Mer KI Memories! I serien Friends med Malena

KI Memories har sedan jag började med Scrapbooking varit ett av mina favoritmärken. De är alltid lekfulla och färgglada. Nu har de släppt sina nya serier i paket. Varje paket innehåller 9 olika papper: tre med glitterdetaljer, två enfärgade och fyra mönstrade. Jag har skapat med serien Friends och ett ark med epoxystickers som hör till serien.

Eftersom temat på papperen är vänskap blev det också temat på flera av mina layouter. Den första är sonen och hans bästa kompis. Fotot är så coolt med Benjamins nöjda och glada min och kompisen bakom. Layouten är enkel med två mönstrade papper och två av de härliga stickersorden. Det vita som orden sitter på är ett avrivet kort från en bibliotekskort. Den lilla blomman i hörnet på fotot finns också på stickersarket.


En layout med ett av alla mina veckofoton. Det var den första vårveckan vilket gjorde att fina pastellfärger och blommor passade bra. Blommorna är klippta ur ett av de glittriga papperen. Jag placerade epoxyord som en ram runt layouten.


Det är vår när studsmattan åker fram. Det är också lek och härlig gemenskap att hoppa tillsammans. Jag gillade verkligen de färgglada snirklorna på papperet. Det är ett typiskt KI mönster som passar till livet.


Ett av papperen är täckt av vänskapsord på en härlig bakgrund i orange. Jag tycker så mycket om fotot på mina barn som sover ihop och det orange passade till täcket. Jag skrev en lång titel med olika vita thickers och ett rött hjärta fick skapa kontrast och understryka kärleken.


/Malena

Kommentarer
Postat av: Helene Siermans (Nick)

Wow, vilka snygga lo. Älskar den sista och den om vecka 12. Tack för inspirationen.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback