Fortfarande sjuk.

Har tappat all gnista och livsglädje. Kommer inte att uppdatera här igen förrän jag är frisk.
Hoppas på att kunna dyka upp på mässan i övermorgon, men jag vet inte med säkerhet.
Kommer att gå ner till butiken och packa 4-5 paket idag, så fort min kropp orkar.
Till alla er som mailar och tycker att jag sköter mitt ansvar dåligt: Tack för er åsikt.
Åter igen: Hoppas att ni aldrig blir sjuka.

Jane


Kommentarer
Postat av: Ingela

Blir så ledsen och arg när jag läser att folk är så j...a klumpiga och mailar sådant till dig *arg* Förstår att du känner dig uppgiven och ledsen...men bry dig inte om dom, du har sååååå många som väntar på att du ska bli frisk så dom kan beställa igen. (inkl jag men handlar då IRL förstås :-)) Stressa inte, ta det lugnt och bli frisk för det är det viktigaste i nuläget...inte att packa paket. Som jag skrev innan....hojta till om du vill ha ngn timmes packhjälp eller så....måste ju finnas något som du behöver hjälp med. Var inte rädd om att be om hjälp jag har bara 10 min körväg. Kramar i massor till dig!

2007-03-22 @ 08:03:30
Postat av: Kristina

Jane!Jag önskaar jag hade bott närmare...då hade jag kommit och hjälpt dej...Stäng av allt med jobbet(vet att det inte går!)och koncentrera dej på dej själv,att bli frisk.KRAM

Postat av: silwerstar

Men jisses, vad är det för folk som håller på och mailar och klagar?! Blir riktigt irriterad!! :-S
Hoppas du mår bättre snart!!

2007-03-22 @ 08:19:13
URL: http://silwer.blogg.se
Postat av: Maria /miakajsa

många kramar till dig

2007-03-22 @ 08:23:21
Postat av: Diana

Jag förstår inte hur folk har mage att döma dig och ditt sätt att sköta ditt eget företag. Vadå ansvar?

Jag skulle vilja höra dem vad de säger när deras chefer fnyser och gör sura miner när de själva är frånvarande på sina arbetsplatser pga sjukdom och VAB. FY! Vart finns förståelsen och empatin?

Jag lider verkligen med dig Jane och hoppas att du blir frisk snart - endast för DIN EGEN OCH DIN FAMILJS SKULL!

Hade jag möjlighet och bodde i Skåne skulle jag gladeligen ställa upp och packa alla beställningar, packa upp allt det nya, packa ner till mässan, ställa ut och fixa allt igen bara du fick vara ifred, vila och bli frisk.

Kram/Diana

2007-03-22 @ 08:27:44
Postat av: Emy

Nää, nu får de ju ge sej!! *kokar*

*skickar 1000 styrkekramar*

Ring om du vill att jag ska komma.

KRAM!!

Ps, ja du vet redan att jag beundrar dej och ditt arbete, men måste säga det igen. Tyvärr är det dock inte jag som har de stora pengarna att handla för, annars hade jag köpt MASSOOOOOR!!

2007-03-22 @ 08:37:00
Postat av: Therese

Men vad är det för människor som inte har någon respekt för att folk kan bli sjuka.
Försök att inte ta åt dig Jane, du är superbäst, men jag förstår att man tar illa vid sig ändå när man får sådana mail.
Ta den tid du behöver för att bli frisk. Din och din familjs hälsa är det viktigaste.
Skickar massor av varma kramar

Postat av: Liddeli

Vad arg jag blir när jag läser det du skrivit! Hur kan folk vara så oförstående att de klagar när den enda personen i ett företag ligger däckad av sjukdom!!!??? Jag tycker att du ska ignorera deras åsikter! Vi är sååå många fler som uppskattar din underbara service. Att alltid möta en glad och pigg Jane i butiken och på träffar/mässor, är det något problem är du alltid mån om att det ska fixas till bästa möjliga lösning. Listan kan göras lång... Vi andra finns kvar och väntar på dig, men du får inte känna dig stressad, utan se nu till att vila och kurera dig så att du blir frisk. Och ta den tid du behöver.

Kram Annelie

2007-03-22 @ 08:49:02
Postat av: Anette

Jag kan bara hålla med alla ovanstående inlägg - vilken total brist på empati! Har man inte förståelse för att någon kan vara sjuk? Usch och fy!!! Var rädd om dig själv och krya på dig! Vi som vill handla kan vänta för en mer serviceinriktad person har inte jag träffat på! Jättetrevlig att prata med och kanonsnabb leverans!

Många krya på dig hälsningar
Anette

2007-03-22 @ 08:51:54
Postat av: Lindzi

Om folk inte fattar att detta är HOBBY de pysslar med måste de vara helt fel ute!! Grejerna kommer ju när du blivit frisk ... så what's the problem?? Jag hoppas du blir frisk snart vännen!

2007-03-22 @ 08:53:13
URL: http://lindzi.blogg.se
Postat av: Gunilla Jakobsson

Fattar inte hur människor är funtade som beter sig på det sättet. Det väl ingen katastrof eller? STOOORT I-landsproblem.
Krya på dig rara Jane och försök att strunta i de som mailar o är så negativa. Andelen kunder som är nöjda är MÅNGA, MÅNGA fler!!!
KRAM

2007-03-22 @ 09:05:05
URL: http://nillisen.blogspot.com
Postat av: Anna

Dumma idioter!!! Du skriver att du hoppas att dom inte blir sjuka. Själv hoppas jag tvärt om! Hopas dom blir riktigt sjuka så dom kanske fattar hur sjuk du är!!!

Jag tycker du ska försöka ta dig till mässan en liten stund. För där kan du träffa dom som bryr sig om dig så du kan få lite positiv energi igen vännen.

Kramen Anna

2007-03-22 @ 09:17:27
URL: http://annastenman.blogg.se/
Postat av: Jenny

Miljoner varma kramar från oss här i Bräkne-Hoby. Du är bäst, glöm inte det, och Scrapaddicted är vår lilla favoritbutik och kommer att fortsätta vara det, även om du är sjuk just nu.

2007-03-22 @ 09:29:15
URL: http://jejaspysselochscrap.blogg.se
Postat av: Marita ~ Tussemaja

Fy tusan vilka typer! Har de ingen skam eller empati i kroppen?! Krya på dig Jane! Och jag hoppas du orkar åka på mässan.

2007-03-22 @ 10:40:32
URL: http://tussemaja.blogg.se/
Postat av: Lilo

Du är en av de med hösta och bästa servicen Jane! Krya på dig är du snäll! =) Ta hand om dig och tänk bara på dig själv tills du är frisk... det är ju det bästa du kan göra mot dina kunder! KRAM!

2007-03-22 @ 10:43:13
URL: http://liloscrap.blogspot.com
Postat av: Ewa

Jag var och handlade hos dig på öppningsdagen förra året och jag får säga att affären är jättemysig! Fina varor och bra sortiment!! Mycket själviskt att klaga som en del av dina kunder gjort!!Man får tänka på ordspråket" Den som väntar på något gott väntar inte förgäves".
Krya på dig

2007-03-22 @ 10:59:10
Postat av: Ulrika / TweetyUllis

Fy 17 vilken dålig stil att klaga! Fattar de inte vad det innebär att vara sjuk? Jag är en av de som har beställt, men herre gud - man får ju förstå att det inte alltid går att få allt man har beställt på en dag eller ens en vecka eller två. Jag ser självklart fram mot allt jag har beställt, men det viktigaste är ju att du blir frisk - annars kommer du ju aldrig att orka sköta affären alls!
Hoppas du orkar komma till mässan så ska du få känna på positiva vibbar från oss alla. Om inte, så krya på dig och ta det lugnt!
Styrkekramar i mängder!

2007-03-22 @ 11:41:40
Postat av: Linda/Linxen

*kokar av ilska mot dem som inte verkar ha någon som helst medkänsla i sina kroppar!*

Ta hand om dig Jane!
Återigen många styrkekramar!

2007-03-22 @ 12:03:44
URL: http://linxen.blogg.se
Postat av: netha

Ja jag slutar aldrig att förvåna mig över hur en del människor beter sig.
De borde skämmas riktigt stort, fy tusan för sådana idioter.
Du vet att alla i Sverige har rättighet att vara sjuk, så även du.
Ta hand om DIG, Du vet det finns bara en DU, så please, ta´t lugnt.
Oh, jag hoppas verkligen att pencillinet biter och att du snart mår bättre.
Kramis

2007-03-22 @ 12:04:06
URL: http://nethas.blogspot.com/
Postat av: Sol30

Ja du, man slutar ju aldrig att förundras över att folk inte har någon medkänsla. Och de som skickar sådana mail har då absolut inte varit så dåliga själva eller känt någon som varit så sjuk. Hoppas, hoppas att du kan släppa tanken på dessa dumma människor!
Massor av styrkekramar från mig! Se till att tänka bara på DIG nu! Det är vi många som tycker!

2007-03-22 @ 13:09:12
Postat av: Zarah

Stora kramar till dig, finaste Jane!
Tänk på att "what goes around, comes around" och dess människors karma är inte vacker...!
Din är.

2007-03-22 @ 13:12:18
URL: http://zarischka.blogspot.com
Postat av: Jen

Men näe alltså... nu börjar jag nästan gråta!! Hur fan kan man hålla på och maila och klaga så dant när du är dålig??? Jag har BARA hört superpositivt om din shop, och nu att alla är oroliga för dig då du är dålig! Sköt nu om dig så du blir kry - för din EGEN skull, inte för att ett gäng papper och några rosa gem ligger och väntar på att åka postbil hem till nån suris i Gudvetvar med stora problem med Satanvetvad! Både pappren och gemen blir nog mer empatiska medborgare av att få bo kvar hos dig ett tag till!! ;-) En STOR KRAM! Som någon skrev - man har faktiskt full rätt att vara sjuk i det här landet! Var rädd om dig nu, så att jag snart kan komma och shoppa med fylld börs och med gott samvete (vill ju inte skapa ännu mer arbetstyngd ;-)! Men tills dess hör jag till dem som faktiskt överlever utan att få mina saker på stuberten! Scrapprylar i all ära, men människan är nog lite viktigare va? *kram*

2007-03-22 @ 13:37:42
URL: http://www.langsammascrapparen.blogspot.com
Postat av: Emma

Många kramar till dig Jane och hoppas verkligen att du får bli frisk snart, för din egen skull. Din butik och din service håller absolut toppklass och det är vi många kunder som kan skriva under på. Ta det lugnt och stressa inte för det tjänar ingen på, allra minst du...

2007-03-22 @ 14:09:03
URL: http://emmascrappare.blogg.se
Postat av: HelenaN

Många krya-på-dig-kramar, Jane! Din hälsa är viktigast av allt.
HelenaN

2007-03-22 @ 14:14:36
URL: http://www.scraphuset.se
Postat av: Elin

Trots att jag inte känner dig, så kan jag inte annat än bli förbannad, j***vla ego människor! Bli frisk och försök skita i alla dessa människor som inte fattar att ett liv är värt så MYCKET mer än papper och prylar!!
En massa krya på dig vindar...

2007-03-22 @ 14:17:14
URL: http://elin-hemmahosmig.blogspot.se
Postat av: MarieG

Strunta i alla ordrar, bli frisk först!
Jag hoppas sååå att du ska bli frisk till mässorna, jag vet ju att du ser fram emot dem!!!
Ta det lugnt ett tag - dina kunder finns kvar!

STOR kram!!!

2007-03-22 @ 14:17:19
Postat av: Ann-Charlotte B Harlösa

Håller med "what goes...". Sådana människor förtjänar bara att doppas i tjära och fjädrar. Du vet att du har massor av kunder som håller på dig och strunta i alla dom andra gnällspikarna!! Nu ska du bara koncentrera dig på att bli frisk. Vi vill verkligen ha dig tillbaka sen i din butik när du blivit frisk. Skickar massor av Krya på dig kramar.

2007-03-22 @ 14:24:25
URL: http://www.ac-scrap.se
Postat av: Fnyz/Hanna

skickar mängder av kramar från mig med!!! hoppas du mår bättre snart och om du behöver prata av dig så vet du att träsket finns!!

kramar

2007-03-22 @ 14:40:13
URL: http://fnyz.blogg.se
Postat av: Morfen

Jag hoppas inte att du tar åt dig av dessa negativa människor som skriver såna tråkigheter till dig. Är man sjuk så är man och antagligen har de ingen insikt i hur det är att vara ensam i företaget. Skickar massor av krya på dig-kramar och hoppas att du får lugn och ro att bli frisk.

2007-03-22 @ 15:12:42
URL: http://morfen.blogg.se
Postat av: Åsa (asali)

Skickar många "Krya på dig"-kramar samt Styrkekramar. Hoppas att du tillfrisknar snart!!!
Försök att inte tänka för mycket på jobbet, utan vila, vila, vila!!!

Kramar i massor till DIG o din familj.

2007-03-22 @ 15:21:11
Postat av: Syrene Falck

KRYA PÅ DIG. Kommer att åka till skåne i sommar och har planerat att besöka dig då. Hoppas att du är frisk då, annars så får jag komma en annan gång. Massor av krya på dig hälsningar // Syréne

2007-03-22 @ 15:30:41
Postat av: Helene

Krya på dig, vännen! Du har RÄTT att vara sjuk, det är att INTE ta ansvar om du brände ut dig för att några ska få sina papper och dekorationer! Du har ETT ansvar och det är att se till att DU fungerar, för dig själv, för din familj och tillsist för ditt företag... I den ordningen! Kunderna kommer aldrig någonsin i första hand!! Fattar man inte hur mkt man oroar sig som företagare, att det är ett grymt ekonomiskt avbräck att vara sjuk... Tja, då ska dessa oempatiska människor kanske lära sig vad det handlar om! Kram vännen!

2007-03-22 @ 15:32:09
URL: http://webmosterhelene.blogspot.com
Postat av: Sandra

Skickar en massa KRYA-PÅ-DIG-kramar! Ta hand om dig och tänk på dig och familjen i första hand, om några får vänta på sina beställningar är det ju ingen kris, huvudsaken är att du blir frisk!

2007-03-22 @ 15:50:34
URL: http://smamirakel.blogg.se
Postat av: Emma Larsson

När jag läser ditt inlägg blir jag så ledsen att ögonen vattnas... Om det är något som gör mig ont så är det när folk är så trångsynta att de inte bara kan ACCEPTERA ATT DU ÄR SJUK. Det är ju bara så, och det kan dom ju inte påverka ett dugg, och verkligen inte med besvikna mail.

Jag känner inte dig personligen men har följt din blogg länge och handlar i din nätshop, och jag vill bara säga att bättre kundservice än din har jag ALDRIG upplevt. Att du ens går ut på bloggen och uppdaterar om hur det går när du är sjuk är beundransvärt. Du verkar va en mycket gullig tjej. Ta hand om dig och krya på dig ;)

2007-03-22 @ 15:52:01
Postat av: Jeanette

Jag blir så arg när jag läser om hur illa folk behandlar dig. Bry dig inte om dem.
Kram på dig och ta den tid du behöver på att bli frisk.

2007-03-22 @ 16:10:57
Postat av: YvonneL

Å Jane, hoppas att du blir frisk snart och får tillbaka din sprudlande livsglädje och gnista. Var rädd om dig och ta hand om dig, det är det viktigaste nu att du blir bra igen. Många kramar Yvonne

2007-03-22 @ 16:57:42
URL: http://www.pappersvinden.se
Postat av: ninaerica

Försök att strunta i de idioter som verkar tro att världen går under om de inte får några stackars papper. Din hälsa är det viktigaste, så ta hand om dig. Du måste få chansen att vila upp dig, annars blir du aldrig frisk igen. Dina trogna kunder finns här när du är tillbaka, och förstår att din hälsa kommer först!
Kramar

2007-03-22 @ 17:11:34
Postat av: Sanna

Vill bara skicka en stor krya på dig KRAM!

2007-03-22 @ 18:04:02
URL: http://sannaf.blogspot.com
Postat av: milla

Stor kram kommer här!!

2007-03-22 @ 18:29:50
URL: http://millasblog.blogg.se
Postat av: Marie i Löberöd

*kramar om dig så att du nästan tappar andan*

2007-03-22 @ 18:48:31
URL: http://marie.robe.nu
Postat av: annika5064

Jag är lika chockad som alla andra som skrivit om ditt tillfriskande härinne; var är empatin och förståelsen för din sjukdom??? Ta hand om dig och krya på dig!

2007-03-22 @ 18:53:34
URL: http://annika5064.blogg.se/
Postat av: ~Marie

Jag hoppas du kryar på dig Jane. Ta inte åt dig personligen av arga mailen du har fått ifrån folk. De som skrivit dem kanske inte har läst att du är sjuk. Ta hand om dig! Kram!

2007-03-22 @ 19:02:14
URL: http://www.gladers.net
Postat av: Anna W (skolfröken)

Hej Jane! Blir ledsen av att läsa att du får sådana tråkiga mail nu när du är sjuk, de kan inte vara uppiggande!?! Jag hoppas däremot att alla dessa inlägg som du har fått här får dig att le och känna att du betyder mycket för oss som är Scrapaddicted. Krya på dig så jag kan köra inom dig en dag då jag ska till Malmö!

2007-03-22 @ 20:39:06
Postat av: VeronikaP

Du behöver inte sådana mail nu, önskar att jag kunde stoppa dem så att du aldrig behövde läsa dem.
En stor krya-på-dig-kram!!

2007-03-22 @ 21:09:43
URL: http://veronikap.blogg.se/se
Postat av: Peterlina

Men fy!!!
Alla är vi människor. Kan man inte tåla att människor blir sjuka så ska man inte handla av enmansföretagare. Bry dig INTE om dem, och läs istället alla kommentarer från folk som bryr sig om dig och din hälsa.

*kramar*

2007-03-22 @ 21:12:59
URL: http://peterlina.blogspot.com
Postat av: theValkyria/Gunilla

*kramar om*

Mitt erbjudande står kvar. Ta hand om dig.

2007-03-22 @ 21:19:36
URL: http://http://thevalkyria.blogspot.com/
Postat av: MiaS

Sitter här och morrar. Måste säga att en del människor verkligen är för mycket, beskylla dig för att vara ansvarslös. Det största ansvaret har du redan tagit och det är att ta hand om dig själv och se till att du blir frisk - det är det viktigaste av allt! Krya på dig!!!!!

2007-03-22 @ 21:57:45
Postat av: Camilla

Men oj, är du fortfarande sjuk!! Usch vad tråkigt med såna mail, DET förtjänar du INTE! Hoppas verkligen medicinen hjälper dig så du blir frisk snart!
Hojta till om du behöver hjälp på Hbg-mässan om du orkar åka dit, annars kan jag hjälpa dig lite i butiken i helgen om du vill.
*kraaaaam*
Camilla

2007-03-22 @ 22:11:08
URL: http://camilla-camomills.blogspot.com/
Postat av: Ingela

Jag blir både ledsen och arg när jag läser....
Att det finns människor som är så urbota dumma.
Hoppas du vet/förstår hur uppskattad du är både som person och som företagare.
Vi är många som uppskattar din superfina service och ditt trevliga bemötande.
Många kramizar från Helsingborg
Ingela

2007-03-22 @ 22:32:10
URL: http://coelogyne.blogg.se
Postat av: Evy

Stackars dej! skickar en bamsekram å hoppas livet vänder för dej snart!
Å paketen de skickar du när du har orken igen, vi stannar ändå kvar som kunder fast vi får vänta !!
Kram!

2007-03-22 @ 22:54:26
URL: http://evyspyssel.se
Postat av: Mella

Försök att inte bry dig om de dumma kommentarer du fått/får. Vi är många som har förståelse för att folk blir sjuka så lyssna hellre på oss.
Hoppas att du snart blir frisk! *kram*

2007-03-22 @ 22:55:07
Postat av: Emy

Vad härligt att så många visar sin uppskattning och skriver snälla mess. :O)

Alla vi, och säkerligen MÅNGA många fler, tycker du är guld värd Janegumman.

Bara sug åt dej, för jag är säker på att varenda ord som skrivs här är sant :o)

När du är igenom denna kris så är det vi som kommer fortsätta finnas där.

KRAM och sov så gott. Vi ses imorgon.

2007-03-22 @ 23:07:47
Postat av: Hattifnatt

Usch, jag blir så illa berörd av dessa människor som helt verkar sakna förståelse... Det kan väl aldrig vara så viktigt att få hem sina papper snabbt att man måste offra en persons hälsa på kuppen?!

Du är en enormt uppskattad person och företagare och vi är många som månar om dig och vill att du ska må bra! Så ta hand om dig nu, kära du - din hälsa går först. Vi finns kvar när du blir frisk!

Varma kramar
Maria

2007-03-22 @ 23:20:18
URL: http://papperspyssel.blogspot.com
Postat av: Mia

Jag blir både arg och ledsen på samma gång.
Att det finns okloka människor det visste jag, men det här tar priset...
SNÄLLA Jane!! Lyssna på dig kropp och ta hand om dig själv i första hand.
Jag finns 15 minuter bort (om du vill ha min hjälp)
Största bamsekramen
Mia

2007-03-23 @ 08:09:08
Postat av: Hanna

Att människor inte kan sansa sig! *morr* Man dör inte av att få vänta några dagar extra på sina saker. Den som väntar på något gott....

Man undrar om de har varit inne på bloggen och läst, har de någon empati överhuvudtaget i kroppen?!

Hade jag inte jobbat hade jag kommit och hjälpt dig (och Emy?) på studs och tagit med mig Benjamin busunge som kanske livat upp dig lite.

Jag hoppas penicillinen hjälper och att du kan komma på mässan i helgen!

Krya-på-dig kramar
Hanna

2007-03-23 @ 08:42:01
URL: http://hanna-bemi.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback