggen som heter just Rosa Bandet.
Auktionsföremål nummer 19 är två ljuvliga kort a´ la´ Karin

Ett glittrigt rosa och ett skogsnära brunt med papper från Bella Blvd.
Ej dekorerade på insidan, kuvert ingår. 

Utropsbud 50:-


Så, buda på nu tjejer (och killar) :-)


Rosa kramar från Löberöd / Jane


Fia har skapat med Bo Bunny Splendor

För ett tag sen fick jag hem ett nytt paket från Jane med härliga papper från Bo Bunny - Splendor. När jag bara hade sett dem på nätet var jag lite tveksam till dem, men ville ändå prova dem. Oj, vad glatt överraskad jag blev när jag öppnade paketen. Papperna är varma och klara och skönt höstiga. De har ingen baksida, men det kändes som en lättnad, jag får alltid en sådan ångest av sådana papper för att jag inte vet vilken sida jag ska använda.

När jag gjorde den här layouten använde jag tre olika papper men jag visste inte vilken journalingruta jag skulle ha men jag kom på att jag skulle använda en av Jennys härliga stämplar. Jag ville ha den på ljusgult papper så att det skulle matcha fotomattan och titeln som jag stansade i två olika Quickutzalfabet. Jag ville göra något med de söta hjärtanen på stämpeln, och eftersom jag inte är så bra på att färglägga och dessutom hade stämplat på gult papper ville jag göra något annat. Gissa om jag blev förvånad när jag insåg att Heidi Grace Heart Accents passade perfekt i de små hjärtanen. De är söta och glittriga och gjorde hela stämpeln.
CS: Bazzill Hillary, Bazzill Sherbet
Mönstrat papper: Bo Bunny Splendor - Splendor, Vine, Swirl. 
Alfabet: Quickutz Mademoiselle, Quickutz Biography
Dekoration: Prima blommor
Övrigt: Knappar, 7Gypsies metallgem, Jennys journalingstämpel, Fluid Chalk


CS: Bazzill Raven
Mönstrat papper: Bo Bunny Splendor - Paisley, Stripe. 
Alfabet: Heidi Grace
Dekoration: 7Gypsies Clearstamps Nottinghill, Basic Grey Granola brads
Övrigt: Knappar, Maya road journalingruta, Fluid Chalk


CS: Bazzill French Vanilla, Bazzill Watermelon, Bazzill Hillary
Mönstrat papper: Bo Bunny Splendor  - Splendor, Stripe.
Alfabet: Quickutz Nutmeg
Dekoration: Autumn Leaves Clearstamps flourishes v.2, Prima blommor, 7Gypsies journalingstämpel 
Övrigt: Knappar, Whale of a Punch Circle, Fluid Chalk

På nästa layout använde jag det nya Quickutzalfabetet Chemistry att stansa ut rubriken med. Jag har blivit helt kär i de alfabetena och känner att jag nog måste ha alla! Än så länge har det blivit Chemistry och Chocolate. De är så enkla att använda för att man har alla bokstäverna på en enda stor die. Man kan inte tappa bort någon och man har alla samlat och kan stansa hela rubriken på en gång. Man bara klipper ut små lappar och lägger över de bokstäver man vill ha. Behöver man två stycken av någon bokstav har jag lagt två lappar på varandra och det har gått jättebra. Supersmidigt att kunna stansa hela rubriken på en gång. Jag har börjat använda utstansade rubriker mycket mer på sistone.

Här testade jag dessutom att stansa ut i ett av de nya härliga prickiga bazzillerna, Swiss Dot Pepper; det svarta. Det syns tyvärr inte så bra på fotot, men det blev en urläcker effekt. De papperna passar verkligen att stansa i.
 CS: Bazzill Brown Fawn, Bazzill Watermelon, Bazzill Dot Pepper
Mönstrat papper: Bo Bunny Splendor - Deco, Paisley
Alfabet: Quickutz Chemistry
Dekoration: Prima blommor, floss, knappar, Bo Bunny Chipboard, Bazzill just the edge II Hillary
Övrigt: DYMO, Fluid Chalk

Två kort blev till av de få resterna som var kvar:


CS: Bazzill Watermelon
Mönstrat papper: Bo Bunny Splendor - Splendor, Stripe.
Alfabet: Pink Paisley Fashion Script
Dekoration: Prima blommor, floss, knappar, Bazzill just the edge II Hillary
Övrigt: Fluid Chalk

Jag tog det härliga röda pappret och chalkade kanterna på det, sen knycklade jag ihop det rejält och slätade sedan ut det lite grann, drog lite med fluid chalks dynan ovanpå och slätade sedan ut det helt. Det tyckte jag gav pappret ett lite mer ruffigt och skitigt uttryck. Sen valde jag att matta en bit av det fina blommiga pappret och satte det ovanpå. Jag gillade hur de kontrasterna blev mellan det ruffiga och det ordnade. Sen stansade jag ut grattis med Mademoiselle och satte på Glossy Accents på bokstäverna. Det gör att det ser så lyxigt ut tycker jag. Och så på med två snygga blommor med bling i mitten så var det klart.


CS: Bazzill Kraft, Bazzill Hillary
Mönstrat papper: Bo Bunny Splendor - Paisley, Vine.
Alfabet: Quickutz Mademoiselle,
Dekoration: Prima blommor
Övrigt: Fluid Chalk, Glossy Accents

/Fia


Antal kommentarer

Det verkar som att vi har problem med visning av antal kommentarer längst ner i varje inlägg. Trots att det står Kommentarer (0) så kan det finnas skrivna kommentarer. Om ni bevakar en Rosa Bandet-auktion, ta för vana att klicka er in i kommentarerna för att se senaste budet.


Auktion nummer 18 - 18/10 - BUDGIVNING SLUT


Igår blev Jessica vinnare utav Lindzis ljuvliga örngott, vilket gav 200:- kronor till vår insamling! Tack för ditt bud - än en gång: Ni är TOPPEN!!!  Jessica - maila mig på scrapaddicted@loberod.com så skickar jag betalinfo :-)
Idag bjuder vi på den artonde auktionen till förmån för Cancerförskningen/Rosa Bandet.
Budtiden går ut kl. 23.59 idag (lördag)

Du budar på föremålet genom att skriva en kommentar i inlägget. Skulle du ha problem att skriva kommentar i inlägget kan du maila ditt bud till scrapaddicted@loberod.com. Budet du ger är inklusive frakt.

Ditt bud är bindande, och ska betalas in inom 4 arbetsdagar efter personligt bekräftelsemail om vi inte kommit överrens om annat.

100% utav alla intäkter går direkt till Rosa bandet insamlingen som drivs utav Cancerfonden. OBSERVERA alltså att varken ScrapAddicted eller designteamet behåller NÅGOT utav det vi lyckas samla in.


Här kan du följa hur mycket vi samlar in under månadens gång. Och för att underlätta för dig har jag gjort en egen kategori i bloggen som heter just Rosa Bandet.


--------------------------------------------------------------------------------


Auktionsföremål nummer 18 är en helt underbar inspirationsbok utav Marie (Lily).

Jag har gjort en Inspirationsbok som innehåller 20 scraputmaningar. Avdelarna i boken är från ett sheer-minialbum från Maya Road. Bokens framsidor (16 x 12 cm) har jag skurit ut i kartong och bokens vita sidor är i lite tunnare kartong. Annat material jag använt är tygpapper från Love, elsie, diverse thickers/chipboard/stickers, rubons från Hambly, knappar och bling och så har jag virkat dekorationer, snöre och bollar. Boken sitter ihop med 5 öppningsbara ringar.

Boken har fyra flikar. Den första, utmaningar, har jag fyllt med 20 utmaningar som jag tänkt ut. Jag har blandat färg-, teknik- och produktutmaningar med mina skisser. De andra tre flikarna (skisser, idéer och inspiration) har vars 20 tomma sidor där du kan samla idéer och tankar kring dina framtida projekt. Inga lösa lappar liggandes här och var, nu kan du ha de samlade på ett ställe. En bok full med inspiration! De öppningsbara ringarna gör att du lätt kan ta bort eller fylla på efterhand du blir klar med dina alster.
Nedanstående bilder är klickbara!

  

  

Utropsbud 100:-


Så, buda på nu tjejer (och killar) :-)


Rosa kramar från Löberöd / Jane


Fredagsskissen goes pink

Det är hög tid för en ny fredagsskiss, men först vill jag förklara varför fredagsskissen har lite annorlunda namn nu i oktober. För varje bidrag vi får in till fredagsskissen skänker Jane och jag 10:- till Rosa Bandet. Vi fick in sex bidrag denna vecka och hittills har vi fått ihop 180:- till Rosa Bandet. Kul att ni vill vara med och skapa!

Skissen:


Skapa fritt efter skissen och skicka in ditt alster till tavling@scrapaddicted.se. Märk mailet med Fredagsskissen. Bilden ska vara .jpg och vara max 400 pixlar på det längsta hållet. Senast torsdagen den 23 oktober vill vi ha era alster så väljer vi ut några som visas här i bloggen. Vänta med att ladda upp det ni skapat i forum/gallerier/bloggar till vi gjort vårt val.

Jane har skapat en underbar layout efter skissen (lade till den19/10):
Här visar vi veckans val, skapade efter
förra veckans skiss:


Anette Smith


Camilla/bymilla


Linnea Andersson

Jättefina layouter allihop! Vi fortsätter med samma deal, vi skänker 10:- / bidrag till vår insamling till Rosa Bandet. Skapa så papperna glöder!

Ha en bra helg! Kram, Marie

Auktion nummer 17 - 17/10 - Lindzis örngott

Igår blev Lilian vinnare utav stora scrappaketet, vilket gav 1000:- kronor till vår insamling! Tack för ditt bud - än en gång: Ni är TOPPEN!!!  Lilian - visst har du kvar betalinfot? Maila adressen dit du vill att paketet skickas :-)
Idag bjuder vi på den sjuttonde auktionen till förmån för Cancerförskningen/Rosa Bandet.
Budtiden går ut kl. 23.59 idag (fredag)

Du budar på föremålet genom att skriva en kommentar i inlägget. Skulle du ha problem att skriva kommentar i inlägget kan du maila ditt bud till scrapaddicted@loberod.com. Budet du ger är inklusive frakt.

Ditt bud är bindande, och ska betalas in inom 4 arbetsdagar efter personligt bekräftelsemail om vi inte kommit överrens om annat.

100% utav alla intäkter går direkt till Rosa bandet insamlingen som drivs utav Cancerfonden. OBSERVERA alltså att varken ScrapAddicted eller designteamet behåller NÅGOT utav det vi lyckas samla in.


Här kan du följa hur mycket vi samlar in under månadens gång. Och för att underlätta för dig har jag gjort en egen kategori i bloggen som heter just Rosa Bandet.


--------------------------------------------------------------------------------


Auktionsföremål nummer 17 är Lindzis ljuvliga örngott.

Kanske till gästrummet eller den nya bebisen?

Handstämplat ljus babyrosa örngott i bomull.
Passar 50x60 kudde.
Går att tvätta i upp till 60 grader.
Välkommen att bjuda!

Utropsbud 50:-


Så, buda på nu tjejer (och killar) :-)


Rosa kramar från Löberöd / Jane


Auktion nummer 16 - 16/10 - BUDGIVNING SLUT!

Igår blev Lilian vinnare utav Annas söta tröja, vilket gav 200:- kronor till vår insamling! Tack för ditt bud - än en gång: Ni är TOPPEN!!!  Lilian - maila mig på scrapaddicted@loberod.com så skickar jag betalinfo :-)
Idag bjuder vi på den sextonde auktionen till förmån för Cancerförskningen/Rosa Bandet.
Budtiden går ut kl. 23.59 idag (torsdag)

Du budar på föremålet genom att skriva en kommentar i inlägget. Skulle du ha problem att skriva kommentar i inlägget kan du maila ditt bud till scrapaddicted@loberod.com. Budet du ger är inklusive frakt.

Ditt bud är bindande, och ska betalas in inom 4 arbetsdagar efter personligt bekräftelsemail om vi inte kommit överrens om annat.

100% utav alla intäkter går direkt till Rosa bandet insamlingen som drivs utav Cancerfonden. OBSERVERA alltså att varken ScrapAddicted eller designteamet behåller NÅGOT utav det vi lyckas samla in.


Här kan du följa hur mycket vi samlar in under månadens gång. Och för att underlätta för dig har jag gjort en egen kategori i bloggen som heter just Rosa Bandet.


--------------------------------------------------------------------------------


Auktionsföremål nummer 16 är ett härligt scrappaket från ScrapAddicted.
Innehållande cardstock, mönstrade papper, pennor och massor utav dekorationer.

Värdet utav paketet håller jag "hemligt" - men OM budet kommer över värdet kommer jag lägga till produkter så att vinnaren inte förlorar på det! Så våga buda på!Välkommen att bjuda!

Utropsbud 100:-


Så, buda på nu tjejer (och killar) :-)


Rosa kramar från Löberöd / Jane


Lindzi inspirerar med Fern-stans

Egentligen är ju fern en ormbunke, men den är helt klar en av mina favoritstansar som man kan använda till mycket fint till kort och LO. Och man behöver ju inte stansa bladen enbart gröna. Här kommer några kort att inspireras av

Papper:
Basic Grey UrbanPrairie - Petticoat
Bazzill Bling: Sparkle, Red Carpet, Glass Slipper 
Dekorationer: Blommor Ocean Waves You Do, Brads Miniflowers Ocean Waves You Do, Punchinella stjärnor, Bazzill Just the Edge II
Stansar: Fern (small och large)
Stämpel: God Jul (snö, klappar, tomte), Epoxy stickers: Making Memories Glitter Pebble Stickers Falala 
Övrigt: QK cirkel, Thickers alfabete, Stickles glitterlim

/Lindzi

GCD Sophisticated Frost Full Collection

Helena och Zarah fick hem varsitt DT-paket med GCD Sophisticated Frost Full Collection från Jane. Det är en ren fröjd att scrolla ner och titta på på deras vackra alster!!

Först ut är Helena: Jag klädde en liten box med dessa vackra papper, och dekorerade med band och metalldekorationer. Boxen skall bli en present till min syster.


Papper: Bazzil
Mönstrat papper: CCD Studios
Dekoration: Label holder- Lil Davis, Nyckel - 7Gypsies, Band- Bazzil, Jumprings - Tim Holtz, Circle gametags (chipboard) - Making Memories, Chipboardhjärta - Märke okänt, Bokstavsstickers - Carolees Creations, Bling - K&Co, Brads- Making Memories.
Övrigt: Akrylfärg - Making Memories och Arondidack, Distress Cracle paint - Tim Holtz, Fluid chalk, papperssnöre. Verktyg: Japanese Screw Punch och Precision file set från Basic Grey.

Boxen slår jag in i cellofan och ger tillsammans med ett matchande kort.

Papper: Bazzil
Mönstrat papper: GCD Studios
Dekoration: Grungeboard - Tim Holtz, Bling - K&Co, Circle gametags (chipboard) - Making Memories, Band, broderitråd och papperssnöre.
Övrigt: Akrylfärg, Shimmer kit - Making Memories, Fluid chalk, Stämplar (siffror) - Creative Imaginations, brun stämpeldyna och brun embossing pulver. Qk die - Circles.
Verktyg: Japanese Screw Punch, Precision File set från Basic Grey och Piercing tool från Making Memories.


Papper: Bazzil
Mönstrat papper: GCD Studios
Dekoration: Chipboard swirls - Maya Road, Circle Gametags (chipboard) - Making Memories, Bokstavsstickers - Carolees Crations, Blommor - Prima, Brads - Making Memories, Mall till fjäril: Butterfly Ghostshapes - Heidi Swapp, broderitråd och blingstenar.
Övrigt: Stämplar: Swirls - Inque Butique, Textstämpel - Norsk Stempelblade. Stämpeldynor: VersaMark, Staz on black, Colorbox Pigment Ink- Frost White. Clear Embossing pulver - Reprint, Shimmer Kit -Making Memories, vit och svart penna.
Verktyg: Piercing tool - MM, Precision File set- Basic Grey, Japanese Screw Punch.


Papper: Bazzil
Mönstrat papper: GCD Studios
Dekoration: Chipboard snöflingor - Maya Road, Bling - Kaiser Craft, silvertråd och silversnöre.
Övrigt: Stämpel God Jul - Easer, Stämpeldyna: VersaMark. Clear och glittrig vit embossingpulver - Reprint. Grå VersaColor och vit Colorbox Pigment Ink till kanter. Symaskin.


Papper: Bazzil
Mönstrat papper: GCD Studios
Dekoration: Felt matties- Prima, Löv- Prima, Bling från Kaiser Craft och Chatterbox, Blingbrads- Creative Imaginations, Glitter bokstäver- Making Memories, Vita plastblommor- Maya Road. Blommorna har jag embossat med clear och glittrig vit embossingpulver från Reprint.
Övrigt: Fluid Chalk - Charcoal, broderitråd och Piercing tool från Making Memories.

Över till Zarah: Detta, mina vänner, är LYX. Mjuka, följsamma papper i vackert softade färgskalor. Lätta att skära, lätta att få chalket snyggt på, att rita med penna är inte heller några problem. Förresten... De är dubbelsidiga...!

Jag fick en annan sak i mitt paket. En Grace-girl. Milde himmel. Vilka stämplar! Djupt skurna i stabilt rött gummi är de en fröjd att stämpla med! 

 
Papper: Bazzill - vit & brun
Mönstrat papper: GCD Sophisticated Frost, 243 Antiquecycles och 245 Ice Sculpture
Stämpel: Grace girl från Doodle Factory
Alfabet: Del av ett bling-ord
Dekoration: Blandade Primablommor, ett primablad, fluid chalk (creamy brown och chestnut roan), bling
Övrigt: Ett blad ur Addie spiral Journaling book, färglagt med distress ink refiller, skugga lagd med grå ProMarker, 3d-lack på ögon och hårdekorationer 

 
Papper: Bazzill - vit & brun
Mönstrat papper: GCD Sophisticated Frost, 243 Antiquecycles och 245 Ice Sculpture (både framsidan och baksidan).
Stämpel: Grace girl från Doodle Factory
Alfabet: Prima Whispered words
Dekoration: Lila hydrangea-blommor, vita YouDo-blommor stämplade med 7 Gypsies textstämpel, artful leaves från Prima, fluid chalk (creamy brown och chestnut roan), stickles (copper), en bit spets ut min låda
Övrigt: Färglagt med distress ink refiller, skugga lagd med grå ProMarker 3d-lack på ögon och hårdekorationer, ritade stygn 

 
Papper: Bazzill - vit & brun
Mönstrat papper: 240 Paisley Snowflakes, 237 Starry Starry Night, 239 Italian Ice
Stämpel: Grace girl från Doodle Factory
Alfabet: Pink Paislee Fashion Script Alpha Black
Dekoration: MM-filtblomma, en ljusmanchettsblomma, en knapp ur sylådan, Artful Leaves-löv, fluid chalk (creamy brown och chestnut roan), bling
Övrigt: Färglagt med distress ink refiller, 3d-lack på ögon och hårdekorationer, Autumn Leaves-stämpel (tickets) 
 

Papper: Bazzill bling (String of Pearls)
Mönstrat papper: GCD Studios, Sophisticated Snow Collection/244 Damask Snow Tiles, en bit av ett randigt papper
Stämpel: Stamping Bella
Alfabet: MM rubon
Dekoration: charm, spets från sybehörsbutiken, hemgjorda tickets (Mall: Mirabyll), brunt band ur lådan, primablommor, bling, blad, nålar (allt ur min låda)
Övrigt: Distress Inks, Fluid Chalks

 
Foto taget av Linda/Gulligullan. Tack för lånet!

Papper: Bazzill bling (String of Pearls)
Mönstrat papper: 234 Ornamental Stripes, 244 Damask Snow Tiles och 245 Ice Sculpture
Digitalt: ram av Karen Russel/PolkaDotPotato (bildredigering av mig)
Alfabet: Doodlebug (det syns bättre i verkligheten, på bild smälter det ihop på nåt vis...)
Dekoration: vita YouDo-blommor + några små femuddiga Prima ur min låda, artful leaves från Prima från förra kitet (nedklippta i storlek), svarta små blommor från ett stickersark i min låda, spets från sybehörsaffären, fluid chalk (creamy brown och chestnut roan), en cirkel med text som jag klippt ur en 7 Gypsies-förpackning, en stämplad fjäril från ett ark med 7 Gypsies-stämplar
Övrigt: Journalingen är skurna remsor ur inbjudan till Annikas och Adams bröllop. De hade så vackert skimrande papper, som matchade perfekt... , penna att rita stygn med

/Helena och Zarah

Vi har blivit valda till Dagens Insamlare på Rosa Bandet!

Otroligt kul - jag fick idag ett mail från Stina Jonasson, webbredaktör för Rosa Bandet.
Vi har blivit valda till Dagens insamlare, vilket innebär att vi även syns på startsidan samt på "Dagens insamlare"
(som ligger under fliken Insamlingar) från och med nu och ca 24 timmar framåt.

Kika här:
http://kampanj.rosabandet.se/

TACK TACK TACK, Rosa Bandet - vi lovar att samla in massor mer innan månadens slut! :-)

/ Jane & Team

Auktion nummer 15 - 15/10 - BUDGIVNING SLUT

Igår blev Liddeli vinnare utav Lindzis underbara adventskalender, vilket gav 400:- kronor till vår insamling! Tack för ditt bud - än en gång: Ni är TOPPEN!!!  Liddeli - maila mig på scrapaddicted@loberod.com så skickar jag betalinfo :-)
Idag bjuder vi på den femtonde auktionen till förmån för Cancerförskningen/Rosa Bandet.
Budtiden går ut kl. 23.59 idag (onsdag)

Du budar på föremålet genom att skriva en kommentar i inlägget. Skulle du ha problem att skriva kommentar i inlägget kan du maila ditt bud till scrapaddicted@loberod.com. Budet du ger är inklusive frakt.

Ditt bud är bindande, och ska betalas in inom 4 arbetsdagar efter personligt bekräftelsemail om vi inte kommit överrens om annat.

100% utav alla intäkter går direkt till Rosa bandet insamlingen som drivs utav Cancerfonden. OBSERVERA alltså att varken ScrapAddicted eller designteamet behåller NÅGOT utav det vi lyckas samla in.


Här kan du följa hur mycket vi samlar in under månadens gång. Och för att underlätta för dig har jag gjort en egen kategori i bloggen som heter just Rosa Bandet.


--------------------------------------------------------------------------------


Auktionsföremål nummer 15 är Annas söta tröja.

"Varje gång mina barn går på kalas har de en stämplad tröja med sig, med födelsedagbarnets namn och någon stämplad figur på. Dessa tröjor är nästan ett måste numera när barnen går bort.

Tröjan du budar på är rosa och i storlek 122/128.

Tröjan är tillverkad i 100% bomull. Man kan tvätta den i 60 grader. På textilfärgen står det att man ska tvätta i 40 grader, men jag tvättar alltid i 60 grader.

Tröjorna kommer stämplas med valfritt namn. Ju längre namn desto svårare att få det snyggt.
Har lite olika foamalfabeten att välja mellan. har även flera figurer att stämpla med.
Färgen kommer bli den som är på
tröjan som auktionerades ut den 8/10"
Välkommen att bjuda!

Utropsbud 75:-


Så, buda på nu tjejer (och killar) :-)


Rosa kramar från Löberöd / Jane


Bidrag i Fias bloggutmaning

I september månads bloggutmaning bjöd Fia på följande:

Den här månaden skulle jag vilja utmana alla att sy på sina layouter. Med maskin eller för hand, det spelar ingen roll. Men det man har sytt ska på ett eller annat sätt ha en framträdande roll på layouten. Det ska direkt synas var man sytt.

Vi har fått in åtta superfina bidrag och nu återstår arbetet för Jane och DT-teamet att utse en vinnare av en Bazzill in stitch`z matta, verktyg, floss, nålar och mall till ett värde utav 232:-.


Anette Smith


Elisabeth Coursell


Jessica


Karolina/Peterlina


Kristina S


Maja S


Maria B


Sofia E


Auktion nummer 14 - 14/10 - BUDGIVNING SLUT

Igår blev Helenéhalmsjo vinnare utav det rosa scrappaketet, vilket gav 700:- kronor till vår insamling! Tack för alla bud - än en gång: Ni är TOPPEN!!!  Helenéhalmsjo - maila mig på scrapaddicted@loberod.com så skickar jag betalinfo :-)
Idag bjuder vi på den fjortonde auktionen till förmån för Cancerförskningen/Rosa Bandet.
Budtiden går ut kl. 23.59 idag (tisdag)

Du budar på föremålet genom att skriva en kommentar i inlägget. Skulle du ha problem att skriva kommentar i inlägget kan du maila ditt bud till scrapaddicted@loberod.com. Budet du ger är inklusive frakt.

Ditt bud är bindande, och ska betalas in inom 4 arbetsdagar efter personligt bekräftelsemail om vi inte kommit överrens om annat.

100% utav alla intäkter går direkt till Rosa bandet insamlingen som drivs utav Cancerfonden. OBSERVERA alltså att varken ScrapAddicted eller designteamet behåller NÅGOT utav det vi lyckas samla in.


Här kan du följa hur mycket vi samlar in under månadens gång. Och för att underlätta för dig har jag gjort en egen kategori i bloggen som heter just Rosa Bandet.


--------------------------------------------------------------------------------


Auktionsföremål nummer 14 är Lindzis underbara adventskalender.En adventskalender för att räkna ner till julen. Ett paket till varje advent.

Passar både till ett eller flera barn.
Eftersom fickorna är ganska stora (ca 18 x 25 cm) ryms paket med flera barns namn på i fickorna.
Siffror i filt. Fint och juligt mönstertyg från Moda Fabrics: Candyland Christmas
2 öljetter underlättar en smidig upphängning.

Välkommen att bjuda!

Utropsbud 150:-


Så, buda på nu tjejer (och killar) :-)


Rosa kramar från Löberöd / Jane


Malena har också skapat med Making Memories Falala

Jag har bara använt produkter från Making Memories julserie Falala. Det är mönstrade papper, bokstavstickers, journalingspots, brads och snöstjärnor. Du hittar hela serien här och det är verkligen att rekommendera att blanda och kombinera seriens olika produkter för de matchar så bra./Malena

Auktion nummer 13 - 13/10 - BUDGIVNING SLUT

Igår blev Jenny/Jen vinnare utav Helenas söta örhängen, vilket gav 200 kronor till vår insamling! Tack för alla bud - än en gång: Ni är TOPPEN!!!  Jenny/Jen - maila mig på scrapaddicted@loberod.com så skickar jag betalinfo :-)
Idag bjuder vi på den trettonde auktionen till förmån för Cancerförskningen/Rosa Bandet.
Budtiden går ut kl. 23.59 idag (måndag)

Du budar på föremålet genom att skriva en kommentar i inlägget. Skulle du ha problem att skriva kommentar i inlägget kan du maila ditt bud till scrapaddicted@loberod.com. Budet du ger är inklusive frakt.

Ditt bud är bindande, och ska betalas in inom 4 arbetsdagar efter personligt bekräftelsemail om vi inte kommit överrens om annat.

100% utav alla intäkter går direkt till Rosa bandet insamlingen som drivs utav Cancerfonden. OBSERVERA alltså att varken ScrapAddicted eller designteamet behåller NÅGOT utav det vi lyckas samla in.


Här kan du följa hur mycket vi samlar in under månadens gång. Och för att underlätta för dig har jag gjort en egen kategori i bloggen som heter just Rosa Bandet.


--------------------------------------------------------------------------------


Auktionsföremål nummer 13 är Ett scrappaket från ScrapAddicted.Du får sakerna på bilden samt en rosa Quickutz-nyhetsöverraskning till ett sammanlagt värde utav ca.1300:- inkl. frakt.


Utropsbud 100:-


Så, buda på nu tjejer (och killar) :-)


Rosa kramar från Löberöd / Jane


Julstämning av Lindzi med Making Memories Falala

Det finns väl inget härligare än att gotta sig åt alla lyxiga julpapper och glittriga dekorationer så här innan jul. Jag har jobbat med Making Memories Falala och det blev en hel del alster av de papper Jane skickade mig. Jag fick fem mönsterpapper och tre cardstock. Och detta är allt som blev kvar:Det är jättefina papper som man vill använda varenda liten spillbit av.

Här kommer en materiallista för det jag jobbat med:
Papper: Glittered Poinsettia FalalaPoinsettia Stripe FalalaSnowflake FalalaArtisan Solid Falala,  
Dekorationer: Brad Combo Falala, Journaling Stickers Falala, Poinsettia Blossoms Red Falala, Glitter Pebble Stickers Falala, 
Alfabet: Tiny Alpha stickers Falala
Stämplar: Easer: God Jul, Autumn Leaves: Clearstamps - Flourishes 2
Övrigt: Thickers, satin band

En LO om när vi lussade för första gången med vår lilla bebis-tomte.
 
 Jag hade många foton från när Tomten kom och när vi hade från paketöppningen så det fick bli en maxad sida som denna. 

 

Jag tycker om de små små bokstavsstickerserna som ser lite ut som de är urklippta ur en tidning.

 

Vi har tagit över lunch-traditionerna från min mans familj så det blir lutfisk och potatis med hemmagjord senap + sås mitt på julafton hos oss.

 

Det stora bradsen har ett tjockt lager glitter på sig.

 

Jag är gift med Tomten.

 

Julstjärnorna i papper är naturtrogna och jättefina.

 

Av spillet var jag tvungen att göra ett kort. Sådant här vackert glitterpapper kan inte förspillas.
 


Tack för mig!
Lindzi


Auktion nummer 12 - 12/10 - BUDGIVNING SLUT

Igår blev Carina vinnare utav Linzis ljuvliga örngott, vilket gav 350 kronor till vår insamling! Tack för alla bud - än en gång: Ni är TOPPEN!!!  Carina - maila mig på scrapaddicted@loberod.com så skickar jag betalinfo :-)Idag bjuder vi på den tolfte auktionen till förmån för Cancerförskningen/Rosa Bandet.
Budtiden går ut kl. 23.59 idag (söndag)
Du budar på föremålet genom att skriva en kommentar i inlägget. Skulle du ha problem att skriva kommentar i inlägget kan du maila ditt bud till scrapaddicted@loberod.com. Budet du ger är inklusive frakt.
Ditt bud är bindande, och ska betalas in inom 4 arbetsdagar efter personligt bekräftelsemail om vi inte kommit överrens om annat.


100% utav alla intäkter går direkt till Rosa bandet insamlingen som drivs utav Cancerfonden. OBSERVERA alltså att varken ScrapAddicted eller designteamet behåller NÅGOT utav det vi lyckas samla in.


Här kan du följa hur mycket vi samlar in under månadens gång. Och för att underlätta för dig har jag gjort en egen kategori i bloggen som heter just Rosa Bandet.
Auktionsföremål nummer 12 är Ninas härliga örhängen.


Örhängen helt i sterlingsilver 925 med rosa krackelerade glaspärlor. Ca 2,5 cm långa


 
Utropsbud 50:-

Så, buda på nu tjejer (och killar) :-)


Rosa kramar från Löberöd / Jane


Auktion nummer 11 - 11/10 - Lindzis örngott

Igår blev Åke Appelberg vinnare utav Helenas underbara ask, vilket gav 600 kronor till vår insamling! Tack för alla bud - än en gång: Ni är TOPPEN!!!  Åke - maila mig på scrapaddicted@loberod.com så skickar jag betalinfo :-)Idag bjuder vi på den elfte auktionen till förmån för Cancerförskningen/Rosa Bandet.
Budtiden går ut kl. 23.59 idag (lördag)
Du budar på föremålet genom att skriva en kommentar i inlägget. Skulle du ha problem att skriva kommentar i inlägget kan du maila ditt bud till scrapaddicted@loberod.com. Budet du ger är inklusive frakt.
Ditt bud är bindande, och ska betalas in inom 4 arbetsdagar efter personligt bekräftelsemail om vi inte kommit överrens om annat.


100% utav alla intäkter går direkt till Rosa bandet insamlingen som drivs utav Cancerfonden. OBSERVERA alltså att varken ScrapAddicted eller designteamet behåller NÅGOT utav det vi lyckas samla in.


Här kan du följa hur mycket vi samlar in under månadens gång. Och för att underlätta för dig har jag gjort en egen kategori i bloggen som heter just Rosa Bandet.
Auktionsföremål nummer 11 är Lindzis söta örngott.


Handstämplat bubbelgumsrosa örngott i bomull
Passar 50x60 kudde
Går att tvätta i upp till 60 grader.


 
Utropsbud 50:-

Så, buda på nu tjejer (och killar) :-)


Rosa kramar från Löberöd / Jane


Fredagsskissen goes pink

Auktionen med Helenas fina ask pågår fortfarande, kika i inlägget under.

Jag klampar in här för det är dags för mig att lägga ut en ny fredagsskiss, men först vill jag förklara varför fredagsskissen har lite annorlunda namn nu i oktober. För varje bidrag vi får in till fredagsskissen skänker Jane och jag 10:- till Rosa Bandet. Så skapa så det ryker! :-)

Skissen:Skapa fritt efter skissen och skicka in ditt alster till tavling@scrapaddicted.se. Märk mailet med Fredagsskissen. Bilden ska vara .jpg och vara max 400 pixlar på det längsta hållet. Senast torsdagen den 16 oktober vill vi ha era alster så väljer vi ut några som visas här i bloggen. Vänta med att ladda upp det ni skapat i forum/gallerier/bloggar till vi gjort vårt val.Förra veckans skiss gav 12 bidrag, alltså skänker Jane och jag 120:- till Rosa Bandet. Bra jobbat! Svårt att välja ut några enstaka, men de här bara MÅSTE jag visa:UlrikaulrikaLinnea AnderssonLinda BodénKarin SandbergAnette Smith

Nå, vad säger ni? Helt underbart skapat, va?! :-) Vi fortsätter med samma deal, vi skänker 10:- / bidrag till vår insamling till Rosa Bandet. Skapa på!

Ha en bra helg! Kram, Marie

Auktion nummer 10 - 10/10 - BUDGIVNING SLUT

Igår blev Christina vinnare utav Sannas läckra träskylt, vilket gav 150 kronor till vår insamling! Tack för alla bud - än en gång: Ni är TOPPEN!!!  Christina - maila mig på scrapaddicted@loberod.com så skickar jag betalinfo :-)Idag bjuder vi på den tionde auktionen till förmån för Cancerförskningen/Rosa Bandet.
Budtiden går ut kl. 23.59 idag (fredag)
Du budar på föremålet genom att skriva en kommentar i inlägget. Skulle du ha problem att skriva kommentar i inlägget kan du maila ditt bud till scrapaddicted@loberod.com. Budet du ger är inklusive frakt.
Ditt bud är bindande, och ska betalas in inom 4 arbetsdagar efter personligt bekräftelsemail om vi inte kommit överrens om annat.


100% utav alla intäkter går direkt till Rosa bandet insamlingen som drivs utav Cancerfonden. OBSERVERA alltså att varken ScrapAddicted eller designteamet behåller NÅGOT utav det vi lyckas samla in.


Här kan du följa hur mycket vi samlar in under månadens gång. Och för att underlätta för dig har jag gjort en egen kategori i bloggen som heter just Rosa Bandet.
Auktionsföremål nummer 10 är Helenas ljuvliga ask.

Höjd: ca 10cm
Bredd: ca 10cm


Asken är målad med akrylfärg och klädd med ljuvliga papper från GCD studios och SassaFras Lass.
Kanterna och locket är lackad med en slags decoupagelack för bättre hållbarhet.

Asken är perfekt som present, förvaring till dina smycken, små minnessaker eller precis vad som helst.

Jag bjuder på en liten överraskning i asken till vinnaren. 
Utropsbud 50:-

Så, buda på nu tjejer (och killar) :-)


Rosa kramar från Löberöd / Jane


Auktion nummer 9 - 9/10 - BUDGIVNING SLUT

Igår blev Anna vinnare utav Annas söta handstämplade tröja, vilket gav 220 kronor till vår insamling! Tack för alla bud - än en gång: Ni är TOPPEN!!!  Anna - maila mig på scrapaddicted@loberod.com så skickar jag betalinfo :-)Idag bjuder vi på den nionde auktionen till förmån för Cancerförskningen/Rosa Bandet.
Budtiden går ut kl. 23.59 idag (torsdag)
Du budar på föremålet genom att skriva en kommentar i inlägget. Skulle du ha problem att skriva kommentar i inlägget kan du maila ditt bud till scrapaddicted@loberod.com. Budet du ger är inklusive frakt.
Ditt bud är bindande, och ska betalas in inom 4 arbetsdagar efter personligt bekräftelsemail om vi inte kommit överrens om annat.


100% utav alla intäkter går direkt till Rosa bandet insamlingen som drivs utav Cancerfonden. OBSERVERA alltså att varken ScrapAddicted eller designteamet behåller NÅGOT utav det vi lyckas samla in.


Här kan du följa hur mycket vi samlar in under månadens gång. Och för att underlätta för dig har jag gjort en egen kategori i bloggen som heter just Rosa Bandet.
Auktionsföremål nummer 9 är Sannas fina dörrskylt i trä.

"Jag har dekorerat en tunn trädörrskylt som jag hoppas passar bra till någons scraprum. / Sanna"

 

Utropsbud 60:-

Så, buda på nu tjejer (och killar) :-)


Rosa kramar från Löberöd / Jane


Auktion nummer 8 - 8/10 - BUDGIVNING SLUT

Igår blev Anna vinnare utav Ninas ljuvliga örhängen, vilket gav 160 kronor till vår insamling! Tack för alla bud - än en gång: Ni är TOPPEN!!!  Anna - du har betalinfot från förra vinsten gissar jag? :-) Idag bjuder vi på den åttonde auktionen till förmån för Cancerförskningen/Rosa Bandet.
Budtiden går ut kl. 23.59 idag (onsdag)
Du budar på föremålet genom att skriva en kommentar i inlägget. Skulle du ha problem att skriva kommentar i inlägget kan du maila ditt bud till scrapaddicted@loberod.com. Budet du ger är inklusive frakt.
Ditt bud är bindande, och ska betalas in inom 4 arbetsdagar efter personligt bekräftelsemail om vi inte kommit överrens om annat.


100% utav alla intäkter går direkt till Rosa bandet insamlingen som drivs utav Cancerfonden. OBSERVERA alltså att varken ScrapAddicted eller designteamet behåller NÅGOT utav det vi lyckas samla in.


Här kan du följa hur mycket vi samlar in under månadens gång. Och för att underlätta för dig har jag gjort en egen kategori i bloggen som heter just Rosa Bandet.
Auktionsföremål nummer 8 är Annas söta tröjor.

"Varje gång mina barn går på kalas har de en stämplad tröja med sig med födelsedagbarnets namn på och någon stämplad figur. Dessa tröjor är nästan ett måste numer när barnen går bort.

Tröjan du budar på är vit och i storlek 110/116.

Tröjan är tillverkad i 100% bomull. Man kan tvätta den i 60 grader. På textilfärgen står det att man ska tvätta i 40 grader, men jag tvättar alltid i 60 grader.

Tröjorna kommer stämplas med valfritt namn. Ju längre namn desto svårare att få det snyggt, specillt på 110/116 tröjan. Har lite olika foamalfabeten att välja mellan. har även fler figurer att stämpla med. / Anna"Utropsbud 75:-

Så, buda på nu tjejer (och killar) :-)


Rosa kramar från Löberöd / Jane


Evelina har valt att sluta hos oss

Och jag tyckte det var helt ok att hon fick gå över dagen.
Stort tack till Evelina för det du skapat för ScrapAddicted och lycka till i nya uppdrag framöver. :-)

/ Jane

Auktion nummer 7 - 7/10 - BUDGIVNING SLUT

Igår blev jag vinnare utav Helenas underbara tavla, vilket gav 1500 kronor till vår insamling! Tack för alla bud - än en gång: Ni är TOPPEN!!! Idag bjuder vi på den sjunde auktionen till förmån för Cancerförskningen/Rosa Bandet.
Budtiden går ut kl. 23.59 idag (tisdag)
Du budar på föremålet genom att skriva en kommentar i inlägget. Skulle du ha problem att skriva kommentar i inlägget kan du maila ditt bud till scrapaddicted@loberod.com. Budet du ger är inklusive frakt.
Ditt bud är bindande, och ska betalas in inom 4 arbetsdagar efter personligt bekräftelsemail om vi inte kommit överrens om annat.


100% utav alla intäkter går direkt till Rosa bandet insamlingen som drivs utav Cancerfonden. OBSERVERA alltså att varken ScrapAddicted eller designteamet behåller NÅGOT utav det vi lyckas samla in.


Här kan du följa hur mycket vi samlar in under månadens gång. Och för att underlätta för dig har jag gjort en egen kategori i bloggen som heter just Rosa Bandet.
Auktionsföremål nummer 7 är Ninas ljuvliga örhängen.

Örhängen helt i sterlingsilver 925 med röda swarovskikristaller och ceriserosa sötvattensmynt. Ca 3 cm långa.

Utropsbud 50:-Så, buda på nu tjejer (och killar) :-)


Rosa kramar från Löberöd / Jane


Nu är de här!

Ville egentligen inte blogga något eftersom auktionen på Helenas tavla pågår för fullt. Den vill jag inte ni ska missa. *Pekar ett inlägg nedåt*
Men pressarna måste stannas, för de läckra produkterna från  är här.

Först i Sverige med dessa produkter kan vi skryta om att vara, och dessutom får ni premiärrabatt om ni handlar hela serierna. 20 % rabatt bjuder vi på då!

Så in under nyheter nu, och sitt bänkade - för jag börjar lägga in det nu - och ser fram emot att höra era reaktioner på dessa läckerbitar!

Mvh Jane / ScrapAddicted

Auktion nummer 6 - 6/10 - BUDGIVNING SLUT

Igår blev Anna vinnare utav Sannas ljuvliga bokmärke, vilket gav 100 kronor till vår insamling! Tack för alla bud - ni är TOPPEN!!! Anna, jag mailar dig om betalinfot :-)Idag bjuder vi på den sjätte auktionen till förmån för Cancerförskningen/Rosa Bandet.
Budtiden går ut kl. 23.59 idag (måndag)
Du budar på föremålet genom att skriva en kommentar i inlägget. Skulle du ha problem att skriva kommentar i inlägget kan du maila ditt bud till scrapaddicted@loberod.com. Budet du ger är inklusive frakt.
Ditt bud är bindande, och ska betalas in inom 4 arbetsdagar efter personligt bekräftelsemail om vi inte kommit överrens om annat.


100% utav alla intäkter går direkt till Rosa bandet insamlingen som drivs utav Cancerfonden. OBSERVERA alltså att varken ScrapAddicted eller designteamet behåller NÅGOT utav det vi lyckas samla in.


Här kan du följa hur mycket vi samlar in under månadens gång. Och för att underlätta för dig har jag gjort en egen kategori i bloggen som heter just Rosa Bandet.
Auktionsföremål nummer 6 är Helenas underbara tavla.

Mått: 30X30cm

Jag har lagt mycket kärlek i den här tavlan, säkert minst 50 timmar av nålstick, trådknutar och ömma fingrar. (En del svordomar också)
Motivet och texten har jag tagit fram med hjälp av photoshop. Min tanke med tavlan var att man skulle kunna hämta kraft och styrka från den. En liten påminnelse om att se det vackra men även det sköra med livet. Och viktigast av allt, glöm inte kärleken.
Tavlan är gjord av linnetyg, en hel massa broderitråd och diverse olika broderitekniker. För att lyfta fram delar av motivet så har jag också målat med akrylfärg och gouache färg.
Hoppas att någon får mycket glädje av den.

Utropsbud 100:-
Så, buda på nu tjejer (och killar) :-)


Rosa kramar från Löberöd / Jane


Auktion nummer 5 - 5/10 - BUDGIVNING SLUT

Igår blev MariaN vinnare utav Lily´s underbara utmaningslåda, vilket gav 850 kronor till vår insamling! Tack för alla bud - ni är TOPPEN!!! MariaN - maila mig på scrapaddicted@loberod.com så återkommer jag med betalinfot :-)Idag bjuder vi på den femte auktionen till förmån för Cancerförskningen/Rosa Bandet.
Budtiden går ut kl. 23.59 idag (söndag)
Du budar på föremålet genom att skriva en kommentar i inlägget. Skulle du ha problem att skriva kommentar i inlägget kan du maila ditt bud till scrapaddicted@loberod.com. Budet du ger är inklusive frakt.
Ditt bud är bindande, och ska betalas in inom 4 arbetsdagar efter personligt bekräftelsemail om vi inte kommit överrens om annat.


100% utav alla intäkter går direkt till Rosa bandet insamlingen som drivs utav Cancerfonden. OBSERVERA alltså att varken ScrapAddicted eller designteamet behåller NÅGOT utav det vi lyckas samla in.


Här kan du följa hur mycket vi samlar in under månadens gång. Och för att underlätta för dig har jag gjort en egen kategori i bloggen som heter just Rosa Bandet.
Auktionsföremål nummer 5 är Sannas vackra bokmärke.

Huvuddekorationen på bokmärket är en stor rub-on från Basic Grey, har glittrat till den lite och sedan lagt till dekorationer. / Sanna
Utropsbud 20:-


 

Så, buda på nu tjejer (och killar) :-)


Rosa kramar från Löberöd / Jane


Auktion nummer 4 - 4/10 - BUDGIVNING SLUT

Igår blev Annette vinnare utav Fias underbara smyckeset, vilket gav 400 kronor till vår insamling! Tack för alla bud - ni är TOPPEN!!! Annette - maila mig på scrapaddicted@loberod.com så återkommer jag med betalinfot :-)Idag bjuder vi på den fjärde auktionen till förmån för Cancerförskningen/Rosa Bandet.
Budtiden går ut kl. 23.59 idag (lördag)
Du budar på föremålet genom att skriva en kommentar i inlägget. Skulle du ha problem att skriva kommentar i inlägget kan du maila ditt bud till scrapaddicted@loberod.com. Budet du ger är inklusive frakt.
Ditt bud är bindande, och ska betalas in inom 4 arbetsdagar efter personligt bekräftelsemail om vi inte kommit överrens om annat.


100% utav alla intäkter går direkt till Rosa bandet insamlingen som drivs utav Cancerfonden. OBSERVERA alltså att varken ScrapAddicted eller designteamet behåller NÅGOT utav det vi lyckas samla in.


Här kan du följa hur mycket vi samlar in under månadens gång. Och för att underlätta för dig har jag gjort en egen kategori i bloggen som heter just Rosa Bandet.
Auktionsföremål nummer 4 är Lily´s ljuvliga utmaningslåda.

Jag har klätt en chipboard låda från Cosmo Cricket och lagt i 20 scraputmaningar som jag funderat ut. Lådan är 16 x 16 cm och höjden 4,5 cm. Varje utmaning har jag skrivit på baksidan av ett pappersark som är 15 x 15 cm och utmaningarna är numrerade. Jag har blandat skisser med teknik-, färg-, lift-, citat- och inspirationsutmaningar. Utmaning nr 20 innehåller produkter som jag plockat ihop som du får skapa med.
En härlig liten låda full med inspiration. Kanske unnar du den till dig själv eller så ger du bort den till någon scrappare som uppskattar den. / Marie

Utropsbud 65:-Så, buda på nu tjejer (och killar) :-)


Rosa kramar från Löberöd / Jane


Fredagsskissen goes pink

I oktober månad gör vi en liten specialare, för varje bidrag vi får in till fredagsskissen skänker Jane och jag 10:- till Rosa Bandet. Så lova att ni skapar! ;-)

Veckans skiss:


Skapa fritt efter skissen och skicka in ditt alster till tavling@scrapaddicted.se. Märk mailet med Fredagsskissen. Bilden ska vara .jpg och vara max 400 pixlar på det längsta hållet. Senast torsdagen den 9 oktober vill vi ha era alster så väljer vi ut några som visas här i bloggen. Vänta med att ladda upp det ni skapat i forum/gallerier/bloggar till vi gjort vårt val.Till
förra veckans skiss fick vi dessa bidrag:


Anette


Christina


Pia/engdam


Ann-Sofie

Jättefina och inspirerande bidrag. Nästa vecka vill vi se fler alser då vi skänker 10:- / bidrag till vår insamling till Rosa Bandet. Skapa på!

Ha en bra helg! Kram, Marie

Auktion nummer 3 - 3/10 - BUDGIVNING SLUT

Igår blev Jennie vinnare utav Lily´s ljuvliga tavlor, vilket gav 500 kronor till vår insamling! Tack för alla bud - ni är TOPPEN!!! Jennie - maila mig på scrapaddicted@loberod.com så återkommer jag med betalinfot :-)Idag bjuder vi på den tredje auktionen till förmån för Cancerförskningen/Rosa Bandet.
Budtiden går ut kl. 23.59 idag (fredag)
Du budar på föremålet genom att skriva en kommentar i inlägget. Skulle du ha problem att skriva kommentar i inlägget kan du maila ditt bud till scrapaddicted@loberod.com. Budet du ger är inklusive frakt.
Ditt bud är bindande, och ska betalas in inom 4 arbetsdagar efter personligt bekräftelsemail om vi inte kommit överrens om annat.


100% utav alla intäkter går direkt till Rosa bandet insamlingen som drivs utav Cancerfonden. OBSERVERA alltså att varken ScrapAddicted eller designteamet behåller NÅGOT utav det vi lyckas samla in.


Här kan du följa hur mycket vi samlar in under månadens gång. Och för att underlätta för dig har jag gjort en egen kategori i bloggen som heter just Rosa Bandet.
Auktionsföremål nummer 3 är Fias underbara smyckeset med halsband och örhängen.
Man kan ha det så här med låset fram och hänget i. Men man kan också ta bort hänget och knäppa det i nacken så blir det lite enklare.
Utropsbud 150:-
Så, buda på nu tjejer (och killar) :-)


Rosa kramar från ett regnigt Löberöd / Jane


Auktion nummer 2 - 2/10 - BUDGIVNING SLUT

Igår blev Helen Englund vinnare utav Dr Ninas ljuvliga örhängen, vilket gav 100 kronor till vår insamling! Tack för alla bud - ni är TOPPEN!!! Helen - maila mig på scrapaddicted@loberod.com så återkommer jag med betalinfot :-)Idag bjuder vi på den andra auktionen till förmån för Cancerförskningen/Rosa Bandet.
Budtiden går ut kl. 23.59 idag (torsdag)
Du budar på föremålet genom att skriva en kommentar i inlägget. Skulle du ha problem att skriva kommentar i inlägget kan du maila ditt bud till scrapaddicted@loberod.com. Budet du ger är inklusive frakt.
Ditt bud är bindande, och ska betalas in inom 4 arbetsdagar efter personligt bekräftelsemail om vi inte kommit överrens om annat.


100% utav alla intäkter går direkt till Rosa bandet insamlingen som drivs utav Cancerfonden. OBSERVERA alltså att varken ScrapAddicted eller designteamet behåller NÅGOT utav det vi lyckas samla in.


Här kan du följa hur mycket vi samlar in under månadens gång. Och för att underlätta för dig har jag gjort en egen kategori i bloggen som heter just Rosa Bandet.
Auktionsföremål nummer 2 är Marie (Lily)'s underbara tavlor.
Tavlorna är 15 x 15 cm och hon har skapat med akrylfärg, tidningspapper, punchinella, stämplar, chipboard, rubons och en blyertspenna.
Utropsbud 100:-


Så, buda på nu tjejer (och killar) :-)


Ännu fler rosa kramar från Jane


Auktion nummer 1 - 1/10 - BUDGIVNING SLUT

Idag skjuter vi startskottet för vad vi hoppas på ska bli en rejäl slant till Cancerförskningen/Rosa Bandet.
Budtiden går ut kl. 23.59 idag (onsdag)
Du budar på föremålet genom att skriva en kommentar i inlägget. Skulle du ha problem att skriva kommentar i inlägget kan du maila ditt bud till
scrapaddicted@loberod.com. Budet du ger är inklusive frakt.
Ditt bud är bindande, och ska betalas in inom 4 arbetsdagar efter personligt bekräftelsemail om vi inte kommit överrens om annat.

100% utav alla intäkter går direkt till Rosa bandet insamlingen som drivs utav Cancerfonden. OBSERVERA alltså att varken ScrapAddicted eller designteamet behåller NÅGOT utav det vi lyckas samla in.

Här kan du följa hur mycket vi samlar in under månadens gång. Och för att underlätta för dig har jag gjort en egen kategori i bloggen som heter just Rosa Bandet.Auktionsföremål nummer 1 är Dr Ninas underbara örhängen.
De är helt i sterlingsilver 925 med pangrosa sötvattenspärlor. Ca 2,5 cm långa.
Utropsbud 50:-Så, buda på nu tjejer (och killar) :-)

Rosa kramar från Jane