Freeeedag!!!

Och vilken fredag sen! Vi har haft strålande sol och vårvarmt - ÄNTLIGEN! Vädret påverkar oss och det syns nog på dagens fredagsskiss hur det påverkat mig:Färggrant och spralligt. :-)

Skapa fritt efter skissen och skicka in ditt alster till tavling@scrapaddicted.se. Märk mailet med Fredagsskissen. Bilden ska vara .jpg och vara max 400 pixlar (obs, viktigt då vi inte har möjlighet att fixa alla bilder) på bredden. Senast torsdagen den 9 april vill vi ha era alster så väljer vi ut några som visas här i bloggen. Vänta med att ladda upp det ni skapat i forum/gallerier/bloggar till vi gjort vårt val.

Förra veckans skiss (som vi fick en kommentar om att den var perfekt för alla födelsedagskalasfoto - eller varför inte foto från förskola/skola?) gav som vanligt finfina alster, eller vad säger ni?

Snöstjärna/Katharina har tolkat skissen så här läckert. Underbara färger och så fint att få följa utvecklingen från nyfödd och framåt.Mikaela Sjöberg har i stället använt sig av tre foto, där hon fångat babyns härliga minspel. En söt layout, jättesött med spetsen och ett klokt citat, tycker jag.Anette Smith som är en mästarinna på dubbla lyouter och att få med många foto gjorde ett strålande jobb även denna gång!


Tack för alla bidrag. Ni är helt fantastiska!

Håll utkik nästa fredag för då kommer fredagsskissen i en ny tappning. Spännande!

Nu är det dags att tacka för mig. TREVLIG HELG! Marie/Lily.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback