Hugs n Kisses från Dream Street Papers

Dream Street Papers släpper alltid olika serier med olika designers. Det är spännande med olika karaktärer på papper i från samma företag. Här finns alla papper från Dream Street Papers.

Den här serien heter Hugs n Kisses och har kärlekstema. Det är ett busigt set med papper med klara och fräcka färger. Detta var papper som jag inte hade tänkt köpa men blev tokkär när jag fick hem dem. Det är grönturkost, brunt och rosa och genom alla papper går post och brevtema. Jag valde att vara frimodig i färgkombinationerna och även använda papperen till foton på Benjamin.

Ett av papperen är inte ett papper utan består av flera utklippsfigurer. Det är ett kuvert, en liten ask, små frimärken och rutor. Figurerna är dubbelsidiga och går att använda på många sätt. Jag ville inte göra brev men valde att använda den biten med rosa linjerade biten på layouten med Miriam som pussas. Den lilla asken består av rosa mönstrat papper med hjärtan på som inte finns någon annanstans och jag som älskar småbitar klippte sönder det och använde på mina layouter. Först trodde jag inte att jag skulle använda något av det här arket men när mina fyra layouter var klara fanns det inte mycket kvar.
image1807image1808
Här har jag stämplat med bubbelplast och klippt ut frimärkena från papperet ovan. Jag har stämplat med en stämpel från Easer vilket ännu mer förstärker brevtemat. Du hittar stämpeln här.
Blomman hittar du här och bradsen här.

image1809
Här har jag också använt små bitar från urklippsarket. En av rutorna är smårutig med stämplad text to: och from: Det passade inte in just på mina layouter men jag blev så inspirerad att jag plockade fram mina magnetstämplar och skrev och för att använda i min titel. Det är så fränt att man blir så inspirerad av produkter och särskilt produkter som man inte tror man gillar.

image1811
De små fåglarna är för söta och jag skulle vilja ha massa av dem. De är urklippta från ett av papperen och en liten bit frill fick förstärka effekten. Även Love Ya! är urklippt från samma papper och jag har klippt isär för att få texten lite smalare.

image1810
Jag tror inte någon av färgerna matchar men det gör liksom inget. Våga prova och leka du med!!!

/Malena

Kommentarer
Postat av: Karin

Hej! Åh, vilka härliga papper! Är helt såld på just dom här färgerna nu! Mysiga LOs Malena!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback