Fredagsskissen!

Nu ska vi se... Ja, här kommer en skiss även denna vecka:Skapa fritt efter skissen och skicka in ditt alster till tavling@scrapaddicted.se. Märk mailet med Fredagsskissen. Bilden ska vara .jpg och vara max 400 pixlar (obs, viktigt då vi inte har möjlighet att fixa alla bilder) på bredden. Senast torsdagen den 5 februari vill vi ha era alster så väljer vi ut några som visas här i bloggen. Vänta med att ladda upp det ni skapat i forum/gallerier/bloggar till vi gjort vårt val.Förra veckans skiss inspirerade verkligen, här kommer några av bidragen:


Pysselpetra


Linnea Andersson


Anette Smith


Jennie Ingman

Åh, jag gillar dem allihop! Ni är grymma! :D

Trevlig helg! Kram, Marie

Malena scrappar med Cosmo Cricket - Snorkel

Cosmo Crickets Snorkel innehåller sju st papper. Det är dubbelsidiga papper och två av dem innnehåller borders och olika rutor. Det är en färgglad serie och alla papper gör en så glad. Det är sommartema som namnet avslöjar. Hela serien är en hyllning till sommar, sol och semester med mycket bad. Papperen är tjocka och mönstret är lite slitet. Helt underbart med andra ord!!

Jag har skapat sex layouter med dessa papper och jag har scrappat mycket sommar och sol men även andra härliga bitar av livet.

 
Min dotter ville göra som framsidan på tidningen och jag skulle ta kort. Jag har framkallat bilderna med bara munnarna röda för att skapa lite absurd känsla. Det röda på papperet passade perfekt. Jag har använt både fram och baksida till den här layouten och för att lyckas med det skar jag ut en ruta bakom fotot. Papperet heter Boardwalk.

'
Det här papperet heter Scools Out och är fullt av fiskar i alla färger. Jag tyckte att fotona på min duschande fisk till son passade bra. Jag har använt en bit kollegieblockspapper som bakgrund för fotona. Bokstäverna är thickers från American Crafts och hjärtat från Heidi Swapp.

 
Till det här fotot ville jag frossa i gult. Thickersbokstäverna och de gula grejerna är utklippta från det papperet som heter Current. Solen finns på papperet med olika små kort på.


 
Mera gult med det här papperet och olika journalingrutor från papperet ovan.

 
Enkelt och fokuserat på fotot. Ett minne från veckan med is här i vårt samhälle. Texten i härliga färger finns på borderpapperet tillsammans med många andra underbara citat.

 
Här blev det en tokfrossa i små bitar från borderpapperet och kortpapperet. Fotot gör mig så glad så glada mönster och uttryck passade perfekt.

/Malena

Karins fantastiska minialbum med Creative Café

Det här minialbumet var ett av de roligaste jag gjort. För mig blev det en resa tillbaka till tre veckor som betytt väldigt mycket för mig. Jag har blandat bilder med text och låtit båda delar stundtals tala för sig själva. Jag vill inte krångla till det och göra något övertydligt samtidigt som jag ville göra ett genomarbetat album som bra minne över resan.

Till albumet har jag använt
papper, glitterpapper, tags, journalingspots, band och binder rings från Creative café Lucky, både de gamla och de nya serierna. Till Lucky finns det snygg matchande cardstock som jag också använt.

På framsidan använde jag ett det fotografi som bäst symboliserar hela resan. Det är jag och mina två syskon tillsammans på toppen av ett berg med en fantastisk utsikt. bilden är tagen på en av resans sista dagar och betyder jättemycket för mig. Vi är där vi trivs bäst, ute i naturen, ett intresse vi alla delar och som vi fått av våra föräldrar.


Albumet blev tjockt, nästan åttio sidor så jag kan inte visa alla här. För att hålla ihop sidorna har jag använt Creative Cafés Binder rings. Äntligen finns det öppningsbara ringar i snygga färger som också är tillräckligt stora för ett minialbum med många sidor. Det är ett stort plus för mig!

 Första sidan i albumet är en sida som jag låter leda vägen för stilen på resten av albumet. som rubrik har jag använt en bit filtband från Creative Café med passande text.


Inspirationen till månadsalbumet kom från den här stora die-cuten som kom från ett ark med journalingspots från Creative Café. Den får fungera som indexblad för resten av albumet där jag har skrivit en kort rubrik för vad vi gjorde varje dag under resan.
 

Resan började redan på flygplatsen där vi fick njuta av lite extra lyx. Även om bilden inte var så lyckad så ville jag ändå få med den har biten av resan. När jag gör minialbum vill jag fånga berättelsen och då är det inte alltid de snyggaste bilderna som är viktigast utan de som berättar något extra.


Varje dag på resan har fått minst ett uppslag och ibland fler. För att det inte ska bli för kompakt har jag blandat sidor av enfärgad cardstock, mönstrat papper och genomskinliga sidor. De genomskinliga sidorna är lamineringsark som jag laminerat utan papper i fickan. Sedan har jag skurit till dem och gjort hål precis som med papperssidorna.
Varje datum har också fått en egen sida där jag skrivit lite kort om vad som hände just då. Jag låter de sidorna föra berättelsen framåt så inte datumen smälter samman, det är också ett fiffigt sätt att få användning av alla sifferstickers och thickers som annars lätt förblir oanvända.
 Ibland är det enklaste det snyggaste. De här två sidorna gillar jag massor och bilden på min brorsdotter som smyger med sin hett efterlängtade chokladmjölk gör mig varm i hjärtat.
En del dagar gjorde vi mer än en sak och dessa fick lite mer plats. Här har jag först gjort en sida för datumet och första aktiviteten, sedan har jag gjort en extra sida som visar att resten av bilderna för den dagen handlar om ett besök på ett museum. Det gjorde jag eftersom detta var en händelserik dag med många aktiviteter som jag ville betona lite extra.
De sista dagarna åkte vi alla på en familjesemester upp till bergen. Resan började med intensiva förberedelser där hela familjen var samlad. Återigen fanns det ingen bra bild att använda, men jag ville få med den som fanns eftersom den för mig berättar mycket om hur resan var. Det är vi mitt i vardagen som familj. Den här sidan kanske ni också känner igen från det tidigare blogginlägget om hur jag gjorde albumet.


Den här bilden behövde inte mycket mer än en rubrik. Plötsligt stod den där vid vägkanten.


En vandring som vi gjorde på resan gjorde lite större intryck på mig än de andra. Jag vet inte vad det var men något där uppe gav mig en känsla av oövervinnlighet. Efter den turen känner jag mig starkare och säkare på mig själv, jag hittade tillbaka till något som jag saknat.


Medan vi gick gjorde naturen oss påminda om att detta var en av höstsäsongens sista veckor. Det började snöa och så småningom såg vi inte stigen. En sådan tur då att parkförvaltningen märkt ut den ordentligt.
Det läckra med de genomskinliga sidorna är hur de fungerar i flera lager. Här har jag fäst en liten bild och sedan skrivit journalingen vid sidan om. Som bakgrund syns bilden på nästa sida som är utsikten från där min brorsdotter leker i snön. På många sidor i albumet har jag använt mig av QuicKutz-figurer som jag stansat ut i ett glittrigt papper från Creative Café. Ett tips när man stansar i det ,är att ha den vita sidan upp, det går mycket lättare då.Allt har ett slut, även den här resan och det här albumet.


Tack för titten!
/Karin

Creative Cafés nya läckra armband

Creative Café kom med några riktigt läckra armband, som satte igång Linneas fantasi och skaparlust direkt!
Såhär ser de ut från början:Och såhär UNDERBART blev hennes armband:Linnea berättar:

Min syster ska snart åka iväg och vara borta några månader. Jag gjorde ett litet armband till henne med svartvita foton på familjen på ena sidan och färgglada mangabilder av familjen på andra sidan. Så kan hon vända efter humör och klädsel :) Igår gav jag henne det och hon blev jätteglad. Inte minst för att hon just funderat på hur hon skulle göra med foton på resan. Nu fick hon ju ett litet smidigt fotoalbum att bära med sig.

Som stomme har jag använt
det här armbandet från Creative Café och sen limmat på foton och papper som fått ett lager glossy accent över sig för att tåla att användas :)

Tack för att jag fick låna inspirationen från din blogg, Linnea!

Jane

En skaparprocess med Karin och Creative Café

Mitt DT-paket med material från Creativé Cafe osade minialbum och gav mig genast en idé! Några av diecutsen var som index för en månad och eftersom jag inte hade för ett helt år, tänkte jag att det funkade super för en månad som har betytt något extra för mig. Sagt och gjort, det blir ett minialbum och Calgaryresan.

Den här gången tänkte jag inte bara visa resultatet utan jag börjar med att visa processen från idé till färdigt album. Eftersom ett minialbum kräver en tanke från början till slut, i allt från materialåtgång till beställning av foton tänkte jag dela med mig av mitt sätt att göra detta.

Det första jag gör är att fundera ut idén och temat. Det är en härligt kreativ del av processen där jag kollar material, funderar på en röd tråd i både material och berättelse. I det här steget gör jag också framsidan lite som inspiration genom arbetet.

Efter det funderar jag på vad jag behöver i materialväg, vad jag har och vad som saknas. Jag tittar igenom bildmaterialet och gör en grovsortering. Det är lätt att jag sedan beställer och börjar göra minialbumet lite slumpvis vilket ofta leder till mycket extra arbete och helt fel bilder när jag väl står där och ska sätta samman allt.För att slippa allt extra arbete gör jag sedan en skiss, en storyboard där jag ritar upp alla sidor som små rutor. På det viset kan jag gå igenom sida för sida vilken text och vilka bilder som behövs. Jag skissar inte varje enskilld sida i detalj utan bestämmer mig för var det ska vara text och var det ska vara bilder samt vilket format på bilderna som passar.När detta är gjort kan jag börja göra en finsortering av bilder och förbereda en beställning. Jag går igenom storyboarden ruta för ruta så jag inte missar något i beställningen. Kanske märker jag när jag tittar i bildmaterialet att några av mina tankar i skissen inte fungerar och då justerar jag detta.

Nu kan jag börja fixa med materialet, för nu vet jag inte bara vad jag behöver för sorters papper utan också hur många sidor som albumet ska vara. Jag skär upp alla sidor på en gång och gör hål för öppningsbara ringar om det skulle behövas.Jag tittar också över vilka dekorationer jag har och om något mer behövs. Jag vill ha ett enhetligt tema så det får inte bli för spretigt.

Vid det här laget är bilderna beställda och i väntan på dem funderar jag på journalingen. Eftersom just det här albumet handlar om en resa letar jag upp turistinformation med rolig fakta om ställena som jag kommer berätta om i albumet. Det är lätt att glömma detaljer så det är roligt att skriva in.Nu är det dags att göra själva albumet med allt innehåll. När jag gör många sidor försöker jag göra det så enkelt som jag kan, med en tydlig grund som inte kräver så mycket dekorationer. För att det inte ska bli för spretigt låter jag grunden vara i samma stil och sedan skiljer jag de olika sidorna åt genom att ha olika stilar på bokstäver och i det här fallet siffror. En smart sak är alla ark med diecuts och journalingspots. Tags är också enkelt, variatonsrikt och snyggt. För att spara tid är stickers, rubons eller andra dekorationer med färdiga rubriker och text super. En annan favorit är QuicKutz eftersom jag då kan upprepa samma form i olika färg och material på flera ställen i albumet.Albumsidorna bygger jag i omgångar genom att först sätta in alla bilderna utifrån min mall. Efter det gör jag en grund på alla bildlösa sidor och sätter dit rubrikerna. Till det här albumet fick jag också stor användning av mina sifferstickers och thickers eftersom varje datum fått en egen titelsida. När det är gjort börjar jag dekorera. Alla dekorationerna har jag i högar framför mig så de är lätta att se. Till sist skriver jag dit texten och kollar om något mer behövs. Jag skulle kunna jobba med varje sida hur länge som helst, men efter ett tag är det dags att säga stopp och bara bläddra och minnas allt som albumet handlar om.

Detta var steg ett i min artikel om en skaparprocess. I nästa steg visar jag upp det färdiga resultatet, minialbumet.

/Karin

Fredagsskissen!

Helg igen! Fredag, härliga fredag - här kommer skissen:Skapa fritt efter skissen och skicka in ditt alster till tavling@scrapaddicted.se. Märk mailet med Fredagsskissen. Bilden ska vara .jpg och vara max 400 pixlar (obs, viktigt då vi inte har möjlighet att fixa alla bilder) på bredden. Senast torsdagen den 30 januari vill vi ha era alster så väljer vi ut några som visas här i bloggen. Vänta med att ladda upp det ni skapat i forum/gallerier/bloggar till vi gjort vårt val.

Förra veckans skiss tolkade Anette Smith så här läckert:Jättehäftigt att se en dubbellayout av skissen. Tack för inspirationen!

Nu önskar jag er en trevlig helg! Tjingeling!

Marie

Annas härliga dubbellayouter med Creative Café

Som de andra tjejerna redan har sagt så är Creative Café-produkterna helt underbara att jobba med, man blir bara så kär i papper och allt som finns till.

För er som inte vet så scrappar jag kronoligiskt och jag ligger lite efter i mitt scrappande just nu. Vilket jag upptäckte var skönt när det är sommarbilder som scrappades.

För att överhuvudtaget få plats med rubriken fick jag klämma ihop den lite och sätta några bokstäver på distanskuddar, men Disel var det som skulle användas. Jag och barnen tillbringade 2 dagar på Kolmården och då blir det rätt mycket foton. För att få med många så valde jag att framkalla småfoton.


Papper: Bazzill mono Grå~ Vit,
Spirit Orange Glitter Paper
Mönstrat papper: Creative Café Spirit
Alfabet: QK Disel Grand
Dekoration: Creative Café Spirit knappar. Tags
Övrigt: Creative Café produkter

När vi kom hem från Kolmården gick vi på den årliga gatfest. Barnen hade övat på ett cykelframträdande i flera veckor, Ludvig cyklade med sopsäckar över sig!? För att Spirit Green Flowers Diecut skulle synas mer satte jag ett vitt papper bakom det. Jag har även använt det helt underbara sametsliknade pappret Spirit Sky Flocked Paper längst ner på layouten, man vill bara sitta och klappa på det. Knapparna är inte gula, de är faktiskt orange.


Papper: Bazzill mono Grå~ Raven, trio Pomgranate~ Pomegranate
Mönstrat papper: Creative Café Spirit
Alfabet: QK Chocolate mini
Dekoration: Övriga Creative Café produkter, Tags, Filtdekorationer
Övrigt: Floss, Maya Road shear band

Vad gör man när man inte har rätt färg på sina thickers? Jo målar dom naturligtvis. Jag testade att måla mina med Distress crackle paint. Resultatet blev helt ok, lite svåra att få loss från underlaget de har legat mot. Upptäckte att jag har nästan bara vita och svarta, har några bruna också.

Här har vi Ludvigs simskolestart i augusti. Cirklarna får representera vattenstänk.

Papper: Bazzill Washboard~ Ocean blue, Smoothie Swirl~ Coconut
Mönstrat papper: Creative Café Spirit och både Spirit Sky Flocked Paper & Spirit Lime Flocked Paper
Alfabet: Thickers
Dekoration: Creative Café Spirit knappar
Övrigt: QK Nesting Cirkles, Crackle Paint

Nu fick Spirit Orange Glitter Paper jobba som papper till rubriken igen, åhhh vad det är fint. Nu går vi framåt lite i veckorna och hamnar på sista helgen i augusti och ett släktkalas för Ludvig som fyllde 5 år.

Papper: Bazzill Kraft, Spirit Orange Glitter Paper
Mönstrat papper: Creative Café Spirit, Spirit Sky Flocked Paper
Alfabet: QK Mary Jane Grand
Dekoration: Creative Café Spirit knappar, Tags, Övriga Creative Café produkter, Filtdekorationer
Övrigt: Floss

//Anna

Grattis till vinnaren i decembers bloggutmaning!

Ett stort grattis säger vi till Ulwa W som vann december månads bloggutmaning med detta fina kort.Din vinst med pennor värda 200 kr skickas till dig efter att du mailat din adress till
scrapaddicted@loberod.com

ScrapAddicteds bloggutmaning i januari: Bygg ett landskap!

Heeej! Har ni tråkigt? Saknar ni inspiration? Då har jag en rolig utmaning till er!

Ett av mina favoritupplägg när jag gör kort är landskap (och det är ju lite lustigt eftersom jag ogillar de flesta målerier med landskapsmotiv, hehe!). Jag tycker om att skapa en liten värld, en miljö för mina stämplade figurer. Är ganska säker på att upplägget fungerar till layouter också - ett förslag är att klippa ut personer från fotografier och placera dem i en stämplad/scrappad värld av olika mönsterpapper! Vore inte det festligt?

Detta är en jätteenkel teknik, bara lägg olika mönsterpapper med en riven övre kant lite omlott i lager på lager - eller som i mitt exempel nedan, med punchinella, mönsterpapper och ett band. Det är ett utmärkt sätt att få användning för mindre spillbitar.

Vill man ha extra djup i bilden, kan man lägga blå-gröna nyanser mot horisonten, och varmare gula, röda eller orange nyanser mot nedersta kanten "närmast åskådaren". Ett annat sätt att skapa djup, är att placera ett träd eller blommor, ett hus eller annan figur nära nederkanten.

Inspirationskort från mig:

Jag har använt spillbitar från härliga
Creative Café-papper. Bandet i nederkanten kommer också från Creative Café. Trädet är klippt på frihand. Fågeln är en gammal BamPop-clearstamp.

Så, sätt igång och skapa - ni får såklart gärna lifta mitt kort, men jag ser ännu mer fram emot att få se era egna tolkningar. Hoppas på att få se såväl kort som layouter eller altrat. Varför inte göra ett färgglatt galet fantasilandskap; eller ett ljust, romantiskt och vackert landskap...eller kanske ett skrämmande mörkt och dystert? Endast fantasin sätter gränserna.

Skicka in ditt bidrag till tavling@scrapaddicted.se senast den 10 februari. Tänk på att ditt alster inte ska vara större än max 400 pixlar på bredden. Jane och designteamet röstar sen fram en vinnare.

God pyssellust!
//Nina

Anna G:s alster med Creative Café

Jag har också fått scrappa med de härliga pappren och dekorationerna från Creative Café. Vill man ha en serie papper med mycket matchande dekorationer är Creative café ett jättebra tips. Flera av pappren är dessutom dubbelsidiga vilket ger ännu mera variation. Pappren och dekorationerna passar många olika stilar vilket passar mig perfekt då jag gillar att scrappa både tokigt freestyleaktigt och mera stilrent.

Papper -
nya kollektionen & gamla kollektionen
Knappar
Tags
Filtdekorationer
Övrigt

Först en färgglad layout med lite freestyletema. Blomrankan har jag klippt ur ett mönstrat papper och samma papper hade prickar på baksidan som jag stansade ut till bården nedan.
 
Papper: Mönstrat Creative Café "Spirit" och enfärgat från Bazzill
Dekoration: Knappar och tag från Creative Café "Spirit"
Övrigt: Stjärndie cuttlebug, fjärilstans Fiskars, frills, cirkelstans, Thickers American crafts, svart Memory Maker

Nästa layout blev en mera stilren i svart, rött och vitt. De randiga pappret matchade så perfekt till Hannes tröja. Det blir effektfullt att blanda färdiga ordstickers, handskriven text och utstansade bokstäver till rubriken.

Papper: Randigt och rödglittrigt (bokstäverna, hjärtan) Creative Café "Spirit", enfärgat Bazzil
Dekoration: Textstickers från Crative Café "Spirit"
Övrigt: Spillbit av prickigt papper, stjärnstans, hjärtstans, QK Studio, svart Memory Maker, plastgem

Till den tredje layouten har jag använt ett underbart diecutpapper som bakgrund. Ett sånt ljuvligt papper krävde en ljuvligt foto och jag hittade detta på Hannes pyttebebis fot. Jag gillar verkligen att använda tags och då oftast som dekoration och inte att skriva på.


 
Papper: från Creative Café "Spirit" det mönstade är samma papper men fram och baksida
Dekoration: Tags, bokstavsstickers och chipboardswirl Creative Café "Spirit"
Övrigt: fågel av QK Paisley med öga av en vit brad, snöre, svart Memory Maker och distanskuddar

Till sist blev det ett kort med papper som bara måste ses irl! Det blommiga pappret är sammetsflockat och det röda bakom stämpeln är ett tjock rödguldglittrande.

Papper: Mönstrat papper och glittrigt från Creative café "Spirit", enfärgat Bazzill
Dekoration: Chipboardswirl och knappar Creative café "Spirit"
Övrigt: Hörnrundare, bårdstans Fiskars, grattisstämpel, brun brilliance stämpeldyna

/Anna G

Lindas alster med Creative Café

Hoppas ni inte tröttnat på Creative Café ännu? För vi har många härliga alster kvar att visa! Nu har turen kommit till Linda.

Papper -
nya kollektionen & gamla kollektionen
Knappar
Tags
Filtdekorationer
Övrigt

Åh detta paket fick igång mig ordentligt! Fyra layouter och ett kort kom till i rasande takt. Det är så härligt färgsprakande papper med matchande dekorationer. Det är bara att hitta foton och sätta igång!

En mysbild från stranden utanför Venedig under vår bröllopsresa. Jag valde att göra fotot svartvitt för att låta det svarta och rosa dominera.

Papper: Cardstock Bazzill
Mönstrat papper: Creative Café Spirit - Pink/Orange Paper & Pink Butterfly Diecut.
Alfabet: AC Thickers - Chipboard Foil Tinsel Black
Dekoration: Creative Café Spirit - Pink Notes Tag, CC Spirit stickers och knapp
Övrigt: Pearlmaker svart, svart floss, knappnål, spets

Denna layout är scrappad efter Marie/Lilys fredagsskiss i förrförra veckan, både den och papprena passade perfekt till mitt foto med utsikt från vårt hotellfönster i Florens.


Papper:
Cardstock Bazzill
Mönstrat papper: Creative Café Spirit - Neutral Floral Paper & Pink/Orange Paper (journalingcirklar)
Alfabet: AC Thickers Felt Sweater
Dekoration: Creative Café Spirit knappar
Övrigt: Band, dymo

En väldigt enkel layout med starka kontraster mellan det svarta och oranga som jag tycker blev läckert med färgerna i fotot! Det är kul att scrappa vardagshändelser också!

Papper: Cardstock Bazzill
Mönstrat papper: Creative Café Spirit - Orange Floral Paper & Pink/Orange Paper
Alfabet: QK Studio stansat i Spirit Orange Glitter Paper
Dekoration: Creative Café Spirit knappar

Tills sist en layout om alla de fantasifulla maskerna som man hittar i var och vartannat stånd i Venedig.

Papper: Cardstock Bazzill
Mönstrat papper: Creative Café Spirit - Neutral Floral Paper & Pink/Orange Paper
Alfabet: Pink Paislee Fashion Script - Green
Dekoration: Creative Café Spirit knappar
Övrigt: Vit penna

Ett kort till en tjej som snart fyller 9 år.

Mönstrat papper: Creative Café Spirit - Orange Flocked Paper & Orange Floral Paper (baksidan)
Alfabet: AC Thickers - Chipboard Foil Tinsel Black
Dekoration: Creative Café Spirit Tags Orange, blomma, knapp, svart floss
Övrigt: svart penna

/Linda

Helenes härliga layouter med Creative Café

Kan man annat än älska de klara, härliga färgerna som Spiritserien innehåller? Jag fick ett paket fyllt med röda, rosa och blå toner, färger som passar mig så bra!

Papper -
nya kollektionen & gamla kollektionen
Knappar
Tags
Filtdekorationer
Övrigt

Först ut har vi en sida i rött och svart! Jag tycker mycket om att arbeta med färg och kontraster. Cirklarna är runda stickers som jag klippt isär och använt som bård
 
Papper: Creative Café "Spirit" (mönstrat), Bazzill (cardstock)
Chipboard, knapp, stickers: Creative Café "Spirit"
Övrigt: akrylfärg (Adirondack dabbers), Ink (Memories), bokstäver (Doodlebug "Shin-Dig"), blingstenar

Nästa sida är en dröm i rosa Perfekt att ett par av våra vänner alldeles nyligen fick en dotter och jag har fått scrappa fotona jag tog på dom på BB. Ett tips är att rita egna "sömmar" då man inte har tid att ta fram symaskinen, det ramar in papper och foton så fint!
 
Papper: Creative Café "Spirit" (mönstrat), Bazzill (cardstock)
Knappar, stickers: Creative Café "Spirit"
Övrigt: Ink (Memories), hjärtstämpel (Heidi Grace Design), bokstäver (Making Memories "felt alpha"), blingstenar

Blått är mångsidigt att scrappa med, det blir så fint och tidlöst. Jag upptäckte att den cirkelpunch jag har i mediumstorlek var lika stor som stickerscirklarna, så jag stansade ut egna textcirklar
 
Papper: Creative Café "Spirit"
Knappar, stickers: Creative Café "Spirit" (mönstrat), Bazzill (cardstock)
Övrigt: Ink (StazOn), stämplar (Karen Foster), floss (Karen Foster), hjärtnål (Heidi Grace Design), bokstäver (American Crafts Thickers "subway"), siffror (Pink Paislee "holly doodle"), bårdpunch (Fiskars), cirkelpunch (EasyPunch), hörnrundare (EK Success)

Här kommer ytterligare en layout med röda toner. Creative Café har underbara mönstrade dubbelsidiga papper, vilket gör att man kan få större variation på sina alster... Helt underbart tycker jag!
 
Papper: Creative Café "Spirit" (mönstrat), Bazzill (cardstock)
Övrigt: Ink (StazOn), stämpel (BamPop), bokstäver (Pink Paislee "fashion script"), knappar (vindsfynd), hjärtpunch och hörnrundare (EK Success)

Min sista sida är enkel och grafisk, med blå och vita fina toner! Det blommiga blåvita pappret är helt underbart, där blommorna känns som sammet då man tar på det.
 
Papper: Creative Café "Spirit" (mönstrat), Bazzill (cardstock)
Knappar, band: Creative Café "Spirit"
Övrigt: Vita bokstäver (American Crafts Thickers "Subway"), Små bokstäver (Making Memories "tiny alpha")

Tack för titten!
/Helene

Emmas alster med Creative Café

Papperna och dekorationerna som tillhör serien Spirit är helt fantastiska, både det som tillhör gamla kollektionen och det nya. Färgerna är klara och starka och harmonierar perfekt. Det är bara att inspireras och scrappa på för man behöver inte fundera på om sakerna passar ihop eller inte. Fyra layouter har jag fått ihop och de kommer här.

Papper -
nya kollektionen & gamla kollektionen
Knappar
Tags
Filtdekorationer
Övrigt

På den här första sidan har jag använt ett av de nya glitterpapperna för att stansa ut rubriken med QK. Pappret är så kraftigt att bokstäverna inte alls känns platta så som de ibland kan göra när man stansar ut i vanlig cardstock. Att bokstäverna glittrar ger ju dessutom en extra härlig effekt. För att skriva min text på sidan har jag använt mig av journalingcirklar som kommer från ett Die Cut ark ur Spiritserien.

Papper: Cardstock Bazzill, orange glitter paper från Creative Cafe Spirit
Mönstrat papper: Creative Cafe Spirit
Alfabet: QK Neat Freak
Dekoration: Knappar, journalingcirklar och chipbordswirls från Creative Cafe Spirit
Övrigt: svart penna, häftklamrar

Creative Cafe har många olika randiga papper i både Luckyserien och i Spiritserien. De papperna är dubbelsidiga (olika färg på sidorna) och passar perfekt om man vill ha mycket text på sin layout. Här har jag använt mig av det orange glitterpappret igen, men som fotomatta den här gången.

Papper: Bazzill cardstock, orange glitter paper från Creative Cafe Spirit.
Mönstrat papper: Creative Cafe Spirit
Alfabet: Making Memories Tiny Alphas
Dekoration: Knappar, journalingrutor och chipbordswirls från Creative Cafe Spirit
Övrigt: Svart penna, häftklamrar

Det rödvita pappret på den här layouten är alldeles underbart att jobba med. Det har reliefmönster med sammeskännsla och är lite kraftigare än övriga mönsterpapper i den här serien. Cirklarna är chipboard som jag har limmat fast och sedan fäst med häftklamrar för lite extra dimension.

Papper: Bazzill cardstock
Mönstrat papper: Creative Cafe Spirit
Alfabet: October Afternoon Playtime Alpha Rubons
Dekoration: Knappar, journalingrutor och chipbordcirklar från Creative Cafe Spirit
Övrigt: Svart penna, häftklamrar

På den här sidan har jag använt mig av ett grönt glitterpapper som bakgrund. Jag jobbade på ett helt vitt cardstock först och monterade det sedan direkt på gliterpappret.

Papper: Bazzill cardstock, green glitter paper från Creative Cafe Spirit.
Mönstrat papper: Creative Cafe Spirit
Alfabet: American Crafts Thickers
Dekoration: Knappar, journalingruta, band och chipbordswirl från Creative Cafe Spirit
Övrigt: Svart penna, häftklamrar

/Emma

Fredagsskissen

Fredag, fredag - härliga fredag! Vi har ett födelsedagsbarn här hemma idag så dagens skiss är lite barn-inspirerad. Tolka den som ni vill!

Skissen:


Titel: A little pot. Katter: LinusFace. Svarta djur: Animals.

Skapa fritt efter skissen och skicka in ditt alster till tavling@scrapaddicted.se. Märk mailet med Fredagsskissen. Bilden ska vara .jpg och vara max 400 pixlar (obs, viktigt då vi inte har möjlighet att fixa alla bilder) på bredden. Senast torsdagen den 22 januari vill vi ha era alster så väljer vi ut några som visas här i bloggen. Vänta med att ladda upp det ni skapat i forum/gallerier/bloggar till vi gjort vårt val.


Förra veckans skiss gav många fina alster, här är några:


Maria/kramaria


lillasara


Liza


Minerva


Anna/Annyt

Ni är helt fantastiska tjejer. Fortsätt bombadera oss med tolkningar på skisserna. Skapa så det ryker!

Kram Marie

Creative Café i Ninas händer

Känner ni det? Det är vår i luften!!! Jaja, våren kanske låter vänta på sig några månader, men vårkänslan finns i alla fall här hemma i min pysselhörna. Blev verkligen inspirerad av de fräscha färgerna och mönstren på Creative Café's Spirit-serie.

Papper -
nya kollektionen & gamla kollektionen
Knappar
Tags
Filtdekorationer
Övrigt

 
Papper: Limegrön kortbas från Bazzill
Mönstrat papper: Spirit Orange FloralSpirit Pink/Orange Paper
Alfabet: Thickers
Stämpel: Glad tös från October Stamps
Dekoration: Spirit twill ribbon pink, Gul "Just the edge", grön tag, satinband
Övrigt: 3D-kuddar till stämpelmotivet

 
Papper: Vit kortbas från Bazzill.Orange glitterpapper från Creative Café
Mönstrat papper: Spirit Orange Floral, Spirit Pink/Orange Paper
Dekoration: Spirit Circles CS Stickers,Spirit Orange Buttons, knappnål. Vita pappersblommor. Gula blingstenar.
Övrigt: Textcirkeln sitter på 3D-kuddar.

Detalj:


 
Papper: Limegrön kortbas från Bazzill, vit cardstock.
Mönstrat papper: Spirit Orange Floral, Spirit Notebook
Dekoration: Spirit velvet ribbon green, Spirit Circles CS Sticker. Hydrangea-blommor från Prima, med fastsydda orange glaspärlor. En bit limegrön scrappers floss.
Övrigt: Textcirkeln sitter på 3D-kuddar.

Detalj:Papper: Rosa kortbas från Bazzill
Mönstrat papper: Spirit Orange Floral
Alfabet: "Laugh." är en sticker som jag har klippt ut ur Spirit Notes CS Stickers.
Stämpel: Frozey från Doodle Factory.
Dekoration: Spirit Orange Notes Tag, Spirit pink buttons Punchinella.
Övrigt: 3D-kuddar till stämpelmotivet

Tyckte att Frozey blev så himla söt i rosa och orange


Vilka UNDERBARA papper!! Jag tror jag har utvecklat ett Creative Café-beroende...

/Nina

Mera Creative Café, Malenas alster

Creative Cafés produkter är lika roliga och härliga att scrappa med nu som för ett år sen. Det stora utbudet av produkter som fullständigt matchar varandra ger så många möjligheter. Eftersom produkterna också är mycket prisvärda är det roligt att frossa i dekorationer som tex knappar.  Här hittar ni de olika produkterna:

Papper -
nya kollektionen & gamla kollektionen
Knappar
Tags
Filtdekorationer
Övrigt

 
Den här var så given med allt det gröna. Underbara gröna toner som matchar varandra och tillsamman ger en känsla av skogens djup.

 
Papperet är så underbart med sin rivna sida. Jag har skurit bort en del som var rundad för att få papperet till rätt storlek. Jag har lekt med knappar och designen kom till av att jag hällde ut massa knappar för att leta på rätt färg.

 
En enkel layout med ett härligt sommarminne. Jag och min man ensamma ute på en kajakutflykt. Det var så underbart att färdas fram över havet mellan öar och kobbar. Den blå tealfärgen är perfekt till havsbilder.

 
Ett av papperena med anteckningspappersmönster går i rött och brunt. Det blev så perfekt till kräftfotona. Det var också roligt att leka med knappar och runda dekorationer från ett diecutsark. En enkel design som passar ett vardagsminne.

/Malena

Fia först ut med underbara Creative Café

Vi i designteamet har fått hem paket med papper och dekorationer från underbara Creative Café, så ett tag framöver kommer ni att få njuta av alster från denna tillverkare, med produkter både från den gamla och nya kollektionen.

Papper -
nya kollektionen & gamla kollektionen
Knappar
Tags
Filtdekorationer
Övrigt
----------------------------------------------------------

De nya glitterpapperna som Creative Café kommit med är helt ljuvliga och jag känner att jag måste ha varenda färg! De kan lyfta en hel layout och är underbara att stansa figurer och bokstäver i.

Jag har tyvärr inga stjärnstansar, men jag ville verkligen ha stjärnor på den här layouten så jag ritade stjärnor på min dator och skrev ut dem på kraftigt papper, sen skar jag ut stjärnorna och använde det som var kvar som mall som jag ritade av på baksidan på giltterpappret. Det går ju faktiskt bra att klippa också! Jag satte stjärnorna på distanskuddar för att ge dem extra mycket effekt.

 
Cardstock: Bazzill Canvas White
Papper: Creative Café - Lucky Teal och Lucky Dark Red Glitter Paper
Dekorationer: Creative Café Stickers
Alfabet: RoseMoka stickers, stansat med Moxie classic i Lucky Dark Red Glitter Paper
Övrigt: Making Memories akrylfärg Poppy

Detaljbild på stjärnorna: 
Cardstock: Bazzill Kraft
Mönstrade papper: Creative Café Lucky - Floral Brown, Lucky - Ornate Flourish, Lucky - Notebook Paper Brown.
Dekorationer: Lucky chipboarddekos gold och dark red. Creative cafe stickers.
Alfabet: Quickutz Chocolate stansat i Lucky Dark Red Glitter Paper.

Det blev två snabba kort med:
 
Cardstock: Bazzill Crimson
Mönstrade papper: Creative Café Lucky - Floral Brown
Dekorationer: Creative cafe stickers, Lucky Flower Punchout Notebook, band CC gold.
Alfabet: Quickutz Chocolate stansat i Lucky Teal Glitter Paper.

 
Cardstock: Bazzill Crimson
Mönstrade papper: Creative Café Lucky - Ornate Flowers, Lucky Teal Glitter Paper
Dekorationer: Prima blommor, Creative Café brads.
Alfabet: Rosemoka stickers.
Övrigt: Fluid chalk warm red.

Tack för titten!
/Sophia

Bidrag i december bloggutmaning

Julen och allt vad det innebär verkar ha tagit ut sin rätt, då vi endast fått in tre bidrag till december månads bloggutmaning. Det är dock tre väldigt fina bidrag som trillat in i mailen!


Agnetha/Virra


Ulwa W


Anette R

Vinnaren som vinner pennor värda 200 kr presenteras den 21 januari. Dagen innan presenterar vi januari månads bloggutmaning, något att se fram emot kan jag lova :)

/Linda


Fredagsskissen!

Fredag, fredag, fredag! Dags för veckans skiss:Skapa fritt efter skissen och skicka in ditt alster till tavling@scrapaddicted.se. Märk mailet med Fredagsskissen. Bilden ska vara .jpg och vara max 400 pixlar (obs, viktigt då vi inte har möjlighet att fixa alla bilder) på det längsta hållet. Senast torsdagen den 15 januari vill vi ha era alster så väljer vi ut några som visas här i bloggen. Vänta med att ladda upp det ni skapat i forum/gallerier/bloggar till vi gjort vårt val.


Här har jag valt ut fyra layouter som vi fick in efter
förra veckans skiss:


Anna-Maria / Rimna


Minerva


Agnetha Lindström / Virra


Anette Smith

Underbara foto och fantastiska layouter!

Jag önskar er en trevlig helg! Kram, Marie

Just nu 250 obehandlade ordrar och mer på väg :-)

Det rasslade till ordentligt i in-boxen efter att jag gick ut med det HÄRLIGA erbjudandet - 50% på allt!
Underbart att se, nu lär vi få plats med allt nytt som inväntas!

Det har ringts och mailats om vartannat.
 Vi måste fokusera på att packa ordrar, så telefon svarar jag inte i utöver våra telefontider förrän vi är klara med alla era ordrar.
Därför tycker jag att det är på plats att försöka förklara det några utav er undrat över.

* Ja, 50% gäller på allt utom det vi specifierat.
* De 50 % dras MANUELLT - det vill säga: Det fullständiga beloppet reserveras på ditt konto. Så snart vi plockat ordern korrigerar vi, och debiterar med rabatt och eventullt slutsålda varor borträknat.
* Man måste betala med kort DIREKT i samband med att ordern läggs - annars gäller ej 50 % rabatt.
* Med faktisk frakt menas: Du betalar det posten tar betalt. Därmed gäller ej maxfrakt, fri frakt el. dyl.
* Vi garanterar inte att allt på din order finns i lager.


Du kan hela tiden se hur långt vi har kommit i vår hantering genom att gå till entresidan i webbutiken. Just nu är vi på ordrar gjorda klockan 13.10 idag.
Detta kommer att ta tid!
Så utrusta dig med en ängels tålamod - jag lovar att vi gör ALLT i vår makt för att få iväg allt så snabbt som möjligt!
Jag har tagit in extra personal - så vi kommer att vara tre personer på plats för att behandla era ordrar tills vi är klara!

TACK för era beställningar - ni är TOPPEN!

Mvh Jane

50 % rabatt!

50 % rabatt på allt utom presentkort och månadspaketen/prenumerationerna i 2 dygn!

Faktiskt frakt tillämpas - rabatter korrigeras manuellt.

GÄLLER ENDAST VID DIREKT KORTBETALNING!

Gäller beställningar gjorda fr.o.m. 9/1 kl. 11.30 t.o.m. 11/1 kl. 11.30.

(Erbjudandet gäller endast i webbutiken)

Bidragen och vinnaren i Ninas skissutmaning!

Det är en sann glädje att få presentera alla bidragen till min (Ninas) skissutmaning i julkalendern den 18:e december. Vilken respons! TRETTIOÅTTA bidrag trillade in! Det är såå skoj att se så många versioner av samma skiss - fantastiskt hur olika korten och layouterna kan bli! TACK alla ni som har varit med! Hoppas verkligen att jag inte har missat någon nu, för det var något av ett arbete att lägga upp alla bilderna här...hojta till i så fall!!


Anette


LinaLotta


Elina


Teres


Lajn


Irene


MiaS


Eleocharis


Rimna


Linda


MalinZ


Joggemia


Tettiz


AvigaEllen


Deleesia


ScrapKia


FruB


Kyel


Kyel (bidrag 2)


DrAnnika


EvaMuffin


Netha


Netha (bidrag 2)


MissGoldie


Karina


Babsan74


Leia


Pickos


Monica


Paula


JennieJ


Carin


MariaJ


Malwa


Donna


Mara


Sari


Petraso

Himla fina, va? Det var en helt omöjlig uppgift att välja en vinnare, så jag överlät beslutstagandet till pojkvännen...och han tyckte också det var supersvårt (och låter hälsa att ni är jätteduktiga!). Till sist fastnade han ändå för ett bidrag som han tyckte stack ut bland mängden......å VINNAREN ÄR..............................


*retas lite*

.........................
Detta fina kort signerat MalinZ!! Stort grattis!
//Nina 

Idag eller på onsdag kommer dessa godsaker och mycket merHåll utkik i webbutiken, vi börjar lägga in detta redan idag/imorgon/på onsdag - fyra stora lådor fyllda med godsaker. Missa inte DINA favoriter! De fem första som handlar från Creative Café produkterna för minst 700:- får förutom den fria frakten även en snygg T-shirt!

Jane


Kommentarsutlottningen klar!

Glöm inte bort att ni kan kika in här för att inspireras utav vår julkalender även i efterhand :-)

Vinnare utav de 24 små överraskningarna blev följande kommentarer:

1.
Postat av: Malin
Vad fiffigt, det får jag nog ta efter, jag har nämligen slagit in inte mindre än 72 paket då jag har tre barn.....

2008-12-01 @ 22:10:32

2.
Postat av: Therese
Tack snälla Helene för denna beskrivningen. Nu längtar jag hem så att jag kan prova detta:)

2008-12-02 @ 12:55:55
URL: http://thereselittlecorner.com/blogg/

3.
Postat av: Camilla
Tyckte detta var en sån underbar ide'. Så jag har gjort en själv. Titta gärna in i min blogg för att se den!

Kram Milla

2008-12-08 @ 20:03:14
URL: http://milla80sblogg.blogspot.com/

4.
Postat av: Christina
guuud så fint!!! Du är ju bara såå fantasktiskt duktig!!

2008-12-05 @ 10:46:48
URL: http://scrapkammaren.blogspot.com

5.
Postat av: JaneD
Vilka fina godisburkar, och vilken härlig tag :)!
Tack för inspirationen!

2008-12-10 @ 09:52:09
URL: www.cirtontimjan.blogspot.com

6.
Postat av: Amanda
Jättefina!

Jag är lite smått tag-beroende här hemma nu. Har gjort iordning tags till alla julklappar i år och nu kan jag bara inte sluta. ^^

2008-12-11 @ 09:38:29
URL: http://creyla.blogg.se/

7.
Postat av: Monnah
Du är verkligen duktig, Helena! Hur gör du då du klipper så små saker som snöstjärnorna efter mall? Jag tycker det är svårt att få dem så där snygga.

2008-12-14 @ 11:39:03
URL: http://monnahs.blogspot.com

8.
Postat av: Morfen
Supersöta kort! Perfekt för både stora och små att pyssla med.

2008-12-15 @ 09:31:13
URL: http://morfen.blogg.se/

9.
Postat av: Liddeli
HJÄLP, VAD SNYGGT!!! Jag vill ha en sådan maskin!!! Helt otroligt! Döläckert!

2008-12-16 @ 13:57:27
URL: http://liddeli.blogg.se/

10.
Postat av: Karen
wow hvor er det flot! Det må jeg prøve at lave :)

2008-12-17 @ 09:23:40
URL: http://lindse.dk

11.
Postat av: Ellen
Här kommer mitt bidrag: http://avigaellen.blogg.se/2008/december/i-fantomenland.html

God jul!

2008-12-24 @ 09:48:07
URL: http://avigaellen.blogg.se/

12.
Postat av: Britta
Fina påsar! Tusen tack för mallen!

2008-12-19 @ 22:53:40
URL: http://brittaskortmakeri.blogspot.com

13.
Kommentarer
Postat av: Sofia
Alltid lika fina alster av linda! kram!

2008-12-27 @ 20:46:02

14.

Postat av: sari hänninen
himla käcka grejor du gjort - väldigt inspirerande... att jag inte såg dessa förut... hmmm - då hade jag förstås inte hunnit göra allt annat jag gjort... hihi - men jag skall spara idéerna och ha med mig dem... jag gillade faktiskt allt!!!!

2008-12-22 @ 06:25:06
URL: http://sarispysselblogg.bloggagratis.se/

15.
Postat av: ScrapFia
Så läckert det blir med clear till julkorten!!

Här hittar man alltid något roligt att rådbråka den överkreativa hjärnhalvan med! ;)

Julkram, Eva

2008-12-23 @ 14:45:53
URL: http://angsboa.bloggsida.se/

16.
Postat av: Cajsa Örnborn
God fortsättning önskar jag er alla! Hittade till denna sidan via Helene när hon skrev att hon var med i "er" lucka 2. Sen har jag inte kunnat hålla mig borta härifrån.... Tack för alla tips och all inspiration. Superfina julkort!

/Cajsa

2008-12-26 @ 00:49:14

17.
Postat av: Ulrika
Tusen tack för en mycket inspirerande julkalender, jag ser redan fram emot nästa! God fortsättning på er alla!

2008-12-27 @ 09:01:17
URL: http://sweetsweede.blogg.se/

18.
Postat av: Karin
Har varit jätteroligt att följa julkalendern. Fått massor av ny inspiration som nu ska förverkligas i pysselrummet.

2008-12-26 @ 12:35:08
URL: http://eldholm.blogspot.com

19.
Postat av: Elin [Asksvart]
God jul (även om de är lite sent kanske) Och ett GOTT NYTT ÅR till er oxå. Jätte fina julkort ni gjort tjejer.

2008-12-25 @ 15:20:15
URL: http://blueeye.blogg.se/

20.
Postat av: Mikepik
God Jul till er alla!!
Tack för alla fin o inspirerande ideér ni har gett hela december månad som ni ger alla månader om året!! Tack för man alltid kan gå in här o kika när man har torka!! Men e ju här inne ändå...:D
Stor jul kram till er!!!!!!

2008-12-25 @ 01:58:50

21.
Postat av: Roberta W
God Jul!

2008-12-24 @ 21:00:47

22.
Postat av: Betty
Såå många fina kort! God fortsättning och Gott Nytt År!

2008-12-26 @ 17:57:38
URL: http://bettywahlborg.blogg.se/

23.
Kommentarer
Postat av: Maria
God jul till er också! :o)

2008-12-24 @ 08:10:54
URL: http://www.cyberoasen.se

24.
Postat av: petraso
Åh va läckert Marie!!!!!

2008-12-08 @ 07:47:15
URL: http://petraso.blogspot.com


Ni som lagt dessa kommentarer kan maila mig på scrapaddicted@loberod.com så kommer presenten på posten :)

KRAM från Jane


Månadspaket januari

I webshopen finner ni nu ett rykande färskt månadspaket för januari månad, ett underbart paket, fullt av glitter och kärlek!  Det innehåller mönstrade papper från MME:s senaste kollektion. Det innehåller också ett ark med glittrigt lace cardstock från KI Memories och ett paket glittriga cardstockstickers. Cardstock följer med i matchande färger och det är både glittrig och vanlig cardstock. Scrapaddicteds månadspaket räcker alltid till många layouter!

Nedan visar Helene, Malena och Emma massor av härlig inspiration från paketet.


Helene: Kärleken till Aston är så stark och de här papprena lockade till att skapa en sida till hans album om just den känslan.
 

Helene: Självklart passar papper mm till annat än kärleksfulla layouter. Här handlar det om Elsas första tänder. Punchinellan ingår ej i kitet.


Helene: Visst kan man älska annat än människor? Själv älskar jag latte! Och fick nu dokumenterat att jag "lärde mig" dricka kaffe då jag var 35 år och då på läkarordination Pearlmakern samt foamstamps och färg ingår ej i kitet.

Malena: En layout med fokus på det vita och enkla. De glittriga bokstäverna passade så bra med vit bakgrund. Några småbitar av kärlekspapperen fick symbolisera kärleken mellan de tre kusinerna.


Malena: Det här rosa passade så bra till vår extra lillasyster. Hon är rosa och vi tycker så mycket om henne. Jag har använt bitar från alla papper i serien från MME. Jag har lagt till lite tyll, bokstavstickers och dymo.


Malena: En layout som är lite busigare och tuffare. Jag har dragit med en svart stämpeldyna bakom fotot. Jag har även dragit över det glittriga diecutsarket från KI. Jag har lagt till mer svarta detaljer i form av spets och bokstäver. Jag har också klippt ut en hög med småhjärtan och skapat en liten hög.


Malena: En enkel och snabb layout med ett foto på vår mormor och alla hennes barnbarn. Vi har som tradtition tagit ett sådant här foto som hon skickar som julkort. Jag har bara lagt till ett rosa hjärta från Heidi Swapp och röd dymo.


Malena: Det ljusblå glittriga cardstocksarket i paketet passade perfekt till badhusbilder. Benjamin älskar forsen i vårt badhus även om den är väldigt läskig. Jag har lagt till svarta knappar och gamla thickers.


Malena: En layout till med vårt extrabarn och några tankar om vår relation. Färgerna på hennes kläder passade så perfekt till både cardstock och mönsterpapper. Jag har stämplat ett hjärta för journaling och lagt till en vit blomma med en röd blingsten i.


Emma: Det är svårt att inte associera det här ljuvliga paketet med kärlek. Alla söta hjärtan och de mjuka färgerna gör att det blir ganska naturligt att låta temat på layouterna bli just kärlek. Hur som helst så är det här ett alldeles underbart månadspaket som inte får missas.


Designer: Emma


Designer: Emma

Skynda och köp ditt paket innan det tar slut!
/Linda

Fredagsskissen!

Swisch, swisch, swisch - dagarna bara far förbi. Det är helg, igen!

Veckans skiss:Skapa fritt efter skissen och skicka in ditt alster till tavling@scrapaddicted.se. Märk mailet med Fredagsskissen. Bilden ska vara .jpg och vara max 400 pixlar (obs, viktigt då vi inte har möjlighet att fixa alla bilder) på det längsta hållet. Senast torsdagen den 8 januari vill vi ha era alster så väljer vi ut några som visas här i bloggen. Vänta med att ladda upp det ni skapat i forum/gallerier/bloggar till vi gjort vårt val.


Här visar jag alster som droppat in under veckan, gjorda efter
denna skiss.


Anette Smith


Linnea Andersson


Kicki (Kicki förklarar: Titeln på LOn låter kanske lite hemsk, men texten handlar om hur vi måste ge Maja åksjuketablett varje gång vi ska ut och åka bil, och hon blir lite trött av dem... Fotot är taget en sådan dag).


LottaRos

Tack för era bidrag, denna vecka lyser det så klart att man kan scrappa om stort, smått, traditioner, vardagsting, glädje eller sorg. En fin påminnelse om hur viktig vår hobby är.

Ta hand om er. Kram Marie/Lily.