Auktion nummer 3 - 3/10 - BUDGIVNING SLUT

Igår blev Jennie vinnare utav Lily´s ljuvliga tavlor, vilket gav 500 kronor till vår insamling! Tack för alla bud - ni är TOPPEN!!! Jennie - maila mig på scrapaddicted@loberod.com så återkommer jag med betalinfot :-)Idag bjuder vi på den tredje auktionen till förmån för Cancerförskningen/Rosa Bandet.
Budtiden går ut kl. 23.59 idag (fredag)
Du budar på föremålet genom att skriva en kommentar i inlägget. Skulle du ha problem att skriva kommentar i inlägget kan du maila ditt bud till scrapaddicted@loberod.com. Budet du ger är inklusive frakt.
Ditt bud är bindande, och ska betalas in inom 4 arbetsdagar efter personligt bekräftelsemail om vi inte kommit överrens om annat.


100% utav alla intäkter går direkt till Rosa bandet insamlingen som drivs utav Cancerfonden. OBSERVERA alltså att varken ScrapAddicted eller designteamet behåller NÅGOT utav det vi lyckas samla in.


Här kan du följa hur mycket vi samlar in under månadens gång. Och för att underlätta för dig har jag gjort en egen kategori i bloggen som heter just Rosa Bandet.
Auktionsföremål nummer 3 är Fias underbara smyckeset med halsband och örhängen.
Man kan ha det så här med låset fram och hänget i. Men man kan också ta bort hänget och knäppa det i nacken så blir det lite enklare.
Utropsbud 150:-
Så, buda på nu tjejer (och killar) :-)


Rosa kramar från ett regnigt Löberöd / Jane


Kommentarer
Postat av: Annette

Jag bjuder 300 kronor för det fina smyckessetet/Annette

Postat av: Jane Larsson

350:- bjudet från Löberöd :-)

2008-10-03 @ 07:39:29
Postat av: Annette

Då bjuder jag 400:-

2008-10-03 @ 20:18:06
URL: http://www.magdas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback