Anna visar Rob & Bob Studios

Jag har scrappat loss med papper från Rob & Bob Studios. Härliga färgglada papper och dekorationer.

Första layouten är från Ludvigs femårs kalas. Åh vad jag gillar att ha en son som fyller år i augusti så man kan leka ute. På ett kalas tar man oftast många foton som sedan kan vara svårt att få ihop på en layout. Jag valde att göra en dubbellayout (vad annars) och att beskära alla foton i samma höjd, i detta fall 4".


 

Efter skolstarten kom grannen med toppen idén att vi skulle åka och bowla. Sagt och gjort in med barnen i bilen och styra den mot staden. Det var många olika stilar på att få iväg klotet mot käglorna. Felicia var den som lyckades bäst i sin stil.


 

Nästa happening denna skolstartsdag var att äta på Restaurang Gyllene Måsen. Efter bowlingen hade det hunnit bli lunchtid. Med tanke på att Ludvig inte tål mjölk är urvalet ganska så begränsat var man kan äta. Barnen var inte på något sätt och vis missnöjda med mammornas val av restaurang.


 

Ludvigs bästa kompis är Rasmus 14 år, ingen slår Rasmus att leka med. Rasmus och hans syster Matilda håller på med friidrott på fritiden. Det ska ju naturligtvis även Ludvig göra när han har åldern inne. Varje år anordnar Habo friidrott -04 en spjuttävling för eliten, i år hade de även andra grenar med att tävla i. Vi åkte givetvis dit för att titta på R & M. Mitt i allt skulle Felicia på ett kalas så då fick ta en liten paus i tittandet.


 

Papper: Bazzill mono Blå ~ Stonewash, mono Brun~ Pinecone, mono Grå~ Vit, mono Orange~ Apricot, trio Hillay~ Parakeet, Criss Cross Ladybug~ Kisses
Mönstrat papper: Produkter - Rob & Bob studios
Alfabet: QK: Nutmed Classic, Chopstick, Metro Classic, Disel Grand & Jolly
Dekoration: Band från Rob & Bob, band, blommor och knappar från Creativ Café, tags från Shabby Chick, floss, knappar från Foof a-la.
Övrigt: Fluid Chalk, QK KS-0243 bowling.
Skiss: Becky Fleck, Brenda Arnall, Becky Higgins

//Anna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback